IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
12.1.18 15:18

@Evva21 A mas nejakou psychickou zabavu? Aby ses odreagovala. Byt doma jeste 2 - 3 mesice bude asi i psychicky narocne. Ja jsem doma 2 tydny a uz me to neba, kdybych nebyla takova lemra, tak bych chodila alespon ven. Moje kamosky/zname snasely snad vsechny tehotenstvi v pohode, chodily do prace az do konce. Je pravda, ze po ivf nemusi delat dobre ty leky. Ale hlavni je, aby bylo miminko v poradku - to ostatni je vedlejsi a kazda z nas ty stavy podstoupi rada a s vdekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.1.18 15:20

@katerina1006 Snad uz Ti tu sadru sundaji, abys mohla zase behat jak lanka. A ivf mate naplanovane na kdy? Darkyne jsoubmate, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.1.18 18:32

@Akulínek85 no už aby to bylo nebo se už zblázním :zed: no měli jsem to mít ted v lednu ale muselo se to posunout kvůli te noze a že beru wrfarin na ředění krve. dárkyně už máme tak čekají na mě až budu moct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.1.18 10:47

@katerina1006 Tak snad to klapne uz v unoru ci breznu, abys necekala moc dlouho. Ale nejdriv musis byt fit. A s darkyni to chodi jak? Muze byt normalne ET nebo ze zamrazenych vajicek? Budes brat asi jen leky na udrzeni tehu, vid? Tak alespon to pro telo nebude takovy zaprah jako se stimulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.1.18 11:35

@Akulínek85 no doufám že to bude aspon v březnu nebo v červnu mi bude 39 tak to musíme stihnout. jsou to nervy a noha to všechno zamotala. ale pondělí se zeptám zda mi nedají jiné prášky aby to nevadilo na ivf. no i když po vánocích manžel dostal antibiotyka a pořád mu není nejlíp. tak uvidíme aby se to ještě neskomplikovalo s ním :( :( :( no dárkyní to chodí tak že nám sladí cyklus aby mohly udělat et a budu také brát leky ale ne jak při stimulaci. a taky na udržení budu brát taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.1.18 15:56

@katerina1006 Děkuji!!! Tobě taky přeji, ať je noha lepší a v pondělí na tebe budu myslet, aby ti sundaly sádru. Ja tedy doma trochu lezu po svých, ven si mám brát hole, ale vubec mi to s nima nejde. Včera jsem si vyrazila k volbam, říkám si tam dojdu, budova je pár metrů od našeho baráků. No a dneska převážně ležím nebo sedím a jak mi jsou hole dobrý :). Stačí málo nebo lehčí přetížení a mám zase otok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.1.18 16:00

@katerina1006 s ivf se mi to taky zkomplikovalo. Raději uz neplanuji, hned jak budu moc chodit tak do toho jdu. Tobě držím palce, ať je vše v pořádku a do června to určitě dáte. Moc ti to přeju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.1.18 16:03

@Evva21 no právě stačí málo a otok je hned na světě :? no snad už jí sundají. a budem moct na ivf. no asi se to všechno ještě to bude zajímaví manžel dostal antibiotika po svátcích a ted mi volal že mu nejde čurat že má asi nějaký zánět tal jsem zvedavá jak tohle vše dopadne jestli se mi vůbec dostanem k tomu ivf. :pocitac: :pocitac: no uvidím v klinice kde jsme byli poprvé tak ma zamražený spermie tak v pondělí budu volat do car co ted chodím co je nutné aby je mohly převest k nim. kdyby náhodou manžel nemohl kvůli nějakým lekúm. to zas ten rok začíná ach jo. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.1.18 16:07

@Akulínek85 Náročný to bude doma tak dlouho, ale co mi zbývá. Hlavně kdyz budu v pohodě :). Nějak to dám, jen nejsem tak aktivní. Mám spoustu knížek na čtení, spát chodím az po půlnoci a vstavam dopoledne :D. Návštěv zatím taky dost. Ale čekám, ze po nějaké době to bude horší. Úplně se vidím, budu vztekla a nervni. Musela jsem i zrušit dovolenou v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.1.18 17:28

@katerina1006 ty když se něco s×re, tak pořádně co? No snad se da manžel co nejdřív do kupy. A byl někde ted? Ze mu nejde curat? Bracha měl zánět mocaku a nešlo mu tez curat a dostal na par dni vývod. Ale on měl velký bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.1.18 17:45

@Evva21 no právě když se to s… tak se to… ne nebyl je v holandsku v práci. :? no má bolesti a hlavně mu to pálí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.1.18 11:37

@katerina1006 tak to ať si raději dojde k lékaři. Když to vemu podle svého chlapa, tak ten jde, az kdyz uz je to fakt akutní. Do te doby s ním nehnu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.1.18 11:40

Holky jsem zvědavá, az budu muset do pracovního nasazení, chodím spát kolem půlnoci, nebo az po půlnoci a vstavam v 10. Az 11. Dopoledne. Takový spaní jsem nikdy neměla :). Asi to stáří :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.1.18 11:50

@Evva21 no on právě je to samí jak tvůj manžel. on pokud nebude pořádně umírat tak nikam nejde. ale kolega měl prášky tak mu jeden dal a prý už je to o něco lepší. už si jel koupit i něco k jídlu. pokud má chut tak už to fakt je lepší :lol: no tak to já jsem také zvědavá až půjdu do práce tak jak to bude stáváním. je pravda že chodím spát v deset cca. no a v noci a ráno vztávám se psem je to horší než mimčo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.1.18 14:40

@katerina1006 ten muj mej pred ivf pro zmenu krev v ejakulatu, to se vzdycky neco objevi, kdyz je potreba byt nejvic fit. Snad bude priteli brzy lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí