IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
2.8.17 21:56

@Weki moc dekuju za podporu. Moc bych chtela dobre vysledky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
3.8.17 07:48

Ahoj holky, mám dobré zprávy! :) už dva dny se jen povaluju, nic nedělám a je mi tak nějak blbě, tak jsem si udělala v noci test - nemohla jsem usnout a nadávala si že je moc brzy, 8 dní po transferu… a je tam slabá čárka :dance: :dance: :dance: Vím že to ještě nic neznamená a může se ještě pustit, ani genetiku nakonec nemáme, ale pro mě to význam má, za dva roky snažení jsme se k pozitivnímu testu nikdy nedostali, ani po inseminaci, tak to je konečně pokrok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.8.17 10:09

@ibetula juu tak to je krasna zprava :) tak drzim palecky at test sily a doktor vam oznami pozitivni vysledky :) ani se nedivim kdybych ja videla carku na testu tak taky skacu 3 metry vysoko :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 11:02

Prosím o anonymitu, chodí sem kolegyně a… no, asi si dovedete představit babskej kancl.
Jsem dnes také (jako @ibetula) 8. den po transferu 5 denního embrya (hatchující blastocysta). A i já jsem nevydržela netestovat. Je to už moje 7 transferovaná blastocysta a 3. IVF a jen jednou jsem viděla lehký stíneček na testu. No, a tentokrát mám skoro bych to nazvala ČÁRKA. Asi se ptám blbě, ale vidíte jí taky? :lol: Bojím se, že jsem z toho 8 let trvajícího kolotoče paranoidní, mám halucinaci, zveličuju to (dělám ducha čárku :lol: ) atp. Díky!

• Citovat
  • Upravit
750
3.8.17 11:22

@ibetula :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: Mám obrovskou radost! :pankac: Potichu gratuluji :kytka: :srdce: Máš pravdu, znamená to hodně, je tam ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.8.17 11:23

@Hloskyna Myslím na Tebe :srdce: V kolik budeš mít výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.8.17 11:28

Anonymní, teda, máte za sebou také velký boj. Vidím jí tam, krásnou :potlesk: :) Potichu gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 11:33
@Weki píše:
Anonymní, teda, máte za sebou také velký boj. Vidím jí tam, krásnou :potlesk: :) Potichu gratuluji! :kytka:

Moc děkuju! Potřebovala jsem to slyšet ještě od někoho druhého.

• Citovat
  • Upravit
432
3.8.17 11:35

Ahoj, moc Vám všem držím palce a pokud nevadí, ráda bych se zapojila do diskuse. Jsem 6 dní po svém 1. embryotransferu 4 denního 6ti buňkového embryjka tak netrpělivě čekám… ibetula: moc a moc graluji k „čárce“ na testu a držím palce ať vše dál v pořádku probíhá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 11:46
@elizcooper píše:
Ahoj, moc Vám všem držím palce a pokud nevadí, ráda bych se zapojila do diskuse. Jsem 6 dní po svém 1. embryotransferu 4 denního 6ti buňkového embryjka tak netrpělivě čekám… ibetula: moc a moc graluji k „čárce“ na testu a držím palce ať vše dál v pořádku probíhá!

Ahoj, to čekání je peklo! :cert: Já jsem poslední dva dny vstávala ve 2:30… protože testovat se má ráno :zed:

• Citovat
  • Upravit
432
3.8.17 11:49

Anonymní: tak brzičko? No ale je fakt hyc i u nás na Moravě. Včera jsem měla test negativní, ale bylo to teprve 5.tý den tak asi brzo, zkusím vydržet do víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 12:05
@elizcooper píše:
Anonymní: tak brzičko? No ale je fakt hyc i u nás na Moravě. Včera jsem měla test negativní, ale bylo to teprve 5.tý den tak asi brzo, zkusím vydržet do víkendu.

Nj. Mozek čeká jen na to „ráno“, aby už se mohlo testovat. No, šílený! :lol:
5. den je na testování ještě hodně brzo, i když některý holky to měly (zejm. když byly zavedený dvě hatchující blastocysty). Tzn. 2× tolik hCG v přibližně stejné době jako jsi ty (ty máš 4-denní embryo + jsi testovala 5. den = 9. den po oplodnění). Ten 7. den po ET občas už někdo mívá, obvykle je duch/slabá čárka kolem 9. - 11. dne. Pak už to jsou zase spíš výjimky, že jim test nic neukázal a podařilo se.
Můžeš si zadat do Googlu a nechat si vyjet obrázky k testování - je to docela zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
432
3.8.17 12:14

Děkuju za tipa. Ale dělat si test každý den, to by mě asi trefilo. Počkám pár dní a 11.8. jdu na krev. Spíše mě znervóznilo, že embryoložka říkala, že je to 6ti buňka a měla by být už 8mi buňka a že jsou tam nějaké fragmenty, které by tam být nemusely. A co jinak Ty, máš už děti nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 12:20
@elizcooper píše:
Děkuju za tipa. Ale dělat si test každý den, to by mě asi trefilo. Počkám pár dní a 11.8. jdu na krev. Spíše mě znervóznilo, že embryoložka říkala, že je to 6ti buňka a měla by být už 8mi buňka a že jsou tam nějaké fragmenty, které by tam být nemusely. A co jinak Ty, máš už děti nějaké?

Ono to každodenní testování přináší jistotu, že hCG roste… No, mě to prostě spíš uklidňuje, než být v nejistotě. To fragmentování je trochu na nic (promiň, jestli jsem nějak drsná, ale mě by za všechny ty IVF spíš pomohly informace a odstup než neustálý utěšování) - znamená to, že embryo není kompaktní, což by v ideálním případě být mělo a odpadávají z něj shluky buněk. Ale i takový embryo se ještě může v děloze zberchat a chytnout se. Já jak jsem psala, že jsem jednou viděla ducha (na testu :D ), tak to byla právě fragmentující blastocysta.
Jinak mě je 38, pokusy jsou posledních 8 let a tohle zatím vypadá, že se chytlo (viz test - doufám!!!). Všechno se protahovalo neustálýma vyšetřeníma, testama, změnou CARů…

• Citovat
  • Upravit
432
3.8.17 12:56

Poradíš jak Ti můžu odepisovat pod Tvůj text, aby to furt neskákalo jako samostatný příspěvek? Drsná vůbec nejsi, úplně v pohodě, jsem ráda za informace. Takže ta fragmentující blastocysta se pak v děloze u Tebe neudržela, chápu to správně? No raději ať jde z těla ven než kdyby se pak embryo mělo nesprávně vyvíjet. Mně je 41, mám 6ti letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí