IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
16.1.18 17:12

@katerina1006 v unoru Ti sundaji sadru a v breznu bude ivf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.1.18 17:15

@Akulínek85 no tak to je mazec. :pocitac: to dnad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.1.18 17:22

@Evva21 stavy nestavy, kvuli prdolkovi toho vydrzime :poblion: ale ostatnim preji, aby takovych stavu bylo co nejmin…ja uz mam dole skoro 5 kg, coz neni uplne standardni. Ted mam necelych 49 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.1.18 17:35

@Akulínek85 ježíš marja to je hodně málo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.1.18 19:02

@Evva21 tak to mě mrzí, že budeš muset na zákrok, ale alepsoň už to budeš mít vyřešené a žádné bolesti. To je taky otrava mít omezený pohyb.. a do těhotenství budeš mít nohu jako novou ;) no mě ani tak nevadí pracovat, naopak jsem spokojená, jen to má tu nevýhodu, že u toho nestíhám pořádně jíst a zase jsem začala hubnout. No a včera na kontrole mi doktor řekl, že bych se měla hodit do klidu a pořádně jist, protože folíků tam je sice dost, ale jsou malinkatí a bojí se, že z nich nic nebude. No já jsem teď na cestě do německa a už je to poslední pracovní cesta před odběrem, ve čtvrtek se ráno vracím zpátky do Paříže a jdu rovnou na krev a pak na kontrolu, snad folíky povyrostou. Zatím odběr vypadá spíše na úterý, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.1.18 19:10

@Akulínek85 jasně, každá to má jinak. Je fakt, že ty máš tu výhodu, že embryjka se chytnou a rostou, u mě se bohužel zatím ani jedno nechytlo, i když jsme trasferovali krásnou blasto :( nevím, čím to je. Minulý ivf jsem práci dost zanedbávala a hodně se válela doma, teď to nechci moc řešit a práci si udělat a pak mít čisté svědomí a nestresovat se z toho, že mi práce stojí a z ivf stejně nic není.. :( a už je ti lépe nebo pořad ležíš? Já bohužel teď nestíhám moc sledovat váš chat, ale od čtvrtka se už polepším, to budu už v Paříži a v kanceláři budu mít pátek docela klidnej den a pondělí úterý jsem si vzala volno na odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.1.18 08:34

@edika85 ahojky, tak poradne basti, delej si svacinky, at mas silu na ten odber a hlavne, aby folikuly byly eno nuno. No a nemas treba nejaky imuno problem s partnerovo spermiemi? Nebo taky beres prednison ci jine kortikoidy? Tady ho davaji preventivne. Ale kdyby byl nejaky vetsi problem, museli by ho dat vetsi davku. Ja mela navic to lepidlo, pry to vic napodobuje prostredi prirozeneho poceti a navic by se to nemelo tolik soupat. Blbe je mi porad stejne, zase jsem zacala hubnout, protoze predtim mi bylo sice :poblion: ale zvracela jsem malokdy, ted uz jde ven vic jidel/piti. Takze basti, protoze par kg navic se hodi do pripadneho nevolnostniho zacatku tehu, kor kdyz jsi hubenoucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.1.18 08:44

@katerina1006 No mne treba ani neprijde, ze bych byla hubena/hubenejsi, ale je fakt, ze 5 kg je hlavne poznat v obliceji, vypadam strhane, hlavne mi zmizela svalovina a voda, protoze spicky mam porad…Segry jsou obe hubene, tak ted alespon vedle nich nevypadam tak buclate, ale uprimne - alespon 2 kg navic bych unesla. Manza se bal, ze budu od zacatku tehu jak valibuch, protoze v tehu jist do 16 hod, jak jsem mela zvykem neni zrovna idealni, tak jsme oba mysleli, ze zacnu hned pribirat…kor jeste s temi kortikoidy a hormony. A ted by me krmil klidne bramburky a cokoladou - misto 1 topinky mi dela 2 (co kdyby)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.1.18 13:08

Ahoj holky, tak dnes poslední kontrola, odběr krve, poslední píchání decapeptylu a puregonu a zítra ovitrellu a v pondělí odběr. No byly to dlouhé tři týdny, konečně už tahle fáze je za mnou. Teď jen doufám, že z toho budou krásná embryjka a kéž by i mimi..
@Akulínek85 alergii mi nezjistili. Neberu ani prednisson ani žádné korikoidy. Na to lepidlo se zeptám, ale můj doktor se nad těmito vylepšeninami vždycky jen usměje, tak nevím, jestli by mi ho dal. Řekl mi, že pokud se dostaví ms, je to nejpravděpodobněji kvůli embryjku, které nebylo dost silné a přestalo se vyvíjet. No každopádně jsme si řekli, že tohle je poslední ivf a když to neklapne, tak věnujeme pár měsíců všem testům a kontrolám, aby jsme proklepli úplně všechno a zjistili možná, v čem je chyba.. Mrzí mě, že je ti takhle zle. Nemůžou ti dát nějaké léky proti zvracení, abys tolik nehubla? Tak snad se to brzy umoudří.. Mě teď čeká víkend odpočívání, nemám v plánu vůbec nic, asi budu lenošit doma. Tenhle týden byl dost náročný, tak abych nabrala síly před odběrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.1.18 17:06

@edika85 Ahojky,v pondělní budu držet palce!!! Jen hezky odpočívej :). No nam pokud ivf nevyjde a nebudeme mit žádný mrazacky, tak uz dál nejdeme. Buď se stane zázrak a nebo se smířit s tim jak to je. Uvidíme… Tobě to určitě vyjde :hug:. Jo to lepidla jsem taky měla, ale bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.1.18 18:22

@Evva21 a zkousela jsi ten zapeceny segedyn s lucinovym knedlikem podle nizkosacharidovky? Jinak ja jedu novy cyklus. Dnes 1 dc. Takze budu znovu zkouset ovulacni testy :-). Ted jsem dlouho spinila od ovulky, odloucilo se i dost sliznice, tak asi se ani mimco nemelo kde chytit. Kdybych ted mela zase ovulku a opet krvacela u ni, tak si vezmu utrogestan driv a ne az paty den jak ted. Jsem furt cekala jestli to neustane samo. Uvidim co dobreho prinese novy cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.1.18 18:23

@edika85 drzim pesti, at se zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.1.18 19:36

@danaet ještě jsem segos a knedlík nezkoušela, ale dělala jsem ten syrový chleba. Musim se pochválit, fakt se povedl i chutnal :). Měla jsem obavy, co z neho bude, dle některých recenzí (placka ). Zítra ho udělám znovu, ma přijít návštěva a přítel bude dělat tatarák. To stravování je super :palec:,cítím se moc fajn, hlavně se těším az k tomu přidám pohyb a sport. Kolegyně z práce a kamarádka se též takto začaly stravovat, vzájemně se podporujeme :). Doufam, ze tou stravou podpořím ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.1.18 19:43

@danaet posilam svuj výtvor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.1.18 20:35

@Evva21 no super, povedl se ti uzasne :-) ja ho mela nizsi. Ale myslim, ze to bude syrem, pouzila jsem 45% goudu. Asi to chtelo jiny typ syra. Ta strava je fakt skvela. Manzel uz ji jede se mnou. Jinak vyzkousej z peciva i bagety z cottage. A kesu kasi. Moc dobra :-) akorat ja do ni vmichavala to vejce, aby byla hustsi. Ten tatarak budu muset taky zkusit nejaky LC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí