Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet co mate v planu na vikend? Ja doufam, ze me prestane bolet zub - ted pecu bublaninu a zitra chci odpocivat…v nedeli jedeme zase na oslavu a uz me to ponekud zmaha…kor kdyz je vedro…
@Akulínek85 doufam, ze te ta bolest zubu prejde co nejdriv. My jdeme grilovat zitra, na pohodu ![]()
@danaet no doufam, ze to do rana prejde…zacinam z toho byt nevrla…kor jak si clovek na bolest nemuze nic vzit a paralen mi nezabira ani normalne…takze to nema cenu zkouset…
@katerina1006 tak jak se citis?
Doufam, ze Ti bobanci nedelaji v brisku brajgl ![]()
@Akulínek85 děkuji nedělají právě nic.
nic mě nebolí cítím se jak normálně před ketem
mám strach že ani jedno mimi nechytlo vím že je brzy ale nějak to cítím. snažím se zabavit a nemyslet na to ale nějak to nejde
pomalu se smiřuji že miminko mít nebudem ![]()
@katerina1006 tak to Te nemusi nic bolet - ja se pred et citila stejne jako po et a tehotna jsem…nekoho neboli nic a nekdo ma zase velke bolesti - je to individualni…ale jinak kdyz jsem otehotnela prirozene (sice bohuzel mimodelozne), tak jsem take nic necitila…takze neztracej nadeji a zkus myslet jako tehotna…at bobanci citi, ze jim duverujes
@Akulínek85 no já vím že káždá znás je jiná.
ale důvěřuji jim hladím bříško a povídám si s nimi jménama. chcem kateřinku a filípka
no prostě jsem bllázen
ale vždy přijde chvilička a začnu strašně přemýšlet a bát se a sledovat se
strašně se bojím je to náš poslední pokus a uvidí se zda někdy půjdem znova když by se to ted nepovedlo a to jsme měli darované vajíčka.
no věřím že to aspon jedno zvládne ale radši bych byla aby obě dvě.. jsou to krásné blastocysty tak jim věřím že to nevzdají. i embryložka říkala že to jsou top stavu.
![]()
@katerina1006 Já jsem taky po ET nic necítila…Měla jsem jeden jediný příznak, to jsem netušila, to mi pak řekly holky, že jsem se jednu noc vzbudila durch zpocena a špatně spala.. To bylo vše. Jinak mi bylo dobře..
Věř Kateřince a Filípkovi, za chvíli se Ti ukáží na testu ![]()
@Lasislava1 děkuji za podporu. věřím jím že to vydrží a budeme mít doma dva roštaky. no tři i našim psem ten je jak ditě ![]()
@katerina1006 tak to je super, ze uz mate i jmena
ja si myslela, ze je mame pred et uz taky a nakonec manza dela drahoty a jeste nevime…
@Akulínek85 no u holky už máme dlouho. to chce manžel. a kluk je vybrany mnou ![]()
@katerina1006 takze holcicka po Tobe
no my mame vybraneho klucika po tatinkovi, ale holcicku jeste nevime
@Akulínek85 ano po mě. manžel chce i když já bych chtěla jiné. ale slíbila jsem mu to už před 4 roky ale bohužel se to ještě nepovedlo. a ted věřím tomu že to bude ok. ale hlodá mě to v hlavě že se to zas nepovedlo. a klučík jak se bude jmenovat ![]()
@katerina1006 klucik by byl Peta
a kdybychom nemeli termin v srpnu, tak i holka by byla Peta
ale mame mit termin kolem svatku Petrusky, takze se mi to moc nezda…