IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
31.7.17 14:01

@Weki gratulace :) doufam ze za chvili napise dalsi stastna mamina pozitivni vysledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
31.7.17 14:43

@Evva21 @Anonym2016 Těším se na další krásné zprávy, naše i Vaše :* Někdy si dávají na čas, ale určitě přijdou! Díky moc :srdce:

Příspěvek upraven 31.07.17 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.7.17 17:14

Holky, tak ja dneska,,prujem" a cele odpoledne mi je pekne na :poblion: Jsem jako matoha, jenom lezim. Segra mi rika, ze to je super :mrgreen: Tak snad je to pravda. Taky podstupovala IVF nekolikrat a pry ji bylo takhle spatne uz pred testem. Budu se modlit, at to je pozitivni priznak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
31.7.17 20:05

@Hloskyna tak to by vazne mohl byt priznak ze to vyslo :palec: tak drzim palecky at je to pravda :) a kolik dni mas do testovani? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.7.17 20:13

@Anonym2016 na krev jdu ve ctvrtek???? Uz to je muj 4 pokus a takhle mi nikdy jeste nebylo, tak pevne verim, ze vse bude OK a ze budeme konecne po 5 letech boje stastni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
31.7.17 21:31

@Hloskyna joo tak to je za par dni :) tak pak napis jak si dopadla ale vypada to nadejne :) ty jo taky se snazite dlouho. Ajaky je problem u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.8.17 10:52

@Anonym2016 mam Endometriozu a manzelovi take prisli na nejakou vyvojovou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 11:14

@Hloskyna Jooooooooo! To vypadá dobře :pankac: :palec: Doufám s Tebou, že to vyšlo. My měli teď taky čtvrtý KET. Já zatím žádné nevolnosti nemám, přítel už je ž toho krapet nervózní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.8.17 12:37

@Hloskyna @Weki Mě bylo v těhotenství tak nějak blbě těsně před testem, taky jsem ležela a nevěděla co mi vlastně je… pak za dva dny dobré, klasické nevolnosti začaly až o pár týdnů později. Právě jsem se radovala že mě minou a pak jsem si to užila, špatně mi bylo celodenně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.8.17 12:52

@Weki noo u nas to je 4 IVF. Zamrazene jme nikdy zadne nemely, takze tohle je nas posledni pokus. Mame darce, takze ted je to poprve kdy mame jeste jedno vajicko v zaloze :D Snad to vsechno vyjde! Uz chci ctvrtek!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 16:26

@Hloskyna Bude, bude, neboj :mrgreen: :lol: Zítra středa, uteče to ani nebudeš vědět jak :) Já si přeji příští pátek, už bych ho ráda zkoukla :srdce: potřebuju se přesvědčit, že tam opravdu je..

Já také neměla nikdy žádné na zmrazení, jen jeden pokus. Až při 3.IVF mi doktor dal dlouhej protokol a to byla potom jiná :) Když nám doktorka řekla 32, tak jsme málem padli :mrgreen: Samozřejmě jich hodně nevydrželo, ale i tak jsme to brali za velký úspěch.

Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 16:28

@ibetula takže se můžu ještě těšit… přítele jsi uklidnila, mě ne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
1.8.17 16:30

Díky za držení palců, byla jsem minulé úterý na krvi a ani druhé IVF nevyšlo. Jeli jsme pak hned na pár dnů mimo civilizaci bez přístupu k netu, tak to bylo fajn.
Nevím co dál, víceméně nám v CAR nic dalšího nenabídli, asi že to máme zkoušet furt dokola. Objednám se na konzultaci do jiného CAR, možná pomůže jiný náhled, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
1.8.17 16:30

Držím vám všem palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 16:34

@raflash moc mě to mrzí! Vím jak je to těžké… :hug: :,( Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí