Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hloskyna jj, blasta je 5. den. S ni je nejvetsi sance na uspech. Cetla jsem, ze nektera centra ani nic jineho nechteji transferovat.
@NacMac jen si dej do nosu jak rikas ovocem nic nezkazis
tak nas tu ppdstupne informuj jaky mas pocity ci priznaky
vsichni drzime palecky ![]()
Zdravím holky, tak jsem to projela na plný čáře, včera se rozjela menzes a v plný palbě. Na jednu stranu se nedivím, že jsem nevydrzela ani do 12 den, musím mít něco extra a dostat to sedmý den po ET ![]()
Celý den jsem bulela jak zelva, hodně mě podpořil přítel
. Dneska jsem v pohodě, v klidu
,zitra si mám dojít na krev, myslím že je to zbytečný, ale beru to jako formalitu.
Na září planuji dovolenou a ke konci roku chci zkusit 2 ivf. Do té doby chci zamakat na svém těle (změnit životosprávu) a začít opět cvičit. V sobotu se chystám na pivní slavnosti ![]()
Holky, Všem VÁM moc držím palce a přeji ať VÁM to vyjde
. Občas vás sem zajdu pozdravit ![]()
Omlouvám se za překlepy, píšu na telefonu a občas je to za trest ![]()
@Evva21 to je mi moc lito
Ale neprestavej verit, ze se to jednou povede
My uz bojujeme 5 let a take stale verim
Clovek si ani neuvedomuje, jak zasadni podvedomi je a jak se pak od toho odviji jeho zivot…
Mej se krasne ![]()
@Evva21 To mě mrzí
Odpočiň si, naber energii a zkus určitě znovu, pokusy máš a určitě to vyjde ![]()
Já mám dnes po ET, jednu pěknou blastocystu u sebe a další 4 zamražené
nemůžu tomu uvěřit, doufala jsem na začátku ve 2 celkem a pořád čekala kdy se to pokazí. Vím že to ještě nic neznamená a teď se teprve ukáže, jestli se uchytí. Přidávám se tedy k čekatelkám na krev
mám jít až 8.8. ale asi nevydržím tak dlouho a udělám test nejpozději 10.den…
@ibetula tak to super, ted jen vydrzet to cekani
Budu na Tebe moc myslet a preji hodne stesti, at se prcek uchyti ![]()
@Evva21 Je mi to moc lito! Pekne se zrelaxuj, odpocin si a naber sily na dalsi pokus! Urcite to vyjde!!! ![]()
@ibetula Super vysledek! Tak hodne sil pri cekani na krev! Ja jdu 7. 8. a fakt nevim, jestli budu zkouset test. Zatim jsem zadny nekoupila, ale dnes se chci cestou z prace mrknout po obchodech..
Ahoj holky nemáte některá doma nevyužité zbytečky - Gonal, Puregon, Ovaleap? Koupím. Bude mi chybět cca. 400j nad rámec co hradí VZP. Děkuji ![]()
@Lamicka2016 ahojda
Ja jsem ted nestimulovala, tak bohuzel nemam