Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hloskyna Já to vidím též na pátek, ale taky mám strach. Ale věřím, ze nam všem to konečně vyjde
. Jednou přece musí ![]()
@Weki Nee, já těm papírkům moc nevěřím, několikrát jsem byla těhotná a papírek čistý… takže já radši jistotu s tou krví, no.
@Evva21 MUSI!!!
byla bych ta nejstastnejsi zenska pod sluncem!!!
@Hloskyna To mi povídej
. Do pátku mám to uteče. Jak se citis?
@Evva21 no jelikoz mam tu Endosku, tak nevim zda je boleni v podbrisku z Endosky a nebo z mimi. Taky to muzou vse vyvolavat leky atd. takze se citim dooost nejiste. Uz je to 4 pokus a tak uz je to jine nez poprve. Poprve jsem blaznila nadsenim a nepripoustela si zadne negativni myslenky a nevhci si je pripoustet ani ted, ale nekdy me strach premuze… Takze na jednu stranu mam hrozny strach a na druhou si moc preju a doufam, ze uz konecne budu tehu
Jak to vse prozivas Ty?
@Hloskyna Mám taky endomrchu, ale jak uz jsem psala, bolí mně v podbřišku, jako při menzes. Je to moje prvni ivf, tak nevím
. Snažím se bejt v pohode, ale není to jednoduché. Hlavou se mi honí spousta myšlenek atd… Pises, ze uz je to 4 pokus, to je mazec. Já si nedokážu představit, ze bych to zvládla, možná ještě jeden
. Ale věřím, ze touha je silnější. Určitě ti to vyjde ![]()
@Evva21 take se snazim byt v klidu, ale je to prirozene, ze nam v hlave koluji vseljake myslenky
Ver, ze by jsi zvladla i dalsi pokusy. My zeny jsme strasne silne!!!
VYJDE NAM TO!!! ![]()
@ibetula Ahoj, zdravim! Ja jsem po opu a zi jdu na ET!
Pak bude nasledovat dlouhe cekani.. na to se vubec netesim…
Ahoj holky, zdravim i nove prichozi! A hlasim, ze mi par embryjek nedeli prezilo! Poprve se dostanu k blaste… Zi jedu urcite na ET a uvidi se, jestli zustane neco i na mrazeni. Zatim to vypada dobre. Zitra si beru dovolenou, po ET si uziju klidek doma. Ve stredu uz jdu ale zase do prace… jsem trosku nervozni z toho, ze jste skoro vsechny po ET na neschopence. Ja pracuji v kancelari, ted mame i klid (vsichni na dovolenych) a doktor mi i rikal, ze neni duvod doma zustavat. Jen se setrit, coz zvladnu ![]()
@NacMac Ahoj, to je paráda a moc gratuluju, zároveň držím palecky
. Nevidím v tom problém jít do práce, pokud nemáš honky. Já kdybych neměla fyzicky náročné zamestnani, tak bych taky šla. Za mne je to i lepší po psychické stránce. Já jsem celý den sama doma a je to náročnější… Myslím, ze je to individuální, moje známá při prvnim ivf ležela doma a nevyšlo to. No a při druhým ivf, chodila do práce a vyšlo to ![]()
@Evva21 Diky za uklidneni! Ja predtim prave taky byla doma (sice jen par dnu) a nevyslo. Ted bych to chtela pojmout jinak.. hned do prace, nemyslet na nejaky ET.. Pred testem planujeme jet na festak.. Samozrejme nebudu pit.. to nealko pivo nejak zvladnu
Proste temer jak kdyby se nic nedelo! Ono uz v te dobe stejne bude rozhodnuto…
Holky, vy ci uz jste byli tehu meli jste hned nejake priznaku po transferu? Ja zadne nemam
Jsem ted 5 dni lezela a dnes uz pujdu ven, jinak se z toho zblaznim!!! ![]()
Ahoj holky, včera už tu asi naznali, že jsem moc ukecaná a utli mi tipec
Mám jen deset příspěvků na den, tak se tu mezi Vámi třeba konečně naučím spořit ![]()
@Evva21 Teda, to s těma testama znám, ro he takovýto že vlastně vůbec nevíš, kdo do té lékárny šel, kdo si to objednal a strčil Ti to do ruky…protože Ty jsi to vůbec nechtěla
To jsem tak po minulém KETu volala s přítelem co byl v obchodě a po rozloučení rychle vychrlila ať koupí test a položila to..pak jsem seděla a říkala si, že jsem to snad ani nebyla já
No a když ho přivezl, tak jsem mu říkala proč to kupoval a on říkal, že už teda ničemu nerozumí
No, pak jsem stejně měla strach ho použít.
@NacMac moc děkuji za přivítání
A gratuluji k první metě- Vaší blastocystě ![]()
Mě doktor říkal, že kdybych dělala v kanceláři nebo něco podobného, tak by mě tu neschopenku ani nedoporučoval. Doma je ro vážně na palici. Me v práci říkají jak se mám a já bych tak ráda do práce ![]()
Holky mám dotaz. Dneska jsem sesty den po ET a měla jsem takovy růžový hlen, trochu mně bolí v podbřišku. Co to znamená?
@raflash tak to se nedivím, že testovat nechceš. Už jsem to tady od někoho četla, že u potvrzeného pokročilého těhotenství byl test bílý. Je To myslím raritní, holt jsi originál
Ale i v těch testech člověk musí vybírat, podle toho co jsem slyšela.
Holky, máte nějaký ověřený?
@Hloskyna no já právě nikdy těhotná nebyla, tak říct nemůžu. Ale vždy jsem to píchání v podbřišku a na vaječníkách měla jen prvních pár dnů, třeba tři. Tentokrát to mám pořád, tak doufám.. Upínám se na to, že se tam něco děje, když to bolí. Dokonce poprvé trošku cítím prsa, ale vážně neznatelně, tak to žádnej super příznak není
Nakonec to taky může všechno být z těch drijáků a já si tu něco nalhávám
![]()
Hlavně jsem četla, že všechny tyto příznaky po transferu jsou opravdu výplody doufající mysli, takže je v pořádku pokud nemáš žádné příznaky ![]()