IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
1.4.18 09:58

@edika85 tak to je fajn. A jde videt, ze partnera jsis vybrala dobre, kdyz te tak hezky vytahl ze smutneni. Ted si uzivej ten oraz od snazeni, a hezky na pohodu. Zivot je treba i uzivat ;-). Ja ted beru vitaminky gs mimistar forte a od Jamieson vapnik & horcik & vitamin D. A dobiram jeste od pharma nord bioaktivni vitamin D (az doberu, tak jen zvysim davku toho jamiesonu, jsem se od doktorky dozvedela, ze D je vhodne kombinovat s vapnikem pro lepsi kvalitu vajicek a pro lepsi vstrebatelnost; zatim beru 1 tabletku toho jamiesonu a zitra az doberu ty z pharmanord tak navysim na 2 tabletky- celkem se muzou 3, ale beru to gs mimistar tak to nebudu prehanet). A samozrejme mam spoustu vitaminu ze stravy doufam. Drzim pesti, aby jste byli moudrejsi po genetice a imunu. A kdyby preci jen nic neodhalili, tak kdo vi. Treba postaci zmena skladby jidla a vic vitaminu. Zadny lekarsky poznatek, jeste neznamena asi vubec nic. Kamaradce po genetice rekli, ze ma jinak poskladanou DNA a tudiz neni kompatibilni s DNA manzela a jedina moznost je IVF. No a nez na nej stihli dojit, tak otehotnela prirozene a ma zdrave mimco :-D. Snazili se taky mnoho let a dite prislo az ve chvili, kdy si rekla, ze uz ji to je jedno, jestli dite mit bude nebo ne. Ne, nebylo to tim, ze na to prestala myslet, jak je v oblibe rikat, ale zrejme ubyl stres z toho, ze neotehotni, coz je taky plus pro kvalitu vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:11

@Akulínek85 ju a jinak bych tomu dieta nerikala. Spis jen jiny typ stravovani. Treba dneska jsem snidala mascarpone s tvarohem, malinami a boruvkami se stevii a k tomu babovku z kokosu, tvarohu, vajec, masla a stevie. Na obidek budu mit hovezi bio maso dusene na cibuli, porku, cukete, brokolici a paprice a na vecu vajecnou omeletu s kozim syrem a ledovy salat s okurkou. Nebo treba minuly vikend jsem pekla bucek se zelim :-D. Asi klasickym dietarum to nepujde do hlavy, ze se u toho hubne a jeste jsou krevni testy na 1*, ale je to fakt :-D Ja uz o tom stravovani vickrat cetla v souvislosti se zdravim a plodnosti, ale je fakt, ze mne k tomu nejvic navedla endokrinolozka a ja jsem rada, ze jsem do toho sla. Asi mi toto opravdu chybelo, kdyz mi to tak vyhovuje. A jinak s bastenim na navstevach…to byl zprvu trosku problem na navsteve. Ze zacatku to bylo spis takove divne a jeste jsem poslouchala Aaa tak jednou te to snad nezabije ne? A asi se i divne divali, kdyz jsem si dotahla svoje krabicky s jidlem na rodinny obed, ale co uz. Uz si zvykli a ja to delam pro sebe a sve zdravi a ne abych se zavdecila nekomu. Od doby co jsem razne rekla, ze ja neporusuju svou stravu, tak to berou v pohode. Mozna si za zady klepou na celo, ale to uz nevidim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.4.18 10:18

@danaet tak to máš samý dobroty :D i mě by to lákalo :) Tak možná v budoucnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:18

@koblizeq to si nesmis tak brat. Taky moje ex svagrova ma 4 deti a kazde s nekym jinym. Bracha se stara o spolecneho synka a jeji dceru si vzal do pestounske pece. Dalsiho jejiho syna si vzal k sobe jeho tatinek a ted se ji narodila nedavno dcera, kterou ma u sebe. Neplatila ani alimenty, ani se o deti, ktere nema u sebe, nijak nezajima. Alimenty zaplatila jen kdyz uz ji hrozila basa. Ale takovych nematek je mnoho a nemuzeme to nijak ovlivnit. Neni dobre se zabyvat tim, jak je to nespravedlive. Pro nas je to plus, ze az nam se to podari, tak nase deti se budou mit opravdu dobre. Ja jen doufam, ze teda je nerozmazlime az moc, tim, ze na ne tak dlouho cekame :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:24

@koblizeq to si pis :-D. To jidlo si fakt uzivam a nestradam u toho. Dokonce jsou i cokolady bez cukru. Treba od lifefood nebo Vivani atp. Ale je fakt, ze clovek je u plotny pravidelne. I kdyz udelat maso a zeleninu, neni nic narocneho. Jsem si treba v posledni dobe oblibila celerove hranolky. To oloupu celer a nakrajim ho na vrtsi hranolku. Chvilku povarim v osolene vode s troskou olivace. Tak aby to bylo „zavadle“ ale zaroven jeste tvrde. Scedim, obalim v olivaci, a dam do trouby na 200°C dozlatova opect. Ale uz zacinaji byt primo i low carb restaurace, coz je fajn novinka, ze se to tak rozmaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.4.18 10:27

@danaet mrzí mě to, když vidím, že třeba malá brečí a ona si jde v klidu zapálit na balkón a o malou se stará tatínek..A my kolik energie, obav, očekávání do toho dáváme…já teď doufám, ze to dotahneme do konce a na podzim už budeme 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:28

@Akulínek85 to je jinak dobre, ze maspo tech strastech s jidlem 10cm nahore. Jde videt, ze holcicka se ma k svetu a jen dostala tomu, co se o holcickach rika, ze dokazi tehotnou maminku potrapit. Uz jsi byla na nejakou 3D fotku? Nebo to je jeste brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.4.18 10:28

@danaet celerovy hranolky miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:33

@koblizeq njn, nektere zeny nemaji ten matersky pud v sobe a uprednostnuji sebe. Jesteze tatinek se stara. Muzes byt jedine dobra teta, aby mala taky videla i pro svou budoucnost, jak ma matersky vzor vypadat. A neboj se nic. Az mala bude jednou velka, sama se matce odmeni za jeji nepeci. Deti nejsou hloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 10:57

@koblizeq my meli predevcirem taky dobry experiment a vyslo to skvele. Nastrouhali jsme nahrubo 1 oloupany celer vetsi s 1 stredni oloupanou cuketou. Dochutili soli, peprem, kminem, majorankou a cesnekem. Pridali jsme vajicka a strouhany syr a trosicku mandli strouhanych. Natlacili na plech velky jakoby takovou obri placku. Dali jsme pect do trouby a tak 20 min na zaver jsme pokladli jeste kozim syrem a chedarem a nechali dopect dozlatova. Jako zatepla good. Ale postudenu vyborne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 15:50
@Akulínek85 píše:
Jinak holky - dneska jsem se merila pres bricho a uz mam o 10 cm vic nez pred otehotnenim…a to je miminko zatim mala prdolka…

Tak to já mám určitě i víc už teď v 10tt. Radši jsem se neměřila, stačí mi ta váha, co jede nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.4.18 17:45

@Petra_z_Nuslí kolik máš navíc? Já jak nic nedělám, tak už 3 kila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.4.18 18:51

@danaet fotku z utz mame, ale 3D se asi dela az nekdy pozdeji…dneska jsme to uz oznamili rodine z me strany a jednim kamaradum…jeste zitra to chceme rict manzelovo rodine…no tech 10 cm uz je na me videt dost i prsa se zvetsily, takze vypadam mohutneji…ale je fakt, ze po tech cca 2 mesicich :poblion: jsem rada, ze se muzu konecne najist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.4.18 18:53

@Petra_z_Nuslí tak ono ted mi roste bricho skoro kazdy den…uz jsem jak balonek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.4.18 19:58

@Akulínek85 my dostali 3Dfotku obličeje prcka na2.screeningu ve 20.tt. A bomba bylo jak na ní bylo vidět, jak je podobný tatínkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí