IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1816
7.8.17 20:18

@Weki Bude mi 28. Asi tady budu jedna z těch mladších, ale četla jsem, že i některé holky, co jsou i o 5 let mladší už byly objednané na IVF. Takže asi je to i dost o těch doktorech. Tím, že u nás se zatím nejeví žádné překážky početí, tak se s náma zatím nikdo moc nezabýval. Dneska jsem nás ale objednala na konzultaci do CAR. Uvidíme co nám řeknou. Zatím to totiž tolik neřešíme a jsme domluvení s manžou, že než by jsme do něčeho šli, tak půjdu aspoň na nějaký ten hormonální profil a budeme to třeba ještě rok zkoušet. A mezi tím třeba šetřit na případ IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.17 20:29
@ibetula píše:
@dehors Tak to je myslím dobrý výsledek, na 12.den :) Gratuluju :kytka: Kolik stojí ten test z krve? Mohl by se hodit jako kontrola v mezičase, když budu čekat ty tři týdny na ultrazvuk. To bude asi horší než po transferu.

jj, to bude taky děsný období :D. Platila jsm 250 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.8.17 20:33

@NacMac ahojky :) no ja si rikala kde si ze si se za celou dobu nrozvala :) bylo lepsi se od toho tady odpoutat vid? A super zpravicka :) moooc gratulu :kytka: drzime pesticky at vse pokracuje tak jak ma :)

A jinak koukam ze se to tu zacina hemzit samejma dobrejma zpravama :) jen tak dal holky jednou se vsichni urcite docksme jen musime doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.8.17 20:54

@Showme_a No oni ti udělají i ultrazvuky jestli máš ovulaci, máš ověřeno že máš průchodné vejcovody? Pokud ne tak by totiž bylo iui zbytečné, mě poslali na hysteroskopii a to bylo hrazené pojišťovnou a ambulantně, ale až na vyžádání po 3 iui… bylo teda v pořádku. Tak jasně je dobře že to řešíš, však ono nakonec i to IVF je úspěšnější, když jsi mladší tak máš kvalitnější vajíčka. Ale hlavně třeba na něco přijdou proč to nejde a nebudete se trápit dlouho že nevíte proč.. pak se to dá většinou řešit. Já teda pořád nevím proč, ale obešli jsme to tím IVF, kvůli věku jsem nechtěla lítat ještě další rok(y) po vyšetřeních :oops: Snad ty hormony přežiju ve zdraví, zatím se zdá že ok :) Ve tvém věku bych asi teda ještě zkoušela ta vyšetření a přirozeně nebo iui, jestli ho doktor doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.8.17 21:04

@ibetula Právě že nic zjištěno nemám. Gynekoložka to vůbec neřešila. Právě že v případě problému nechceme ztrácet čas. Ale pokud nic nezjistí, tak příští rok zkusíme IUI a pak uvidíme co dále. Ale jelikož chci být připravená, tak tady píšu už teď. Přece jenom dát přes 20 tis není jen tak že si řekneme jo to zaplatíme teď z výplaty. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.17 22:44

Zdravím holky, je to příjemne číst tady samé dobre zpravy :dance:. Jen tak dál… Všem Vam moc držím palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
8.8.17 10:22

NacMac: Hezké dopoledne, děkuji za palečky, bohužel test stále bez čárky, už se mi to zdá divné, ani duch tam nebyl. Fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
8.8.17 13:35

Kacenka.2803: Jsi ještě mladá, určitě se zadaří, neházej flitu do žita. Víš co, ony ty spermiogramy taky jednou výjdou tak a podruhé jinak, my to měli napoprvé taky špatné, jen nějaké 3% pohyblivých a na druhém odběru úplně v pohodě, v nějakém průměru okolo 40%, takže ať si přítel z toho nic nedělá. No v tom hračkářství to musí být složité to tam pořád sledovat matky s dětmi, ale zkus si představit takové ty rozmazlené dětičky, co mají všechno a ještě si vymýšlejí a říct si, že radši nic než toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.8.17 14:55

Holky tak dnes krev - hcg 826 :dance: :dance: :dance: takže potvrzeno. Kdy byste to řekly rodině? Myslím dětem, rodičům, sourozencům? Já si to chci zatím nechat pro sebe, ale nevím jak dlouho je to možné tajit. Ví jen přítel samozřejmě a dvě kamarádky ví že jsme šli do IVF ale neví jak jsme s tím daleko.. mamka ví že se snažíme ale neví o IVF. Za týden jdeme na svatbu a já nevím jak tam vysvětlím že nechci pít, napadá vás něco? Když řeknu že beru léky, tak se mě budou ptát co mi je… nenapadá mě nic neškodného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
8.8.17 15:55

Ibetula: Ahooooj, jupíííí, gratuluji 1000×! :srdce: Mám podobné dilema, teda pokud to vše dobře dopadne bo čárka na testu zatím žádná. Jedeme totiž se setřenicí, její rodinou a kamarádkou a její rodinou na dovolenou cca za 2 týdny. A sestřenice už si plánuje kolik litrů vína a Becharu Firu bude brát s sebou a jak si dáme do nosu. Já to právě chtěla tak udělat, že se vymluvím na žaludeční problémy. říkat to taky nechci, zatím jeto riskantní. Při tom prvním těhu jsem to říkala až v únoru rodičům a sourozencům (malá se narodila v červenci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.8.17 20:57

Ahoj holky :) prosim vas na kolik vas cca vyslo ivf s isci, prodlouzenou kultivaci a nejaky mrazacky k tomu? Dekuji :) ja jen at vim na cose pripravit :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.8.17 21:31

@Anonym2016 Ahoj, u nás 23tis, chtěli jsme udělat icsi u všech 10 vajíček. Navíc jsme měli asistovaný hatching 3tis, takže celkem 26. Nedopláceli jsme nic za stimulační léky, ty se vešly do limitů pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.17 05:56
@ibetula píše:
Holky tak dnes krev - hcg 826 :dance: :dance: :dance: takže potvrzeno. Kdy byste to řekly rodině? Myslím dětem, rodičům, sourozencům? Já si to chci zatím nechat pro sebe, ale nevím jak dlouho je to možné tajit. Ví jen přítel samozřejmě a dvě kamarádky ví že jsme šli do IVF ale neví jak jsme s tím daleko.. mamka ví že se snažíme ale neví o IVF. Za týden jdeme na svatbu a já nevím jak tam vysvětlím že nechci pít, napadá vás něco? Když řeknu že beru léky, tak se mě budou ptát co mi je… nenapadá mě nic neškodného :think:

Gratulace veliká!
U nás to ví přítel, jedna kamarádka a včera jsem to psychicky nevydržela a řekla jsem to našim (nevěděli o IVF a měla jsem výčitky, že jsem u nich už 2 měsíce nebyla). Kdybych to mohla vrátit, ještě bych to vydržela, abych je zbytečně nestresovala, kdyby to neklaplo. A myslím, že léky jsou naprosto neškodná výmluva (jen to chce trochu lépe domyslet, na co že to jsou atd)! Mě se osvědčila endokrinologie nebo imunologie - tomu lidi většinou nerozumí a neptají se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
9.8.17 07:30

@dehors hele to by šlo :palec: Je pravda že beru teď něco na štítnou žlázu, doktor sice říkal spíše preventivně, měla jsem něco lehce zvýšené… ale to by se použít dalo. Akorát v tom příbalovém letáčku není nic o tom, že by se na to nesmělo pít… trochu to přihraju on tomu fakt asi nikdo moc nerozumí :) Díky.

Ty dnes jdeš na krev do CARu? Já už tady nebudu tak přeju ať je vše ok a hezky stoupá… budu teď týden bez internetu, tak to tady pročtu po návratu :) Mě pozvali na první UZ za dva týdny, mělo to být příští týden ale doktor má už dovolenou když se vracím a asi tam mají toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.8.17 08:55

@elizcooper Neves hlavu… zkus testnout zase za 2 dny. Kdy mas jit na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí