IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
29.12.17 08:45

@Evva21 A co máte v plánu vy o víkendu a na Silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.12.17 16:46

Ahoj holky :Tak u nás ŠD poprvé ve dvou v Londýně a bylo to fakt super. Takovou pohodičku už jsem dlouho neměla. Večer jsme pak byli s přáteli v jedné indické restauraci, bylo to netradiční, ale i tak jsme si to užili. Když jsme se vrátili na hotel, v pokoji jsme měli připravené bayley’s a vánoční cookies, tak jsem si ještě připili v posteli u nějaké vánoční komedie. Bohužel náš pokus otěhotnět přirozeně nevyšel, tak i přes tu nádheru a klídeček jsem byla dost zklamaná, ale už zase sbírám síly a optimismus do dalšího IVF. Zítra začínám s dekapeptylem.
@Akulínek85 tak se hezky hoď do klidu, ještě, že už je tu víkend ;) kdy jdeš na další utz?
@Evva21 taky držím palečky, aby kontrola dopadla dobře a žádná operace se nekonala. Myslím, že smůly jsme si v 2017 vybraly až až, tak by nám to v 2018 mohlo už konečně klapnout, co řikáš? ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.12.17 08:27

@Akulínek85 Na Silvestra k nám přijde kamarádka s manželem a přítele kámoš. Aby nebyl sam doma :). Pojmeme to spíš o pohodě a příjemným posezení. Stoly se budou probíhat jídlem :). Ja ty Silvestry neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.12.17 08:31

@edika85 Věřím,ze rok 2018 klapne :hug:. Ja se docela hodila i do pohody. Mluvili jsem o tom i s přítelem a zachováme klidnou hlavu a ono nejak bude :). Co Silvestra? Pořád v Londýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.12.17 12:45

@Evva21 to si taky vždycky říkáme: hlavně v klidu. A pak když mám negativní test, tak začnu šílet, brečet a hroutí se mi svět.. :zed:
My jsme nakonec u přátel na venkově. Mají velký barák a koně, které já zbožňuju, tak to je taky pro mě taková terapie před dalším ivf.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.12.17 14:41

@edika85 wow, to musi byt romantika…venkov, kone…no u nas sama navsteva a zacinam byt uz podrazdena, i kdyz nechci, ale jsem desne unavena a pak z toho nervni…tak doufam, ze se jeste akorat nepohadame. Ultrazvuk mam v utery, bojim se a tesim zaroven. Ale tedka mi je porad divne, tak nemam naladu vubec na nic…Zacinam byt protivna sama sobe…fakt doufam, ze to jsou jen hormony. Je super, ze si uzivas pohodu, alespon nacerpas energii na nove snazenicko/IVF. A budeme snad tehulkovat brzy vsechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.12.17 14:45

@Evva21 U nas to bude taky spis o jidle, i kdyz ja asi tolik ne, protoze je mi docela soufl, mam sice porad hlad, ale chut na nic…a jsem protivna i sama sobe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.12.17 16:41

Ahojky holky. Tak ja stale hubnu i behem svatku. Stale jedu nizkosacharidovku a uz jsem pekla i chlebik absolutne bez mouky a je skvely. Chutna presne jak celozrnny chleba. A to je jen z dynoveho, slunecnicoveho a lneneho seminka, vajec, sul, kmin, soda a jablecny ocet. Na to pomazanka z avokada, luciny, ementalu, cesneku, mascarpone + sul, pepr, citronova stava.Si zeru a hubnu. Idealni stav. Skoro 9 kilo dole. Jinak zobu porad vitaminy gs mimistar forte + vitamin D + homeopatika graphites+apis melifica AKH. Po strave mi prisla menzes sama a uz se pomalu rysuje i ovulacni test. Neuveritelne pri mem pcos, kdy jsem bez clostilu neovulovala vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.12.17 16:49

Chlebik a pomazanka u nizkosacharidove hubnouci stravy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.12.17 17:03

@Akulínek85 bud rada za vse. I za ty negativni priznaky bychom daly vsechny nevim co :-). Ono to urcite za nejakou dobu pomine, a bude ti lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.12.17 17:11

@edika85 to znam taky. Do tehotenskeho testu hrdinka nejvetsi. A hned u negativniho vysledku recka tragedie. Ale vzdy je sila pokracovat dal. Urputne jako buldok :-D :-D :-D. Jen kdyby v te rodine pri kazdem prani k narozkam, svatkum, vanocum, novemu roku apod normalne poprali. A ne jen litostne pohledy s vetou Aby se vam to uz konecne podarilo. Docela jsem i prevracela oci, kdyz tchyne pred asi 10 dalsimi pribuznymi mluvila o tom, jak svoji sestrenici rikala, ze se nam furt nedari. Jako vim, ze to mysli vsichni v dobrem, ale je to neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.12.17 18:47

@Akulínek85 je to nádhera. A mají i krásného psa výmarského ohaře, tak si hraju se psem a pak jdu zase za koníkama a takhle to střídám :lol: já jsem na venkově jako doma, už mi to chybělo. Velká města jsou pohodlná k běžnému životu, ale venkov mě vždycky tak nabije energií. Dneska v 6ráno mě vzbudil kohout od sousedů. To se mi už dlouho nestalo :lol:
Ty hezky odpočívej a vždycky si vzpomeň, kolik tě to stálo usílí se dostat až sem, tak to stojí za to, i když je to teď nepříjemný, ale za méně jak 8měsíců budeš mít svůj krásný uzlíček štěstí. Co my bychom za to daly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.12.17 19:00

@danaet ty jsi ale šikulka, třeba se nakonec zadaří i přirozeně.. U nás je to podobné. Moje budoucí tchýně se začala přítele vyptávat, proč to tak dlouho nejde i přes ivf, jestli je možné, že jsem třeba sterilní.. Tak jí to musel dlouhosáhle vysvětlovat, že u mě žádný problém nezjistili, jen to holt déle trvá. No asi jim to taky vrtá hlavou. Já dnes začínám dlouhý protokol a už při pohledu na ty injekce se mi dělá mdlo. Tak snad už to bude mít alespoň nějaký výsledek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.12.17 19:57

@danaet moc gratuluji k takovemu uspechu a moc vam preji brzky pozitivni i tehotensky testik…Jinak ja jsem moc vdecna a moc doufam, aby bylo vse v poradku…Je pred nami jeste dlouha cesta, ale verim, ze z nas vsech budou pristi rok maminky. A netrapi me ani tolik ty priznaky ci nepriznaky, spis se clovek ted porad boji, aby bylo vse jak ma…Jinak jidlo mas moc lakave… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.12.17 20:13

@edika85 Pristi rok z nas snad budou maminky ze vsech…Vis, co je zvlastni, tento rok mi umrela babicka, byla jsem na ni dost fixovana, ale nejak vnitrne jsem si myslela, ze miminka se dockame, az bude babicka v nebicku, ze nam nejakou dusicku posle a nebo ze ona bude tou dusi miminka…Tak ted doufam, ze to tak je, ze bude s nami a nebo ze nam poslala dusicku mrtveho brasky…Nejsem nejak spiritualne napojena, ale tohle me nejak drzelo nad vodou…I za jinou dusicku budem vdecni, ale alespon doufam, ze nad nami drzi ochranou ruku…Byla jsem i u kineziolozky a ta tvrdi, ze ma kazdy sveho andela, a kdyz ho pozadame o pomoc, ze nam pomuze, mozna ne hned, ale pomuze.Od tendoby jsem se pak zacala venovat vic sama sobe - protoze spokjene miminko potrebuje spikojenou maminku…A vsechny tady pro to delame, co je v nasich silach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí