Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Semy1097 a proč jste šli do toho jako samoplátci? a až na ten vejcovod u vás nic taky nezjistili? Taky si říkám, že pokud se mi to jednou podaří otěhotnět, tak to už se musí podařit všem. Myslím si, že když tomu páru něco zjistí jako problém, tak je pak snazší je léčit, než když je to jako u nás bez problémů, ale prostě něco nefunguje a oni nevědí, jak nám pomoct.. Moc držím palečky na kontrolu, aby jste tam našli dvě krásně tlukoucí
, tři roky je dlouhá doba, my to máme stejně a už pomalu ztrácím nadejí. My si zatím prošli 2 lety snažení přirozeně, rokem stimulace s hormonama a 3 inseminacema, 1 IVF - negati a teď jsme před KET 2IVF, tak se snad už konečně zadaří ![]()
Samoplátci protože je mi nad 40 my jsme to také první rok zkoušeli jen sami s hormonama na ovulaci po roce jsem zjistila ze mi byly špatně nasazené takže mi rekli ať jsem ráda že vůbec ještě ovuluju když jsem si to s tema praskama tak rozhazela tak jsem odešla od gynekolozky protože me tim nastvala a sla jsem do Sanusu tam podsoupila 6 iseminaci a odebrani vejcovodu a kdyz jsem zacala se o to zajimat po strance lekarske tak 3 inseminace na druhy vejcovod takze to bylo o ničem a 1 inseminace v zánětu takže taky o nicem a 2 inseminace úplně mimo termín a tim ubehl druhy rok a ja to vzdala po pul roce sbírání odvahy jsem oslovila a navstivila Arletu v Kostelci a 4 ledna 2018 jsme zacali a tohle je výsledek ![]()
@Semy1097 preji vam hodne stesticka, aby uz bylo vse v poradku a uzivala sis tehotenstvi…
@edika85 uz doufam nejen ja, ale i manzel, ze 2. a 3. trimestr bude pohodovejsi…dneska na me prisla navic jeste asi nejaka viroza…to aby toho nebylo malo…
@Semy1097 pane jo, občas doktoři nadělají více škody jak užitku. Tak alespoň to dopadlo dobře a konečně máte // a určitě teď už bude vše, jak má být. A tohle je tvoje první těhu nebo už máte děti?
@Semy1097 to budou mít radost, až se dozví o dvou nových sourozencích
a holky jsou už taky dospělé?
@Semy1097 tak to bude skvela zprava
uzivej si to, co to pujde…
@Akulínek85 bříško už nebolí naštěstí
Ale brzy by měla dorazit ms. Už se nemůžu dočkat na další KET. Jen se bojím, že to zase nevyjde. Kéž by se na nás taky usmálo konečně šesti ![]()
@Semy1097 tak to holky budou určitě s miminkama pomáhat
a chtěli byste holčičky nebo kluky nebo kluka a holčičku?
@edika85 bez strachu to asi ani nejde…ale tentokrat to bojovnicek snad ustoji, hlavne at Ti hlidaji ty hormony a zkus se zeptat na ty kortikoidy, treba je problem imunologicky a to kortikoidy resi. My nemeli imuno vysetreni, tak nam je dali preventivne.