IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
19.1.18 20:37

@Evva21 a verim, ze IVF, pokud na nej dojde, to podpori. Kdyz vidim na sobe, ty zmeny v cyklu, tak to IVF musi podporit na tuti. Jinak to nevidim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.1.18 11:24

@danaet děkuji za tip, určitě zkusím. Příští týden mám v plánu kvetakovou kaši. Můj přítel se zatím stravuje pořád stejně, naštěstí rad vaří, tak si frčí svoje :D. Ale ochutnal ode mně a třeba se časem přidá :). Jsem ráda, za kila co jdou dolů s hlavně to vidím na cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.1.18 16:07

@Evva21 je to super. Ja mam dole 9 kg a 10cm pres bricho. Ono jde o to, ze mi ta strava dost chutna a jde krasne experimentovat u toho. Z tohoto tydne treba co jsem delala tak lasagne z grusetek a livaneckovy dezertik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.1.18 11:15

@danaet Máš to krásný, šikulka :). Az se mi sbihaji sliny. Včera jsem dělala ten chleba a byl nižší nez ten první. Nevím co jsem dělala špatně :think:. Postup stejny, syr davam aidam 30%,tak nevim… Snad se příště povede. Ten knedlík udělám v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.1.18 11:09

Ahoj holky, už se hlásím z kliniky, kde mě před chvílí přijali a za hodku jdu na odběr :) no jsem dost nervózní, co z toho bude, ale při poslední kontrole byl doktor pozitivní, tak snad nějaké vajíčko z toho bude. Jinak to bych nebyla já, kdybych celý víkend jen odpočívala. Samozřejmě jsem gruntovala celý byt a chodila na jedno kafíčko za druhým. Ale jsem hezky pozitivně naladěná, taky jsem šťastná, že ten kolotoč injekcí už mám za sebou.. no tak moc a moc doufám v kladný výsledek.
Jinak holky ty vaše nízkosacharidové pokrmy vypadají nádherně. Sbíhají se mi sliny na jazyku. Já teď musím ještě do 12:30 vydržet nic nepít a nejíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.1.18 19:36

Holky tak z 11folíků máme 8vajíček. Jsem z toho trochu zklamaná, čekala jsem alespoň 10 :( minule jsem z 6folíků měla 6vajíček. Nevíte, čím to může být? Tak snad se alespoň oplodní vsěchny a bude z nich několik blastiček na zamražení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.1.18 20:01

@edika85 i tak je to krasny vysledek :hug: at se co nejvice oplodni a co nejvice vydrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.1.18 21:33

@edika85 je to pěkný výsledek :). Držím palce, at se oplodni všechny a budeš mit slušnou zásobu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.1.18 10:31

@Evva21 @katerina1006 díky holky za podporu :hug: no celé dopoledne netrpělivě čekám na výsledek z laboratoře. Ještě že jsem si vzala na dnešek volno, v práci bych v tomhle rozpoložení asi nic neudělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.1.18 10:56

@edika85 tak pak dej vědět jak jsi dopadla. no věřím ti že je to náročné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.1.18 12:52

Ahojky holky, tak jsem od patku byla v nemocnici, to zvraceni se zhorsilo natolik, ze jsem v sobe neudrzela uz vubec nic. Takze vikend na kapackach. Dnes me konecne pustili domu.

@edika85 moc Tibdrzim pesticky, at se oplodnena vajicka pekne vyviji a i co mozno nejvetsi pocet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.1.18 12:54

@Evva21 @danaet delate mi chute, kdybych mohla poradne jist, hned bych si dala…ja budu tedka nejaky cas na diete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.1.18 12:55

@katerina1006 co noha, uz je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.1.18 13:05

@Akulínek85 no už je to o něco lepší pobolívá mě pořád pokud jí více namužu tak mi oteče u kotníku a na kantrolu jdu 12.2 tak opět se vše posouvá :,( :,(. to mě mrzí že jsi zkončila v nemocnici. snad už je to o něco lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.1.18 13:16

@katerina1006 tak snad uz Ti pak dopadne kontrola v poradku, abys mohla na ivf co nejdriv…mne uz je lepe, ty kapacky dost pomohly, ale v aute mi to zase moc nesedlo…ted musim drzet dietu a pit, co snesu…ale alespon jsem videla zase miminko na ultrazvuku, srdicko bije a mimisek roste…byla jsem na nervy, jak jsem nemohla nic pit ani jist, ne kvuli mne, ale kvuli miminku, aby mu stacily zasoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí