IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
22.6.18 09:14

@Akulínek85 no po dnešním negativním testu už jsem přesvědčená, že to opravdu nevyšlo. Nedá se nic dělat, takový je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.6.18 09:22

@danaet tak to je mi lito :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 09:25

@katerina1006 Dekuji. No doufam, ze aspon ty budes mit stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.6.18 09:30

@danaet snad ale budu asi na to asi stejně jako ty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 09:44

@katerina1006 treba ne, beztak uz jsem vybrala smulu za vsechny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.6.18 09:48

@danaet no uvidíme. Ale říkám mám pocit a vždy mě nezklamal :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 09:53

@katerina1006 no mi nadeje svitla ten 7 a 8 den po KET, ale negativni testy mne vratily nohama zpet na zem. Nekdo to ma jednoduche a nekdo si to holt vyzere se vsim vsudy, jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.6.18 10:16

@danaet je mi to moc lito :(. Strašně jsem ti to přála!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 10:22

@Evva21 dekuji. To je zivot. Holt zustanu bezdetna. Kazdemu neni prano. Jeste jak na potvoru mi volali z kliniky, ze nemuzou dohledat, ze jsem zaplatila. Jesteze si vse schovavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.6.18 14:15

@danaet vydrž do krve. Je to opodstatněný, že na krev posílají až za 14dní. Do moči se to dostává pomalu, krev je lepší a nebyla bys první ani poslední, která ma negativní test a pak krev pozitivní.
Jo jo poměr mám horší a navíc to FSH se strašně zhoršilo. Rozhodla jsem se, že ještě poslední IVF s pgd a pak už to nechám bez hormonu, jen s vitaminy a cvičením. Udělala jsem pro to snad všechno a teď mi ta krev potvrdila, že to je nejspíš v kvalitě vajíček, když vaječníky pracuju takhle špatně. Taky se pomalu směřuji, že buď se stane zázrak nebo budeme muset do darovaných vajíček nebo adopce, ale na tu psychicky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.6.18 14:17

@Akulínek85 už mám na středu domluvený skype, tak snad stihnete stimulovat v dalším cyklu. Ale pro mě je to poslední pokus, vidím, jak se mi zhoršil hormonální profil a bojím se předčasného přechodu. Nechápu, jsem jediná v rodině, která to tak má :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 14:41

@edika85 no za sebe muzu rict, ze mi ten pomer FSH a LH vyrazne zlepsila nizkosacharidovka. I kdyz to stale jeste nebylo uplne idealni, ale lepsi to bylo. u nas darovana vajicka ani adopce neni na poradu dne. V tom jsme s manzelem zajedno. Takze ted uz se bud stane prirozeny zazrak a nebo proste nic. Jo, to verim, ze se najde hrstka zen, ktere maji negativni test a krev je pozitivni. Ale to nebude muj pripad. Uz jsem se s tim smirila. Embryolozka se mne ptala co a jak. Tak jsem ji rikala o te uterni krvi, ale ze test je negativni, takze pocitam, ze to nevyslo. Rikala, ze jeste se uvidi, ze to treba vyjde. Ale beru to tak, ze mne nechtela dorazit a chtela byt mila. Proste prirode neporucis. Mela jsem IVF podstoupit mnohem driv, ted uz jsem na to asi stara, co se tyce vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.6.18 14:52

@danaet já jsem tak nějaká cítila, že ti to vyšlo. To motání hlavy a zvracení jsou symptomy, které si jen tak nevsugeruješ a jsou spojené s těhu. Chvilku ještě počkej.
Taky hrozně lituji, že jsme se nesnažili už dřív. S přítelem jsem od svých 26let a v 29 jsem se rozhoupala, že to tedy zkusíme. No a takhle jsem dopadla. Zachvilku 33 na krku a miminko nikde a hodnoty mám jak po 40. Jsme hrozně zklamaná. Já tu nízkosacharidovku nemůžu, mám nízkou hladinu cukru. Ale omezuji sladkosti, spíš jím ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.6.18 15:42

@edika85 psala jsem ti sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.6.18 15:44

@edika85 ja u nizkosacharidovky ovoce taky jim. Nevyhybam se tomu absolutne. Ovoce je zdrave. No my se zacali snazit, kdyz mi bylo 28 a za par dni mi uz bude 36. Jen k tomu Car jsme se probojovali, kdyz mi bylo 33, ale ani tam nejsou vsemocni. Kdyz toho telo proste neni schopne, tak nepomuze ani svecena voda. No ja taky verila. Ten 7 den vecer jsem takove skrabkani v podbrisku jeste po transferu nikdy nemela. Ani tu krev, co hned 8 den byla, to jsem taky nemela nikdy po transferu. 9-ty den mi bylo zle i se zvracenim a 10 den to motani hlavy. Dneska relativne klid a nic se nedeje. Ale ty testy mne uzemnily v nadejich a uz jsem se smirila s tim, ze to zase nevyslo. Uz jsem to vnitrne prijala jako fakt. Samozrejme, ze prekvapeni ci zvrat nastat muze, ale ja v zivote takove stesti nemam v techto vecech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí