Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 je v rodině máme petru i petu
No i když vím že brzy ale měla jsem v nocí strašně křeče a asi je konec nebude s toho žádné mini. Tohle jsem měla jak u první a druhého etu a věděla jsem že je konec. No uvidím do krve.
![]()
@Akulínek85 jo to mas pravdu. Mi paralen taky nijak 2× nezabira.
@katerina1006 tak to urcite nemusi byt konec. Mozna to ve vsech pripadech bylo tim, ze se mimca zavrtaly. Treba se prestaly vyvijet az pozdeji. Jeste neztracej viru v miminka. Mas tam dve, bud to zvladnou obe a nebo aspon jedno.
@danaet kez bys měla pravdu. Už jsem si probrecela mamince na raminku
![]()
@katerina1006 no doufam, ze jsi brecela hlavne uplne zbytecne a ze se za par dni budes koukat na // ![]()
@danaet děkuji doufám to taky ale fakt ty křeče byli uplně stejný jak minule a hned jsem poznala že je konec
![]()
** děkuji doufám to taky ale fakt ty křeče byli uplně stejný jak minule a hned jsem poznala že je konec![]()
![]()
. ale já hlavně půjdu až na krev test dělat nebudu. tak to jsem zklamaná že to zas asi nevyšlo,
@katerina1006 ja zas myslim, ze ty krece souvisi s nidaci a pak zalezi, zda se embryjka po zavrtani budou vyvijet dale a nebo zaniknou. Tim, ze mas zatim negativni zkusenost, tak chapu, ze mas obavy. Doufam, ze tentokrat to bude to dobre znameni, moc ti miminko preju. Ja teda pokud se klucik dobre rozmrazi a KET zitra probehne tak asi pak testovat budu, tak 2-3 dny pred krvi. Tak nejak to mam v planu, i kdyz se toho testu taky bojim po x letech neuspechu, ze zas to bude snehobile. Ale tak uz to neovlivnim. Pila jsem do patku vinko, dneska a zitra a pozitri si dam cerstvy ananas a uvarim si na par dni vyvar se spetkou chilli papricky. Chlapecek ma PGS a chteli jsme jeste embryoglue. Sliznice mela ve stredu 10 mm, tak snad je i kvalitni. Tak vic uz asi udelat nemuzeme. ![]()
@danaet no uvidíme. nechám to bejt bud a nebo. prostě nám třeba není souzeno mít spolu dítě s manželem. no prostě život půjde dál a budem se stím muset smířit i když to pro mě bude hodně těžké. taky jsem pila vínko a čili taky a ananas také ale asi to u mě bylo jen takové pozbuzení. no prostě s tím už nic neudělám. budem si najít jiný smysl života. přirozeně to nepůjde a další IVf asi nebude
. i když manžel řekl příští léto ale to je moc daleko a člověk neví co bude.
ale jinak děkuji za podporu. hlavně at se to povede aspon tobě ![]()
@katerina1006 Holka, my uvazujem temer identicky
. A zas je hezke, ze manzel dalsi pokus uplne nezavrhuje. U nas je to taky ted posledni sance..kdyz tak maximalne posledni pokus jeste pristi rok..jeste muzem jednou „na pojistovnu“, ale nemame uz nasetreno. Ale to bych si musela jeste rozmyslet. A treba pomuze pak jen nechat to byt, telo se pak jednou splete a bude prirozene tehotenstvi.
@danaet no to ano manžel to chce ještě zkusit pak ale chce si odpočinout už ho to také unavuje. no mi už na pojištovnu bohužel ne ale jako samoplatci. dnes mi bohužel už je 39. no mi přirozeně určitě ne mám alergii na sperma manžela tak jedine IVf ale zas darovanými vajíčky a nebo embryo ale to fakt nevím zda by do toho manžel šel.?
@katerina1006 manzelovi se nedivim. Mne to taky prave uz unavuje, tak bych si uz letos dala pak pauzu. Je, gratuluji k narozeninam
Nesmutni, oslavuj. Treba se za par dni tomu zasmejes, az zjistis, ze jsi tehotna ![]()
@danaet no taky si musíme dát pauzu nebo se stoho zblázníme. děkuji oslavovat bude až 23 máme to spojené s mojí mamkou ta má 23 svátek a 24 narozeniny tak bude větší oslava. kéž by to tak bylo ![]()
@katerina1006 no a to uz budes vedet vysledek, tak to bude treba mega oslava s nealkem
![]()
@katerina1006 ja meka krece nebo takove pichani po et taky a tehu to je…takze je vazne mozne, ze je to zavrtavani a pokud jsou embryjka kvalitni, tak se chyti…a pokud by to melo znamenat horsi variantu, tak treba se nechytlo jen jedno a druhe si vesele vegeti dal
vsechno nejlepsi k narozeninam