Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblzeq: Tak to jste jedni z mála, kteří si nenechají pohlaví říct. My si teda nechali, ale jenom pro sebe, aby to ostatní měli jako překvapení. Takže rodina se to dozvěděli až se malá narodila. Tak ty jsi taky jedináček? Ale není to zas taková tragédie co? Pěkné těhu dny
@elizcooper jedinacek není tragédie, ale občas mi to mrzí…A mamina je na mě víc fixovana..Ale jak sem psala, mám hodný kamarádky a od dětství jsem vyrůstala s kamarádkou, co je taky jedinacek a přátelství nám drží pořád, jsme spolu v kontaktu každý den.
A původně jsme si taky pohlaví chtěli nechat pro sebe, ale nakonec vyhrála možnost nevědět nic
A jsem za to moc ráda ![]()
@koblizeq: mám dceru taky jedináčka (já mám dva mladší bráchy) a měla období kdy o sourozencích taky dost mluvila. Pak to přešlo. Teď má roční sestřenice - dvojčata a od své dospělé sestřenice chlapečka 1,5l (se kterým je dost často) tak to bere jako ségry a bráchu.
Budeš mít překvápko až do poslední chvíle.
A co jména, vymýšlíte?
@elizcooper tak to je super, že má kolem sebe děti ![]()
Jména to je to nejjednodušší, Vasik nebo Karolinka ![]()
@koblizeq: Karolína je pěkné, máme sousedku asi 13ti letou a chtěla to kámoška pro dceru, ale narodil se jí kluk, teda dnes už je skoro dospělý, tak je to Zdeněk.
Vašík je typicky české, když se tak hezky řekne-proč ne.
@elizcooper Vašík bude po dědovi
jestli to bude kluk, tak se děda zblazni
chtěla sem Karlu, ale termín porodu 4.11., tak by to měla v jeden den, tak pak sme zvolili Karolinu.
Ahoj holky,ja po dnesni kontrole ok. Pohlavi ještě nevime,ale na utz na nás prcek mával ručičku,bylo to tak dojemné
. Jinak jsem byla na vaze a o 2 kila míň. Od začátku tehu mám 5 kilo dole,snad to dozenu. Je fakt,ze od 7 tydne jsem zvracela. Ted uz je mi lip,jen jím míň a zdraveji. I když dnes jsem si v nemocničním bufiku dala chlebíček a kavovy zrno ![]()
@mamina2017 skoro všechno sem dostala, postýlka bude do zelena.Jinak mám růžový i modrý, neutrální…Na první tři měsíce je to fuk, kočár sedivo/černý..A pak už budu kupovat dle pohlaví
jedinou věc, co bude nový, je kočár ![]()
@koblizeq já když jsem zjistila , že jsem těhotná, tak to byl přelom listopad prosinec. a po vánocích byly výprodeje, tak jsem tenkrát nakoupila v Tescu bodyčka a overálky žluto bílo šedé a pak zrovna měli i v lidlu kolekci v těchto barvách. nevěděla jsem co to bude, ale chtěla si udělat radost. Přítel byl zrovna půl roku v Německu, tak co doma, že??
![]()
Vcera ve 21:32 hod se nam narodil nas poklad - holcicka jmenem Eliska-vazi necele 3 kg
porod byl sice vazne porod a navic jsem sita a hemeroidy jak orechy, takze bolest silena porad…ale to nase zlaticko za to stoji…jen jsem ji nezvladla mit u sebe pres noc, ale ted uz se tesim, az mi ji privezou… ![]()
@Akulínek85 moc moc gratuluji
. Elisce přeji hodně moc zdravíčka a ať Vám dělá jen samou radost
. Jsi holka statečná,úplně mam slzy v očích
. Hlavně,že už to máš za sebou,teď tě čekají jen samé krásné chvíle s Eliskou ![]()
@Akulínek85 moc gratuluju k holčičce
jen samé zdravíčko oběma
včera sem celý den vyhlížela zprávu od tebe
máš to za sebou a bolistky se brzy spraví
A co manžel, byl s tebou?
@Akulínek85 taky se s Davídkem přidáváme je gratulaci a posíláme Elišce moooc pusinek
![]()
A kolipak jsme měřili?