IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
30.12.17 20:17

@danaet Aby z Tebe po te diete vubec jeste neco zbylo - 9 kg je tedy fakt mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.12.17 12:08

Do noveho roku Vsem přeji jen to nejlepší, hodně zdraví a aby jsme konečně našli na testiku vytoužené dvě čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.12.17 12:14

@Akulínek85 Moc hezky jsi to napsala, az jsem mela slzy v očích. Ja uz jsem sveho anděla zadala několikrát, ale u mně to osud určitě bude chtít jinak. Občas si říkám, co jsem komu udělala… Ale dost uz toho narikani :). Do noveho roku mam v plánu spoustu změn, snad tomu podpořím i vytouženému těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
31.12.17 12:18

Vsem krasny novy rok 2018 a at se nam vsem zadari mit mimi :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.1.18 12:51

@Akulínek85 @Evva21 holky, tak to si prectete knihu od Lorna Byrne Andele v mych vlasech. Na andely pevne verim, nejen na ty strazne, ktere ma kazdy z nas. Taky verim, ze i kdyz pozadame andela strazneho o miminko, tak to jiste neni tak, ze by jsme diky tomu otehotnely. Verim ale tomu, ze nas navede prostrednictvim myslenek nebo i tim, co zahledneme nebo nam rekne nekdo dalsi, k tomu tak, aby se nam prani splnilo. Jen je treba to vse vnimat a vsimat si toho. To je treba jak u mne. Kamaradka mne navedla na doktora, ke kteremu chodim ohledne IVF. K tehotenstvi mi sice nepomohl, ale diky nemu vim s cim bojuju. Pak jsem zde kdysi zahledla zminku o nizkosacharidove strave, ale to bylo v dobe, kdy jsem podstupovala iui a pak ivf, tak jsem tomu nevenovala pozornost, i kdyz jsem na toto tema narazila vickrat. No az nakonec mi tu nizkosacharidovku doporucila endokrinolozka. I presto ze nemam cukrovku ani inzulinovou rezistenci, jen mi pri pcos nedozravaji folikuly. A vyzkousela jsem mezitim trilion dalsich neucinnych veci. Az jsem se diky tomu na tu nizkosacharidovku dala. Ona to totiz neni nahoda, ze na toto tema porad narazim. Urcite za to vdecim andelum, kteri mi toto trpelive porad predhazuji :-D. A sice tehotna zatim nejsem, ale menstruace prisla sama i bez utrogestanu, ovulacni test mam prvne v zivote pozitivni aniz by za to mohl clostilbegyt. Takze urcite jsem na spravne ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.1.18 13:01

Jinak vsem preji krasny rok 2018, aby nam vsem prinesl mnoho radosti. PS, kdyby nekdo chtel zkusit nizkosacharidovku, tak na FB je skupinka nizkosacharidove stravovani pro hubnuti a zdravi. Ona totiz pomaha s hormonalni rovnovahou, procistenim tela od zanetu apod. Jsou tam i devcata, ktera se na to dala i kvuli IVF. Ale i spousta jinych lidi. Da se udelat vse vcetne peciva, knedliku atd. Jsou tam fajn inspirace i na recepty. Sice bych rekla, ze spousta lidi tam frci hodne i na uzeninach, v cemz ja nejedu, protoze to podle mne proste neni zdrave, ale pro inspiraci co vse se da udelat, je to dobre. Tak nejak mam pocit, ze krom toho pcos mi to pomuze i na ten 1 nepruchozi vejcovod, ze by se mohl spravit. Omlouvam se, ze vam to sem vnucuju, ale jsem z toho stravovani nadsena :-D, tak mne prosim berte s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.1.18 08:52

@danaet Ahoj,gratuluji, jsi dobrá :palec:. Ja uz jsem se kdysi o tu nizkosacharidovou zajímala. To je taky to low carb stravování? Tenkrát tady o tom někdo psal. Na ten fb jsem se včera do te skupiny přidala, je fakt ze je tam spoustu receptů, různé názory atd… A co snidas? Ja právě vůbec nevím co bych jedla. Sice jasem na fb koukala na tabulku na potraviny, které jsou i nejsou povoleny. A ty mas sestaveny jídelníček? Nebo sama? Právě mi přišlo, ze je to hodně o mase. Co vlaknina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.1.18 08:57

To jsem začala pěkně ten Nový rok. Jsem na neschopence a az příští úterý jdu na kontrolu. Začínám se smiřovat, ze pujdu na artroskopii (nevim jestli jsem ten nazev nezkomolila) :). Sice mám pohyblivost o neco lepší, ale ten otok.

A co vy? Jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.1.18 09:51

Ahoj jsem take porad na neschopence. A na kontrolu jdu stou nohou az 15.1. Tak jsem zvedava zda uz bude v poradku a srostla. A ze mi uz sundaji sadru. Je to des porad chodit o berlich. Uz jsem s toho unavena. ;) no porad mi otyka a poboliva tak snad bude vse poradku. Nemohu toho moc doma udelat aby mi ta noha neotekla :zed: preji krasny a uspesny rok 2018 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.1.18 10:16

@Evva21 ano, patri tam i low carb. Jako ten seznam potravin neni uplny, to ani nejde. Dva mesice jsem jedla tak, ze jsem k snidani mela bud bily tucny jogurt nebo 100 ml cisteho kefiru a nebo olesnicky tucny tvaroh a k tomu bud 1 jablko nebo 2 mandarinky nebo lesni ovoce. Pak jsem na obed mela vetsinou maso nebo rybu a zeleninu v jakekoli uprave, uplne klidne i se smetanou. Na svacinu vetsinou nejake orisky a seminka. A na veceri nejaky druh syra, vajicka a zeleninu v jakekoli uprave. Ted po tech dvou mesicich uz jsem se naucila pect to low carb nebo paleo pecivo. Tak snidam pecivo treba s lucinou a zeleninou nebo si udelam nejakou pomazanku. Pokud jim pecivo, tak omezuji ovoce bude jen na to lesni a nebo zadne. Vlaknina je ze zeleniny, orisku… a piju bud jen cistou vodu a nebo kaficko. Hodne lidi v te skupine ji uzeniny jako salamy a klobasy apod. To ja nejim vubec. Preci jen to dle mne neni zdrave se tim ladovat. Jinak predevcirem pozitivni ovulacni test a vcera takove jakoby krvaceni, ale jen takove naruzovele cosi a ne moc. Tak asi pocitam byla opravdu vcera ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.1.18 13:10

Ahojky holky, tak se pridavam k vam, ktere jste doma…dnes jsem byla v caru a super zprava je, ze jiz bylo videt srdicko :) takze jsem moc rada, ale nebot mi bylo vcera silene spatne a vse jsem vyzvracela a posledni tyden to celkem bylo nevalne, tak mi trosku hrozili nemocnici a kapackami, protoze hubnu a to bych nemela :roll: Do konce tydne budu doma a pak se uvidi, ale mam se co nejrychleji dostat na puvodni vahu. Takze misto toho, abych jedla zeleninu a ovoce apod., piju colu a jim piskoty…Jinak vam vsem holky preji brzke // na TT. A verim, ze dost z vas to date i bez ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.1.18 13:20

@danaet moc Te obdivuji, jak tu nizkosacharidovku zvladas a na ty andele mam podobny nazor jako ty, asi to neni tak, ze by vse udelali za nas, ale ze te navedou. Ja chtela jit na kurz hormonalni jogy uz minuly rok i na cviceni dle Mojzisove, ale nechala jsem to byt a nakonec jsem na to narazila letos u kineziolozky po 2. mimodeloznim, kdybych tam treba sla predtim, tak bych se treba tomu 2. vyhnula..ale kdo vi? I tak jsem vdecna…Dneska treba manzel mel pracovni schuzku v dobe meho vysetreni, ale nebot mi je od vcera spatne, tak z ni odjel, aby me tam odvezl a jako odmenu mel, ze videl srdicko. A kdyby mi nebylo tolik zle, tak by o to prisel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.1.18 13:21

@Evva21 Jake zmeny mas v planu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.1.18 14:32

@Akulínek85 No nejprve zacnu prácí, uz se v žádným případě nebudu honit jako poslední roky. Makala jsem třeba měsíc v kuse, volno akorát neděle a to kolikrát ani to ne. Chodila jsem pomáhat kamarádce co má hotel. Pokud nam nevyjde další ivf a nebude nic k mrazeni, tak do dalšího uz nejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.1.18 14:45

@danaet urcite je to super, jak tvoje tělo reaguje :palec:. Sbirala jsem o tom stravovani info na FB. Koukala jsem, ze v te skupině frčí i uzeniny, Včera tam někdo daval i vepřová kolena, mimochodem vypadaly moc dobře :). věřím, ze i po zdravotni stránce určitě pomůže. Osobně znám i lidi, co se takhle stravují. Kdyz ja bych asi umřela hlady :lol:. Mám rada těstoviny i rýži, to by mi asi chybělo. Třeba holky na FB co maji endometriozu, se stravují zdrave, bez mouky atd… a reagují velice pozitivně. Určitě to stravování ma hodně do sebe.
Tobě držím palce, Třeba se zadari přirozeně :),moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital