IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
8.6.18 18:18

@Akulínek85 Jasna vec :-D a hotovo dvacet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.6.18 20:12

@danaet co mate v planu na vikend? Ja doufam, ze me prestane bolet zub - ted pecu bublaninu a zitra chci odpocivat…v nedeli jedeme zase na oslavu a uz me to ponekud zmaha…kor kdyz je vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
8.6.18 20:36

@Akulínek85 doufam, ze te ta bolest zubu prejde co nejdriv. My jdeme grilovat zitra, na pohodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.6.18 21:16

@danaet no doufam, ze to do rana prejde…zacinam z toho byt nevrla…kor jak si clovek na bolest nemuze nic vzit a paralen mi nezabira ani normalne…takze to nema cenu zkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.6.18 07:54

@katerina1006 tak jak se citis? :) Doufam, ze Ti bobanci nedelaji v brisku brajgl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.6.18 09:15

@Akulínek85 děkuji nedělají právě nic. :roll: nic mě nebolí cítím se jak normálně před ketem :nevim: mám strach že ani jedno mimi nechytlo vím že je brzy ale nějak to cítím. snažím se zabavit a nemyslet na to ale nějak to nejde :,( pomalu se smiřuji že miminko mít nebudem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.6.18 09:48

@katerina1006 tak to Te nemusi nic bolet - ja se pred et citila stejne jako po et a tehotna jsem…nekoho neboli nic a nekdo ma zase velke bolesti - je to individualni…ale jinak kdyz jsem otehotnela prirozene (sice bohuzel mimodelozne), tak jsem take nic necitila…takze neztracej nadeji a zkus myslet jako tehotna…at bobanci citi, ze jim duverujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.6.18 09:55

@Akulínek85 no já vím že káždá znás je jiná. :lol: ale důvěřuji jim hladím bříško a povídám si s nimi jménama. chcem kateřinku a filípka :lol: :lol: no prostě jsem bllázen :lol: :lol: ale vždy přijde chvilička a začnu strašně přemýšlet a bát se a sledovat se :zed: strašně se bojím je to náš poslední pokus a uvidí se zda někdy půjdem znova když by se to ted nepovedlo a to jsme měli darované vajíčka. :? :? no věřím že to aspon jedno zvládne ale radši bych byla aby obě dvě.. jsou to krásné blastocysty tak jim věřím že to nevzdají. i embryložka říkala že to jsou top stavu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
9.6.18 11:50

@katerina1006 Já jsem taky po ET nic necítila…Měla jsem jeden jediný příznak, to jsem netušila, to mi pak řekly holky, že jsem se jednu noc vzbudila durch zpocena a špatně spala.. To bylo vše. Jinak mi bylo dobře..
Věř Kateřince a Filípkovi, za chvíli se Ti ukáží na testu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.6.18 11:57

@Lasislava1 děkuji za podporu. věřím jím že to vydrží a budeme mít doma dva roštaky. no tři i našim psem ten je jak ditě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.6.18 14:26

@katerina1006 tak to je super, ze uz mate i jmena :) ja si myslela, ze je mame pred et uz taky a nakonec manza dela drahoty a jeste nevime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.6.18 14:54

@Akulínek85 no u holky už máme dlouho. to chce manžel. a kluk je vybrany mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.6.18 19:57

@katerina1006 takze holcicka po Tobe :) no my mame vybraneho klucika po tatinkovi, ale holcicku jeste nevime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.6.18 20:02

@Akulínek85 ano po mě. manžel chce i když já bych chtěla jiné. ale slíbila jsem mu to už před 4 roky ale bohužel se to ještě nepovedlo. a ted věřím tomu že to bude ok. ale hlodá mě to v hlavě že se to zas nepovedlo. a klučík jak se bude jmenovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.6.18 09:08

@katerina1006 klucik by byl Peta :) a kdybychom nemeli termin v srpnu, tak i holka by byla Peta :) ale mame mit termin kolem svatku Petrusky, takze se mi to moc nezda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí