Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 a verim, ze IVF, pokud na nej dojde, to podpori. Kdyz vidim na sobe, ty zmeny v cyklu, tak to IVF musi podporit na tuti. Jinak to nevidim ![]()
@danaet děkuji za tip, určitě zkusím. Příští týden mám v plánu kvetakovou kaši. Můj přítel se zatím stravuje pořád stejně, naštěstí rad vaří, tak si frčí svoje
. Ale ochutnal ode mně a třeba se časem přidá
. Jsem ráda, za kila co jdou dolů s hlavně to vidím na cm.
@Evva21 je to super. Ja mam dole 9 kg a 10cm pres bricho. Ono jde o to, ze mi ta strava dost chutna a jde krasne experimentovat u toho. Z tohoto tydne treba co jsem delala tak lasagne z grusetek a livaneckovy dezertik ![]()
@danaet Máš to krásný, šikulka
. Az se mi sbihaji sliny. Včera jsem dělala ten chleba a byl nižší nez ten první. Nevím co jsem dělala špatně
. Postup stejny, syr davam aidam 30%,tak nevim… Snad se příště povede. Ten knedlík udělám v týdnu.
Ahoj holky, už se hlásím z kliniky, kde mě před chvílí přijali a za hodku jdu na odběr
no jsem dost nervózní, co z toho bude, ale při poslední kontrole byl doktor pozitivní, tak snad nějaké vajíčko z toho bude. Jinak to bych nebyla já, kdybych celý víkend jen odpočívala. Samozřejmě jsem gruntovala celý byt a chodila na jedno kafíčko za druhým. Ale jsem hezky pozitivně naladěná, taky jsem šťastná, že ten kolotoč injekcí už mám za sebou.. no tak moc a moc doufám v kladný výsledek.
Jinak holky ty vaše nízkosacharidové pokrmy vypadají nádherně. Sbíhají se mi sliny na jazyku. Já teď musím ještě do 12:30 vydržet nic nepít a nejíst ![]()
Holky tak z 11folíků máme 8vajíček. Jsem z toho trochu zklamaná, čekala jsem alespoň 10
minule jsem z 6folíků měla 6vajíček. Nevíte, čím to může být? Tak snad se alespoň oplodní vsěchny a bude z nich několik blastiček na zamražení..
@edika85 i tak je to krasny vysledek
at se co nejvice oplodni a co nejvice vydrzi ![]()
@edika85 je to pěkný výsledek
. Držím palce, at se oplodni všechny a budeš mit slušnou zásobu ![]()
@Evva21 @katerina1006 díky holky za podporu
no celé dopoledne netrpělivě čekám na výsledek z laboratoře. Ještě že jsem si vzala na dnešek volno, v práci bych v tomhle rozpoložení asi nic neudělala..
@edika85 tak pak dej vědět jak jsi dopadla. no věřím ti že je to náročné ![]()
Ahojky holky, tak jsem od patku byla v nemocnici, to zvraceni se zhorsilo natolik, ze jsem v sobe neudrzela uz vubec nic. Takze vikend na kapackach. Dnes me konecne pustili domu.
@edika85 moc Tibdrzim pesticky, at se oplodnena vajicka pekne vyviji a i co mozno nejvetsi pocet
@Evva21 @danaet delate mi chute, kdybych mohla poradne jist, hned bych si dala…ja budu tedka nejaky cas na diete…
@Akulínek85 no už je to o něco lepší pobolívá mě pořád pokud jí více namužu tak mi oteče u kotníku a na kantrolu jdu 12.2 tak opět se vše posouvá
. to mě mrzí že jsi zkončila v nemocnici. snad už je to o něco lepší ![]()
@katerina1006 tak snad uz Ti pak dopadne kontrola v poradku, abys mohla na ivf co nejdriv…mne uz je lepe, ty kapacky dost pomohly, ale v aute mi to zase moc nesedlo…ted musim drzet dietu a pit, co snesu…ale alespon jsem videla zase miminko na ultrazvuku, srdicko bije a mimisek roste…byla jsem na nervy, jak jsem nemohla nic pit ani jist, ne kvuli mne, ale kvuli miminku, aby mu stacily zasoby