IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
10.8.17 18:22

@dehors Teda, a jak na to došla? V práci už se to tak rozkřiklo? :mrgreen: Věřím, že to tedy od cizího zaskočí ;) To že jsme ženy „v naději“ je moc pěkný :palec: A jak výstižný.. HCG Ti roste pěkně, co se Ti na tom výsledku zda divné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.8.17 19:54
@elizcooper píše:
Dehors: Dítě už je ve Tvém lůně! To je skvělé, hcg ti roste závratným tempem. Máš takové citlivé testy nebo chodíš na krev? Žena v naději je hezky řečeno, takže my jsme taky ženy v naději. A ty už jsi dala výpověď?

byla jsem na krvi, jinak to nejde zjistit. teda testy ukážou, ale není jistý, že hodnota se cca 2 dny zdvojnásobuje. výpověď jsem nedala, jsem OSVČ. ale když nebudu pracovat, budu muset platit zdravotní a sociální (každý měsíc cca 5000). na rizikovým bych to, myslím, nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.8.17 19:56
@Weki píše:
@dehors Teda, a jak na to došla? V práci už se to tak rozkřiklo? :mrgreen: Věřím, že to tedy od cizího zaskočí ;) To že jsme ženy „v naději“ je moc pěkný :palec: A jak výstižný.. HCG Ti roste pěkně, co se Ti na tom výsledku zda divné?

výsledek je v poho. jen bych tu info potřebovala mít každý dva dny, abych byla v klidu. takže divný je jen to, že jsem si myslela, že když najdu 2 čárky (po 7 letech snažení!!!), tak budu prostě šťastná, ale mě to vlastně hlavně stresuje. jako jestli je všechno v pořádku a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.8.17 20:26

@Lexa88 ahoj, jasně že můžeš! Přeji hoooodně kvalitních vajíček a žádné potíže ;) Jak se cítíš? Ono těsně před punkcí to není žádný bájo, jasně si to vybavuji.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.8.17 20:33

@dehors je přirozené, že se bojíš o to, o co jsi tak dlouho usilovala.. Je těžké se od toho strachu zda bude vše v pořádku odpoutat, ale určitě zvládneš :srdce: Myslím, že to časté chození do laboratoře na odběr Tě musí hodně stresovat. Vždy to čekání na výsledek.. My právě proto tento týden nešli, ač jsme to plánovali. Prostě si opakuj, JE TU SE MNOU! :srdce: :dance: Příjmi to jako fakt a nepochybuj. A hotovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
11.8.17 10:03

@Weki jedu z kontroly a v neděli bude OPU. Mám cca okolo 30 folikulů, to je zatím nejvíce, co kdy bylo :). Břicho mě bolí už od začátku týdne a jsem jak „březí vlk“ :D. Doufám, že se vyhnu OHSS, měla jsem ho 2× s daleko nižším počtem folikulů a ráda bych se tomu vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.8.17 10:25

@Lexa88 no fuj, taky jsem před poslední punkcí sotva lezla, měla jsem před bolesti jak PO předchozích OPU. Na UZ „jen“ 14 folikulů a pak v plné parádě 32 vajíček :D Tak to teda nevím kolik jich musíš nosit Ty 8o :lol: To bude pěkná snůžka :palec: Zažila jsem jednou OHSS a říkala jsem, že kdyby to bylo potřeba, tak do toho půjdu znovu. Ale to nic nemění na faktu, že to byl fakt zážitek :cert: Držím palce, ať je to v klidu ;) a nic takového se zas nedostaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.8.17 21:02

@dehors To chodíš jak často na tu krev? Jakože bys byla na nemocenské a nemusela si platit soc a zdrav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.8.17 21:08

Weki a všem, holky tak mi to nedopadlo, dnes jsem byla na krev a těhotná nejsem, emryjko to nezvládlo. Tak jsem si pobrečela a už je to dobrý, život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.8.17 19:17
@elizcooper píše:
@dehors To chodíš jak často na tu krev? Jakože bys byla na nemocenské a nemusela si platit soc a zdrav?

Na krvi jsem byla jen dvakrát :-), abych si potvrdila, že hCG roste, jak má.
Jinak nevím, jak to chodí, když je OSVČ „nemocný“ (jako že být na rizikovém těhotenství je bráno jako nemocenská), protože jsem ve svých 38 letech nemocná ještě nikdy nebyla (resp. i když jsem byla v nemocnici, tak jsme to neřešila), ale předpokládám, že když bych to tak měla, tak nebudu muset platit zdravotní a sociální pojištění. To bych jinak měla náklady 5000 Kč jen za pojištění a žádné příjmy. Ale jistě to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.8.17 19:18
@elizcooper píše:
Weki a všem, holky tak mi to nedopadlo, dnes jsem byla na krev a těhotná nejsem, emryjko to nezvládlo. Tak jsem si pobrečela a už je to dobrý, život jde dál.

To je mi líto… Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.8.17 20:33

@elizcooper Úplně mi to teď vyrazilo dech! Tolik mě to mrzí :,( Je dobře, že to tak bereš, znám to a vím jak moc musíš být silná. Opatruj se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.17 11:19

@elizcooper tak to mě moc mrzí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.8.17 12:31

Ahoj, chtěla bych se podělit o zkušenost. také jsem už prodělala 1 x IVF, ted zkoušíme 2 pokus jsem 8 dc. píchám si bemfola 225 +synarel 1-0-1. byla jsem 6 dc (pátek ) na utz a zjistili několik folikulu byly tam 3 o velikosti 9mm a některé menší. doktor si mě pozval ještě v pondělí 9 dc na utz aby věděl zda rostou folikuly a hned řekl že to bude asi neplatný pokus. myslíte si že 6 dc už muže vědět jestli bude platný nebo ne. přei folikuly rostou cca 1 - 2 mm děnně. jsem stoho nějak hotová. mám problém s AMH jen 1. myslíte si že stoho druhého pokusu bude něco že folikuli třeba ještě porostou a povede se to. děkuji moc ale už si nevím rady. pokud postoupím třetí IVf tak asi už darovanýma. :zed: :zed: :zed: :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.8.17 12:33

Zapoměla jsem je mi 38,5 tak je to předposlední pokus :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie