IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
14.9.18 19:20

@Akulínek85 a máte takovou tu odsávačku na vysavač? To je jediný, co pro ní můžeš udělat. Protože doktorka ti léky nebo sirup pro malou ted nedá, nedoporučí. Do 3 měsíců se miminkám nic nedává. Hele s tím krmením se to různí. Spousta maminek tady píše, že krmí na požádání. U nás tím, že malý byl první 3 týdny v nemocnici, tak tam doopravdy ty 3 hodiny dodržovali. jinak si si jistá, že pláče hlady? Uklidní se po kojení? Jestli má teď rýmu, tak to je pro ní taky dost vysilující a otravný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.9.18 12:41

@Akulínke85: tak to řešíš skvěle. Je jasné, že ji plakat hlady nenecháš. Co dutinky, přešlo to přes víkend nebo jste byly dnes u Mudr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.9.18 21:19

@mamina2017 Jj, odsavame s vysavacem…no vetsinou brecela hlady, nekdy tedy mi prislo, ze uz mit hlad nemuze, ale treba nemam tak kvalitni mleko…a hlavne ona si proste nevezme moc ml, coz nevim, cim je…i umelou si vezme jen treba 20 ml-malokdy 30 ml najednou a jine mimi i 120 - plna davka je 100…treba vcera umelou vubec nemela, ale dnes jsem ji dala ted na dojedeni, aby usnula…a jak se jinak mas ty? Co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.9.18 21:26

@elizcooper v nedeli se to zlepšilo, jenze pak jsme byli u tchanovcu a seslo se tam vic lidi a v noci zase des bes-tak jsme dnes byli jen doma-ani na prochazku jsme nesli a koupili sprej do nosiku mořskou sůl…k doktorce jdeme az ve ctvrtek, tak snad tu rymu nejak zdolame, pry dokud nema teplotu nebo ty hleny nejsou zelene, tak by nam stejne nic nedala…tak s ni asi nepujdu ani ven, sice čerstvý vzduch je na imunitu super, ale Eli se to po vcerejsi prochazce zhorsilo…tak budeme jen větrat…a co noveho u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
20.9.18 13:01

@Aklulínek85: Ahojky, snad už je Elišce líp? U mě nové jen samé špatné zprávy. Mamka se mi během pár dní ze zdravé ženské plné života přeměnila na vážně nemocného maroda. Ani se mi o tom nechce povídat…bojujeme o život a o budoucnost. Pevně věřím, že vyhrajeme! Měli jsme mít oslavu, 1.rok dvojčat a 40.cítku bráchy a vše jsme odložili na neurčito. A co Tvoje rodina, jak si užívají Elišky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
20.9.18 21:32

@elizcooper tak to me moc mrzi, co se deje s Tvoji mamkou…snad vse dobre dopadne. No u nas to bylo taky vesele-manza se cca tyden po narozeni Eli vymlatil na kole - dost, jeste se leci, takze pomahat s prdolkou moc nemuze a navic pred tydnem skoncil bratranec na jip v nemocnici s plicni embolii-je mu 28 a ma dvoumesicniho prcka…takze jsme meli taky o zábavu postarano…Ale ted neco optimistictejsiho-Eliska nam konecne zacala pribirat - za 2 tydny pul kg, takze celkem otesanek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.9.18 14:01

@Akulínke85: Jéjda, tak to má Tvůj chlap i bratranec pech. Snad je jim oběma už lépe a zranění i embolie jsou zahojeny/uzdraveny. Mamka měla mozkovou mrtvici, měla všas pomoc tak se z ní docela vypořádala a mysleli jsme, že nejhorší je za námi, ale to další teprve přišlo…série vyšetření, odběř kostní dřeně, čekání na výsledky.....to je super s Eliškou, že papá a přibírá…už má měsíc, to letí, že ano? Napiš další pokroky, alespoň se potěším. Pozdravy všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.9.18 12:08

Ahoj holky, jen jsem sem nakoukla, abych zjistila, jak se vám daří. Já jsem po ket zdravého embrya a bohužel test sněhobílý. Z 5embryí nám zbývají ještě tři, protože jedno nepřestálo rozmrazovani :(
@elizcooper hrozně mě to mrzí to s tvou maminkou, doufám, že vyšetření nezjistí nic vážného a že brzy bude z ní zase zdravá ženská plná života :hug:
@Akulínek85 to je fajn, že Eli přibírá, ať vam přináší jen samou radost :hug:
@Evva21 a co ty, jak se daří? Už jste zjistili pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.9.18 13:16

@edika85 a kolikátý si den po ketu?
Taky nakukuju :D máme cca 5 týdnů do porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.9.18 15:11

@koblizeq Ahoj, tak to máš už zachvilku :dance: ten čas letí!! No já ještě pořád čekám na ten svůj zázrak // Teď jsem 7den po KET zdravého embrya, ale mám špatné tušení, že to zase nevyšlo. Necítím vůbec nic a testy jsou sněhobílé.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.18 16:16

Ahoj holky nejprve Vas všechny moc zdravim a jak se mate? Nám vyšel pozitivní screening,tak jsem v 18 týdnů musela na genetiku. Nejdřív strasili odběrem plodove vody,ale ultrazvuk ok,tak brali nám s partnerem jen krev. Naštěstí vše dopadlo dobře a na plodovku jsem nemusela. Teď ve středu budu 20 tyden,pulka za námi :) . Zatím je mi furt nevolno,ale co mi chutná jsou sladkosti :P , musím se krotit. Chodím na cvičení pro těhotné a chystam se na predporodni kurz. To nejhezčí na konec,budeme mit holčičku ❤. Začala manie s nakupovanim :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.18 16:18

@elizcooper s maminkou me to moc mrzí a drzim palce ať je ji co nejlíp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.18 16:20

@koblizeq to letí 5 tydnu do porodu :) . Tak konec října nebo začátek listopadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.18 16:21

@Akulínek85 co malá Eliška? Jak to zvládate holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.18 16:23

@edika85 držím palce a myslím na tebe ať najdeš //. Strašně moc bych ti to přála :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí