Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 muze s Tebou na transfer jit partner? U nas v centru to neslo…respektive to nenabizeli a ostatni holky tam byly taky bez partneru…
Holky. Ja mam dneska takovou radost. Zacla jsem dnes 3 IVF a same dobre zpravy. Stimulka je Elonva + Puregon + decapeptyl. Dneska jsem dostala jen elonvu, za kterou jsem neplatila ani korunu. O vikendu zadna injekce neni treba, protoze elonva pusobi vic dni a od pondeli puregon. Navic jsem byla dnes opravdu nadsena, ze zpravy od doktora, ze zacal spolupracovat s jinym CAR. Ten muj totiz nema embryologickou laborator, tak spolupracuje s jinym centrem. Stimulku a opu udela muj doktor a zbytek probiha v tom druhem centru. Doted spolupracoval s klinikou s nejhorsimi ohlasy a ja z toho byla spatna. Ted zacal spolupracovat s klinikou, kterou mame jednak za rohem a pak to je centrum, ktere bych si jinak vybrala, kdybych nemela sveho doktora. Tak ted muzu byt opravdu v klidu
. Uz jen at je dobra reakce na stimulku a at se hezky vyviji embrya a vyjde PGS.
@Akulínek85 nevím neptala jsem se. ale asi by u toho nechtěl být neptala jsem se ho ani jsme se o tom nebavili. záleží jak to půjde a zda bude při transferu v čechách
@danaet rak to jsou dobré zprávy. at to tedy vše dobře dopadne
@danaet
tak to je bezva
tedka si ty dny zkus uzivat v klidku…a relaxuj, at nacerpas silu na tehu…dnes u nas byla kamoska s dcerkou a sli jsme i s manzou na hriste..bylo tak rozkosne videt, jak ta mala holcicka vzala manzu za ruku a sli spolu ![]()
@katerina1006 tak ona je to otazka stejne par minut - ale spis je asi hezke, kdyz je partner pak se zenou na tom cekacim pokoji, ze to vic utika…ja tam nastesti chytla fajn holku, tak jsme to prokecaly…A co noha, uz je v poradku?
@Akulínek85 právě ale myslím si že by nechtěl no možná i chtěl
no noha ještě není 100% pořád bolí a je otekla. ted jsem byla na sonu na vyloučení trombozya zánětu. ale mám jí jak bambuli během dne a bolí ![]()
@Akulínek85 když jsem chodila na transfery, tak tam pokaždé byl se mnou přítel. Ukázali nám embryjko na obrazovce a po transferu, nám tam pustili hudbu a přítel mě držel celou dobu za ruku. Bylo to super.
@mamina2017 tak to muselo byt prima
muj manza nejradeji ceka v aute
vlastne celkove ivf nejak extra neresil…jen chtel, aby to vyslo…ja si procitala ruzne info na netu, jak to probiha apod. Nakonec i nadstandardy jsem vybrala ja, protoze on nevedel, co co znamena…proste rikal, ze mam verit lekarum…ale zase mi pichal injekce na stimulku - pera jsem zvladala sama, ale injekce ne…a to se jeho segra divila, protoze ji pichat injekce po operaci nezvladl…no ted mel holt motivaci
Nicmene musim uznat, ze me dost mile prekvapil, jak se o me staral ty dva mesice, kdy mi bylo silene zle…Jeste ze ty nase chlapy mame ![]()
@katerina1006 ty brdo, to by clovek nerekl, jak dlouho trva, nez se srovna po zlomenine…tos mela nejakou slozitejsi zlomeninu? Porad chodis o berlich? Nebo uz na ni normalne slapes?
@Akulínek85 ne neměla měla jsem jen rovnou zlomeninu ale nechtělo to srůstat. chtěli abych šla na operaci ale tu jsem odmítla abych měla nějaé šrouby. ty dají a pak zas po roce musíš na vyndání. to jsem nechtěla. už nechodím oberlích pomaličku už chodím ale jak se snažím chodit normálně tak oteče a pořád bolí. a brní.
. tak bych ted měla chodit na rehábku. nenatáhnu achylovku a neudělám ani dřep. jak je ta noha zkrácená
@katerina1006 tak po rehabce to bude snad lepsi…hlavne se nepremahej, at ta noha ma jeste cas se dolecit…nez zacnes nosit pupek ![]()
@Akulínek85 no to musím nebo bych chodila jak nevím co
ted pajdám
. když se nám to povede