Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 mě by asi sežrali, kdybych přišla do práce a za 14 dní nebo 3 týdny bych si hodila zase marod. I kdyz za ty leta co tam makam jsem měla neschopnost jen třikrát. Pak jsou tam tací, co marodi s každým prdem. Chřipku jsem prechodila nebo jsem si brala dovo.
@Evva21 Tak u vas je asi i realna sance, ze se to muze povest prirozene…ale nejdulezitejsi je, aby se to podarilo - at uz tak ci onak…a priteli je kolik? Manza sic dite chce, ale mel nazor, ze az to prijde, tak to bude…ale tedka uz nebylo na vyber…my jsme obklopeni hodne lidmi s malymi detmi, manza navic vida jeho segru s detmi cca 5× tydne, takze spis pak chodi domu s tim, jak zlobi a neposlouchaji a ze nase deti budou ohradkove apod. Ma porad predstavu, jak maji deti poslouchat a nevymyslet si…ale mam dojem, ze se mu ta predstava „trosku“ naboura s realitou. Kor kdyz u nas doma nas celkem rozmazlovali peci…
@katerina1006 Tak hlavne, aby jsi byla v poradku a mohla se pak do ivf vrhnout plna sil…pekne odpocivej a relaxuj…co noha, uz je to lepsi?
@Akulínek85 no relaxuji ale moc to nejde. No noha poboliva a je jak cizi a staci malo a hnef je otekla ![]()
@Akulínek85 letos bude partnerovi 38. No uvidíme, každopádně do druhého ivf jdeme určitě
. Zkusím ještě poupravit stravu, nějaký kilo mi bodne shodit, ale hlavně i po zdravotní stránce
. Hele to muj chlap a jeho nazory ohledně výchovy, to mi občas hlava nebere
. Hubu má plnou kecu, jak by…co by…atd… Ale kdyz jsou u nas deti od brachy, tak by jim dovolil prvni a poslední. Nakonec jsem to ja, která je musím srovnat i s chlapem
Jsou jak zvěř
.
@Evva21 No to manza se moc neangazuje, tedy od te doby, co videl bobese v brisku, tak se k nim ma vic, ale predtim nic moc. Ale rad je ma. To ja jim dovolim leccos, jen se snazim, aby to nebylo moc nebezpecne. A manza jim obcas dava kazani
ale to deti moc nebere. Ale ted se snazi si k nim najit cestu…Ten muj je takovy trosku studeny psi cumak - neni to mysleno ve zlem, ale proste na projevy citu moc neni. A ja jsem pravy opak
Ostatni deti spis rozmazluji a porad muchlam, dokud se nebrani toho musim vyuzit ![]()
@katerina1006 no tak snad bude kazdy den lepsi…kdy ti maji sadru sundat?
@Akulínek85 nevim 15.1 jdu na kontrolu a rentgen tak uvidim. Snad uz brzy ![]()
Holky s tou praci. Ja jsem taky dric. Ale od jiste doby tam opravdu nehodlam stravit veskery cas. Clovek ma i zit. Manzel je taky velmi pracovity clovek. Ale taky obcas rekne Ci jsem kun, abych od roboty zdechnul? Takze asi tak
. @ Akulínek85 jj u te stravy zustanu. Vyhovuje mi.
@katerina1006 tak to uz se blizi
hlavne to nenamahej, at to pekne sroste ![]()
@danaet tak to ja dric tedy nejsem, ale stejne jsem v praci travila casu habadej
a pak jsem byla kaput, takze posledni asi 2 roky na prescasy kaslu, stejne je nemam pak zaplacene…i tak prijizdim domu kolem pul seste a to jen, kdyz me priveze manza autem, jinak chodim domu ve ctvrt na sedm…Ale to budu muset tedka nejak resit, protoze cely den v praci zatim nezvladnu. Tak bud mi sef necha nejake ulevy nebo budu muset na neschopenku, coz se mi moc nechce.
@danaet Uz jsem taky přehodnotila, v práci si oddělam osm hodin a hurá domů. Kašlu na přesčasy a už vůbec na víkendové práce za barem. Uz mám v plánu si koupit nové kolo a budu jezdit. Ještě, ze je u nás sama rovina ![]()
V té nizkosacharidove stravě trochu tapu, ale dneska přijde na návštěvu kamarádka, co po novém roce najela tez na tu stravu, tak to probereme
. Ja po včerejším zdravém obědě i večeři, jsem mela za dvě hodiny hlad ![]()
@Akulínek85 Ty jo, to máš zabitý celý den. Chápu, ze teď je to pro tebe náročnější. Pokud je sef v pohodě a trochu ti usnadní, jinak bych to asi resila neschopenkou. Ja az tohle budu řešit, tak budu muset být doma. Ikdyz určitě by mi vyhověl vedoucí na ranní směnu, asi i praci bych dostala snadnější, no uvidime… Záleží jak by mi bylo. Zatím u nás jsou jen dvě holky na mateřský a obě šly hned z kraje.
Teď jsi doma? Ja chodím spát po půlnoci a vstavam az kolem desáté. Je to děs, jak nic nedělám. A to usnu i odpo na chvilku ![]()
@Evva21 tento tyden jsem doma, v pondeli mi bylo strasne a od te doby se z toho nemuzu zberchat a nebot jsem zhubla 3 kg, tak mi hrozili kapackami…jenze uz nezvracim a stejne nepribiram - zaludek mam jak na vode a mota se mi hlava. Dneska mam jit na akupunkturu, tak doufam, ze me alespin trosku srovna. Ono nevadi, kdyz pry nepribiras, ale nema se hubnout. Ne ze bych byla nejak extra hubena…