IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
14.12.18 22:21

@Evva21 Tak to máš opravdu za chvilku. Já v únoru půjdu na další transfer, tak doufám, že to bude šťastný měsíc i pro mě. Máš pravdu, musím říct, že jsem se hodně skidnila, už se tak nedeprimuji negativníma výsledkama, beru to více s nadhledem. Kdybych nestresovala s těma testama, možná by to bylo taky jiné.. Mamka mi to taky dokola opauje, že mimčo přijde, až to nebudu čekat. No uvidíme. Já teď po tom biochemku mám konečně naději, že se embryjka u mě můžou chytit, tak jen se teď modlím, aby příští byl bojovník :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.12.18 22:30

@elizcooper Jejda, tak to je Jolanka statečná holka :potlesk:
No ulevilo se mi a dokonce jsem teď docela pozitivně naladěná. Říkám si, že se blížíme k tomu vytouženému cíly, když se u nás konečně embryjko chytlo. Další transfer dáme dvě blastocysty, tak třeba nám 2019 nadělí dvojčátka :lol: A vy už nemáte pokus na pojišťovnu? Pokud byste se rozhodli ještě pro jeden pokus, doporučuji přidat do stimulace LH, pokud nemáš PCOS. LH pomáhá vajíčkům lépe dozrávat a jsou po něm prý kvalitnější. Já první dvě IVF jsem LH neměla a měla jsem jen 2 a pak 3 blasto. Tentokrát jsem měla 5 blasto při nižší stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.12.18 19:25

Ahojky holky, dlouho jsem tady nebyla, nějak jsem v jednom kole s naší malou princeznou. Co je u vás nového? Doufám, ze samé dobré zprávičky…Naše zlatíčko není zrovna spáč a hlavně ji trápí dost bříško, takže spaní znám už jen spíš z doslechu…ale jinak je to naše sikulka-zvatla o 106 a dneska si už sama do pusinky strčila i lžičku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
20.12.18 10:49

@Evva21: ahojky, Terezka je krásné jméno, líbí se strašně mojí dceři, má pannenku Terezku a říkala, že by si přála se tak jmenovat. No, nevím nevím jak s tím dalším pokusem…už se na to asi nedám, pořád se to ve mně bije…asi kdyby partner řekl, že do toho jdeme tak neváhám, ale on nějak tomu nakloněný není tak to asi nebudu řešit. Jednu slečnu máme tak to asi příroda i osud tak chtěly…Krásné Vánoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
20.12.18 10:58

@edika85: Ahojky, jo, nejdříve jsme Jolču museli přemlouvat, aby sedla do křesla u zubaře, styděla se, jelikož ho zase dlouho neviděla, ale pak sedla a zvládla to i s tím kazem. Dostala pak slizáka tak byla spokojená. Bohužel, pojišťovna nehrozí, minulý týden jsem oslavila 43. narozeniny :lol: Už i vloni jsme si všechno museli platit sami. Děkuji za tip s tím LH, co je to přesně tedy, nějaká výživa pro vajíčka nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
20.12.18 11:00

@Akulínek85: Nazdár, jsme rády, že jsi sem zavítala. Tak Eliška už chce asi sama baštit co? A co okolí, rodina, užívají si jí? První Vánoce s ní! To bude paráda. My už budeme slavit s tou naší pišišvorou osmé Vánoce, letí to letí ukrutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.12.18 14:51

Holky Všem Vám přeji krásné Vánoce a klidné svátky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.12.18 23:26

HOJKY VŠEM, PŘIDÁVÁM SE K PŘÁNÍČKŮM A PŘEJI VŠEM NÁDHERNÝ KONEC ROKU A DO TOHO NOVÉHO PŘEDEVŠÍM PEVNÉ ZDRAVÍ, POHODU, SPOKOJENOST A AŤ SE VÁM PLNÍ VAŠE SNY. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.1.19 19:42

Holky, snad jste si uzily vanocni svatky i konec roku a letosni rok bude pro kazdou z nas stastne a vesele. Eliska roste jako z vody. Meli jsme a mame jeste problemy se spanim-Eli trapiva dost brisko a pres den nespi jinde nez v jedoucim kocarku či aute, takze nic vic nez péči o Eli nestiham. Ale co, miminko ma proste přednost pred úklidem apod. Je to nas poklad. Uz se smeje i nahlas a to je teprve sranda. Pekne to s nami umi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.1.19 10:45

@Akulínek85: Ahoj Akulínku, děkujeme za zprávičku. Je to jak říkáš, miminko má přednost a i když není spací tak se dá všechno zvládnout. Co blízká rodina, co babičky a dědečkové, pomáhají anebo si malou užíváte spíše sami? Oni už i ti malí drobci vědí jak si nás omotat kolem prstu :D Já jsem měla dceru teď po novém roce nemocnou, skoro 3 týdny nebyla ve škole, ale už je to, zdá se (klepu) snad taky lepší, v neděli jsme dokonce byli chvilku lyžovat v hostýnských vrších tak to bylo fajn. Užívej Elišky a zase písni, pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.2.19 14:57

Ahoj holky. Tak 4.2. Se nam narodila Anetka :srdce:. Porod byl rychlý. Ve 2.30 mi doma rupla voda a mala byla venku 7.42. Tatinek byl s nami u porodu. Od čtvrtka si užíváme domaci pohodu. Jen Anetku trochu trapi bříško tak jsme v noci moc nespaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.2.19 15:40

@Evva21 gratuluju a hodně zdravíčka oběma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
10.2.19 21:22

@koblizeq ahoj a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.2.19 13:54

@mamina2017 my se máme krásně :srdce: Vašík je pohodový mimi, veselý :D už mu byly 3 měsíce, váží přes 6 kilo a 63 cm :D zvládli sme i kojení…
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.2.19 14:39

Jééé Evva21+koblizeq: Oběma velká gratulace k narození vašich pokladů. Ať vám hezky rostou do moudrosti a krásy! Prospíváte krásně. :mavam: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí