Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Weki gratulace
doufam ze za chvili napise dalsi stastna mamina pozitivni vysledky ![]()
@Evva21 @Anonym2016 Těším se na další krásné zprávy, naše i Vaše
Někdy si dávají na čas, ale určitě přijdou! Díky moc ![]()
Příspěvek upraven 31.07.17 v 17:43
Holky, tak ja dneska,,prujem" a cele odpoledne mi je pekne na
Jsem jako matoha, jenom lezim. Segra mi rika, ze to je super
Tak snad je to pravda. Taky podstupovala IVF nekolikrat a pry ji bylo takhle spatne uz pred testem. Budu se modlit, at to je pozitivni priznak ![]()
@Hloskyna tak to by vazne mohl byt priznak ze to vyslo
tak drzim palecky at je to pravda
a kolik dni mas do testovani? ![]()
@Anonym2016 na krev jdu ve ctvrtek???? Uz to je muj 4 pokus a takhle mi nikdy jeste nebylo, tak pevne verim, ze vse bude OK a ze budeme konecne po 5 letech boje stastni ![]()
@Hloskyna joo tak to je za par dni
tak pak napis jak si dopadla ale vypada to nadejne
ty jo taky se snazite dlouho. Ajaky je problem u vas?
@Anonym2016 mam Endometriozu a manzelovi take prisli na nejakou vyvojovou vadu.
@Hloskyna Jooooooooo! To vypadá dobře
Doufám s Tebou, že to vyšlo. My měli teď taky čtvrtý KET. Já zatím žádné nevolnosti nemám, přítel už je ž toho krapet nervózní ![]()
@Hloskyna @Weki Mě bylo v těhotenství tak nějak blbě těsně před testem, taky jsem ležela a nevěděla co mi vlastně je… pak za dva dny dobré, klasické nevolnosti začaly až o pár týdnů později. Právě jsem se radovala že mě minou a pak jsem si to užila, špatně mi bylo celodenně ![]()
@Weki noo u nas to je 4 IVF. Zamrazene jme nikdy zadne nemely, takze tohle je nas posledni pokus. Mame darce, takze ted je to poprve kdy mame jeste jedno vajicko v zaloze
Snad to vsechno vyjde! Uz chci ctvrtek!!! ![]()
@Hloskyna Bude, bude, neboj
Zítra středa, uteče to ani nebudeš vědět jak
Já si přeji příští pátek, už bych ho ráda zkoukla
potřebuju se přesvědčit, že tam opravdu je..
Já také neměla nikdy žádné na zmrazení, jen jeden pokus. Až při 3.IVF mi doktor dal dlouhej protokol a to byla potom jiná
Když nám doktorka řekla 32, tak jsme málem padli
Samozřejmě jich hodně nevydrželo, ale i tak jsme to brali za velký úspěch.
Příspěvek upraven 18.08.17 v 00:56
@ibetula takže se můžu ještě těšit… přítele jsi uklidnila, mě ne
![]()
Díky za držení palců, byla jsem minulé úterý na krvi a ani druhé IVF nevyšlo. Jeli jsme pak hned na pár dnů mimo civilizaci bez přístupu k netu, tak to bylo fajn.
Nevím co dál, víceméně nám v CAR nic dalšího nenabídli, asi že to máme zkoušet furt dokola. Objednám se na konzultaci do jiného CAR, možná pomůže jiný náhled, kdo ví…