IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
25.7.17 13:25

@ibetula jee, super! Tak zi preji hladky prubeh transferu :-))) Budes pak doma nebo do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 13:44

@NacMac myslim na Tebe a preji hodne stesti!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.17 13:56

@Hloskyna Dekuji moc! A jak je to u tebe? Jsi uz po ET, ze? Tech prispevku je tolik.. kdy jdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.7.17 14:38

@NacMac Super, že máš i kvalitní zmrazené :) Tak máš už hotovo. Jen mě zarazil ten váček, to se ještě může stát? A já jsem bláhově doufala, že když se vytvořily blasty tak už jsme za vodou (tedy v té fázi před zavedením, že budeme mít hodně mrazáčků). Tak uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.7.17 14:42

@NacMac A jak to šlo ten transfer, bylo to v pohodě? Já jdu na první. Budu „doma“, právě mám teď volno, ale nechci pořád doma sedět nebo ležet, abych na to co nejméně myslela, potřebuju se zaměstnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 14:45

@NacMac ja jsem po KET. Nemame vlastni embryjka ale darovana. Mam Endometriozu a manzelivi pak take prisly na nejakou chybu vyvojovou, takze tohle je pro nas ta nejlepsi cesta, kterou jsme se mohli dat. Na krev se chystam 2 nebo 3. 8. :) Jsem na tom tak, ze se smazim presvedcovat, ze jsem tehu :mrgreen: V patek nebo v sobotu se to kazdopadne rozsekne. Uz to je muj 4 pokus a vzdy jsem to 10 den po transferu dostala, takze uvidime. Ja moc doufam, ze tentokrat to bude pozitivni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.17 15:00

@ibetula jj, jsem moc rada. Take jsem byla dnes celkem prekvapena.. embryolozka mi poustela video, vsechno ukazala a pak rikala, ze u tech 5 se neudelalo to, co melo.. uvnitr nejaky vacek nebo spis dutinka. Tezko to lovim z pameti :-) Den predtim to vypadalo super, dnes uz ne. I kdyz… 3 fajn embrya je u me uspech!!! Ale ty to vubec neres, je to strasne individualni! Jedne holcine tam pekne dojelo 5 a zacatek jsme mely stejny :-) Transfer je v pohode, jak normalni vysetreni.. trvalo to minutku a uz me vezli zase na pokojicek, kde jsem 2 hodky polezela a pak sla domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.17 15:04

@Hloskyna Budu moc myslet, at to vyjde!! :srdce: Ja mam 3. pokus a konecne mne zavedli blastu, tak doufam, ze tentokrat by to mohlo vyjit. Zitra jdu do prace, tak doufam, ze mi to bude pekne utikat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.7.17 15:27

@NacMac Díky za vysvětlení, tak to bude v pohodě, u nás se leží jen hodinu ale přítel pro mě přijede a budu pokračovat doma :) Už asi vím.. já jsem byla překvapená že máme už 4.den blasty jestli se nespletla, a pak jsem vyčetla že 4.den se začínají buňky rozestupovat - tak to asi už považuje za blastu, a 5.den už tvoří hezkou dutinu. Neříkala že fragmentovaly? To se někdy stane že se nerozestoupí úplně a udělají buňky takové skupinky a to je pak špatně. Tedy jestli to správně chápu :) je to fakt věda, co vše se může stát. Budu tedy držet palce ať se už ten první hezky uchytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 15:53

@NacMac a ta blasta je 5 denni emryjko? Me delali prodlouzenou kultivaci vzdy jen 3 dny a ted jak mam ten KET s darcu tak mi ani nerekli, jen ze je hodne kvalitni. Dekuji mooc, taky budu na Tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.7.17 15:56

Holky prosim vas je ok kdyz mam vytok? Beru Estrofem na sliznici a jeste Lenzetto, ktere maji zvysivat rust sliznice, tak si rikam jestli to neni z toho? Pred KET jsem take mela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.7.17 16:56

@Hloskyna Ano blastocysta se tvoří 5.den po oplodnění a určitě jsi ji měla taky, u darovaných to budou hodně hlídat aby byly kvalitní a ten 2-3 den se to ještě nemusí poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.17 18:08

@NacMac velika gratulace :) super zprava ze uz mas u sebe prdouska drzim palce at jde vyvoj jak ma a zahnizdi se u tebe v brisku :) skoda ze vysli jen 2 mrazacci ale i za ty bud stastna :) nekdo to stesti nema. Urcite to dopadne dobre :) co budes cekat az na krev nebo budes testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.17 19:37

@ibetula O fragmentaci nic nerikala. Jen, ze se tam neco neutvorilo. Ja mela lip poslouchat, ale byla jsem malicko mimo… predtim jsem koncila vzdycky u tech 8bunek, takze tohle pro me uspech :lol: Kez by se ale u me libilo hned tomu prvnimu bobisovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.17 19:40

@Anonym2016 Diky moc! :) No.. rikala jsem si, ze bych vydrzela do krve, ale nevim. Asi budu zvedava, tak zkusim test. Jak pujdu kolem lekarny, tak se rozhodnu :D

Ted si jdu dat ananas. V cekarne CAR byl letak, ze to muze pomoct. Netusim tedy proc (nestihla jsem to docist), ale ovoce je zdrave, tak jdu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí