Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuju holky. Krev se zatim nevratila. Bylo to par tecek. Stihlo mne to ale totalne vyplasit tak, ze jsem bezela delat test a ten je samozrejme zcela negativni. Spodek boli, brni, az do bricha mi to jde, ale krev neni.
@Evva21 a ty to hrajes na miminko
v car mi rikali, ze je dibre znameni, kdyz je zenske spatne ![]()
@danaet tak pockej jeste par dni a udelej testik znovu - nejlepe rano…
@Akulínek85 jo jo. Dalsi nejdriv az v sobotu
. Driv to urcite nema smysl.
@danaet ono se to snadno rekne, ale hur vydrzi
ale stejne je na testik jeste cas a miminko si dela teprve pohodlicko
@Evva21 dneska uz 9-ty den a ta vcerejsi krev a bolesti uz presly.
@Akulínek85 jo jo. Tak testu doma zas tolik nemam a navic bych na testu ted stejne nic nevykoukala. Takze ted vydrzim.
@danaet chce to se necim zabavit
ale ty porad neco vyrabis, takze o cinnosti asi nemas nouzi…ja jdu zase dnes k zubarce a bude mi opet vrtat, minule to celkem bolelo a navic asi 2 dny, tak se vubec netesim…odpo pak mam jet s mamkou a segrou vybirat soupravicku pro miminko do porodnice…uz na me zacina dolehat, ze krome kocarku nic nemame…navic jsem uz dost unavena…
@katerina1006 no to jo, teď zas pro změnu necítím vůbec nic
by se z toho jeden picnul. Ale tak co, výsledek už je beztak jasný a neudělám s tím nic, ani kdybych se na hlavu postavila.
@Akulínek85 jo, to já se zase zabavím. Čas letí jako splašený. Zubařku ti teda nezávidím, ale zase na druhou stranu budeš mít potom pěknou odměnu, co se týče té výbavičky.
@danaet tak uz jsem po zubari a pusu mam nateklou jak balon…navic prdolce se u zubarky vubec nelibi - i sestricka mi sahala na bricho, jak mala zbesile kopala…no a uz mam hlad jako vlk - uvarim obido a pak pojedu znovu do mesta…Je dobre, ze uz Te bricho neboli a nekrvacis - treba uz se bibanek pekne umistil a zacne pekne rust ![]()