IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
22.8.18 13:01
@koblizeq píše:
@mamina2017 a druhé miminko už nezkusite? :D

bude mě to celý zbytek života mrzet, že malej bude jedináček. Ale na druhou stranu se musím dívat na to, aby měl aspoň maminku než vyroste. Já měla dost velké zdravotní problémy, a kdyby se mi nedej bože něco stalo, tak nemůžu být v tomto sobec a nechat tatínka s Davídkem (a taky možná s ještě mimčem) samotný. Taky bohužel můj věk tomu moc nefandí :,( už Davídka jsem si dost vyvzdorovala a můžu být ráda, že je zdravý a spokojený dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.8.18 15:28

@mamina2017 hlavní je, že je Davídek spokojený - tak holt každý mít sourozence nemůže a někdo dokonce chce jen jedno dítě. Já už se na tu naši prďolku moc těším - tedy dost se i bojím, ale těším se, až ji budu mít konečně v náručí. My se snažili o mimčo cca 3 roky a fakt jsem vděčná, že se to vůbec povedlo - snad to teďka už doklepu do zdárného konce. Dneska jsme si zašli s manžou na obíďo do restaurace - pak jsme jeli nakoupit a teď jsme u našich - mají bazén, tak se manža čvachtá a já jsem ve stínu. Připravila jsem si ještě několik věcí do porodnice a nezbývá než čekat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
22.8.18 15:30

@mamina2017+koblzeq: Ahojky, vím, o čem mluvíš. Já bych šla do 2.dítka hned, ale taky nám není dopřáno. Je mi taky vždy moc líto, když dcerka mluví o tom, že by si přála 3 sestry a 1 brách :lol: , ale i tak jsem ráda za to jedno zlobidlo. V koutku duše si říkám, že třeba ještě nějaká malá šance pořád ještě existuje. (letos mi bude 43).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.8.18 16:38

@Akulínek85 už jdeš do finále, vydrž. Počkej jak budeš vzpomínat, že sis mohla lehnout, kdy jsi chtěla. občas taky na to vzpomínam. Ale nechci se rouhat, malej je zlatej, i když někdy by to chtělo moct vytáhnout baterky :mrgreen: :mrgreen:

Přiznám se, že moc nechápu ty ženy a dost často tady čtu diskuze na téma.. chci si pořídit dítě bez chlapa. Mně stačí, když občas tatínek musí odjet služebně na nějaký ten den. A taky když pak vidím, jak ho malej pořád pusinkuje. Ale to jsem trochu odbočila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.8.18 16:57

@mamina2017 tak samozřejmě vím, že to bude náročné a jsem ráda, že si ještě v klidu lehnu apod. - ale už je znát ta nervozita, aby vše bylo v pořádku a strach z porodu atd. Kromě toho manža pracuje převážně z domova, takže doufám, že na to budeme dva…a manža už se na prďolku taky těší - není to tedy moc mazlící typ, ale doufám, že až bude mít zlatíčko v náručí, že víc roztaje a bude se i muchlat :hug: a je na chlapa celkem dost schopný zajistit i domácnost - když tedy musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.18 21:42

@Akulínek85 kočko drž se,zitra na tebe budu myslet :hug:

Holky jdu ležet,byli jsme celý den pryč a rozbolele mě hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.18 08:02

@elizcooper Vojta je taky hezké jméno. Ja taky úplně nemusím moderni jmena. Koukám i,aby se to hodilo k příjmení. Přítel ma typický český příjmení,tomu by se určitě například Samuel nehodil :mrgreen: . Tak uvidime........Ještě je pohlaví pro nás stále prekvapko.

Holky ja uz se tak těším na víkend a ochlazeni. Mam doma spoustu práce a v tom hicu se mi nic nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.8.18 08:05

@mamina2017 my budeme mít taky jedinacka. Ja bych ještě druhý klidně chtěla. Ale přítel řeší náš věk ( 37,38).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
23.8.18 08:38

@Evva21: Děkuju, na Vojtovi jsme se prostě shodli, jinak nic, taky v rodině už dost jmen máme napr. Jan, Tomáš, Lukáš, Antonín, Jiří…tak co chceš vybírat. A je pravda, že třeba Jessika Nováková asi nezní úplně ideálně.
Dneska je to s tím věkem všechno posunuté, já rodila ve 36. Nechte to na přírodě a když to půjde, jděte do druhého, ať jednou malý, malá není sám. Moje mamka je jedináček a říkala, že je to na prd, když byla sama na práci i na zábavu. Ale zase když to jinak nejde, tak i jeden prďola je fajn. Co hlava, je to lepší? Má se ochladit - my jedeme na jižní Moravu tak doufám, že tam bude teplo furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
23.8.18 08:46

@koblizeq: tak to už se Ti to taky blíží…s tím nočním záchodem mívá dost holek problém, musím říct, že jsem ke konci taky chodila cca 2× za noc. Ono to mimi jak tlačí na ty orgány tak asi „utlačuje“ i ten močový měchýř a není tam moc místa. Pocity jsem měla stejné - s těmi věcmi, že vlastně člověk neví co bude potřebovat, ale ono to pak po porodu tak nějak přirozeně vyplyne, že vědět budeš a co nemáš případně dokoupíš. Promiň, možná jsem to v diskusi přehlédla a už víte zda kluk či holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.18 09:13

@elizcooper u mě wc za nic min 5× :D ale naštěstí jak sem doma, tak ležím do 8.Ale chodit do práce, tak spím na klávesnici :lol:
My pohlaví nevíme, chceme překvapení :D
Sama jsem jedinacek a často mě to mrzí, naštěstí mám odmala hodně kamaradek…Taky bych si moc přála ještě jedno mimi, tak uvidíme, jestli nám ho příroda dopřeje, přítel se nebrání.Mě bude za chvíli 37 a přítel má 41…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
23.8.18 09:19

@Akulínek85 myslím na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.8.18 09:26
@mamina2017 píše:
@Akulínek85 už jdeš do finále, vydrž. Počkej jak budeš vzpomínat, že sis mohla lehnout, kdy jsi chtěla. občas taky na to vzpomínam. Ale nechci se rouhat, malej je zlatej, i když někdy by to chtělo moct vytáhnout baterky :mrgreen: :mrgreen:Přiznám se, že moc nechápu ty ženy a dost často tady čtu diskuze na téma.. chci si pořídit dítě bez chlapa. Mně stačí, když občas tatínek musí odjet služebně na nějaký ten den. A taky když pak vidím, jak ho malej pořád pusinkuje. Ale to jsem trochu odbočila :P

Tohle mi vzdycky rikala kamaradka ze jeste budu vzpominat na to jak byla v brise. Ja to tak nemela :D posledni mesic tehotenstvi sem uz trpela jeste sem 10 dni prenasela. Tehotenstvi bych uz nevratila :lol: zatim po druhym diteti netouzim ale kdybych se nahodou rozmyslela tak nejvic me na tom desi to tehotenstvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.8.18 11:56

Ahoj holky, jak se všem daří? Já jsem od ponďelka v práci, ale z depky mě vytáhly včerejší výsledky PGD. Máme všech pět embryjek zdravých!! :dance: ta koordinátorka mě psala, že za 7letech práce pro car ještě takový výsledek neviděla, 100%úspešnost :lol: tak teď ještě aby se alespoň jedno chytlo a už bych se k vám těhulkám a maminkám mohla přidat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.8.18 11:57

@Akulínek85 moc na tebe myslím a držím všechny palečky, za pár hodin budeš mít mimi v náruči :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí