IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
9.8.17 12:22

zapomenutí estrofemu

Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuji do rozjeté diskuze, ale potřebuji se zeptat někoho, kdo se vyzná. V sobotu (5.8.) jsem byla na embryotransferu dvou 5denních embryek. Je to naše 3. IVF a ještě miminko nemáme :-( No a včera jsme měli děsné trápení…pejska nám z ničeho nic museli operovat, bylo to náročné a já zapomněla užít večer estrofem (beru ho 3×1). Byl to 4. den po ET. Mám hrozný strah, že jsem to tím vše skazila. Měla jsem dlouhý protokol, táhne se to tedy už přes měsíc a začínám být nervní. Moc prosím o reakci. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 13:19

@ras_zu vítej a neboj, na toto jsem se cíleně ptala doktora, protože jsem si jednou nebyla jistá, tak jsem pro jistotu vzala ještě jednou. Říkal mi, že by se „maximálně“ rozjelo krvácení, ale to kdyby se to zapomínání opakovalo. Jedna tabletka dle mého nevadí ;) A učiní Tě ostražitější pro příště ;)

A co pejsek, je v pořádku? :srdce:

Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 13:21

@Evva21 to jsou super plány! :palec: Užívej :srdce:

@dehors a jaké to bylo, TO vyslovit? Já měla úplně zvláštně krásnej pocit :srdce: Ale zároveň jsem si u toho oznamování uvědomila, že tomu sama ještě nemůžu uvěřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 13:28

Weki: Věřím v to! Dnes jsem 12tý den po transferu a embryjko bylo 4denní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.8.17 13:28

@Weki Moc děkuji za reakci, pejsek operaci, díky bohu, přežil!

Ale pokud došlo k uhnízdění, tak by ke krvácení nedošlo, ne? Jsou to nervy…člověk se snaží být v klidu a pak ho vždy něco rozhodí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 13:31

Ras ru: také myslím, že jedno opomenutí není nijak zásadní, pokračovala bych pak dále v užívání jak to máš mít a myslím, že se nic nestane. Kdy jdeš na krev, testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.8.17 13:32

20.8. To je ještě doba…Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.8.17 13:42

@Weki Pokud bych musela byt doma, tak bych pravdu asi mozna taky rekla. Ale u me se nic moc nemenilo.. nejaka vysetreni jsem stihla v poledni pauze nebo po praci.. mela jsem volno jen na opu a ET.. v praci jsem dala dovolenku a nikdo nic neresil. Po ET porad v praci.. Par akci ted budeme mit pres tyden.. a ja pres tyden normalne nepiju (protoze vstavam brzo rano do prace), takze vymluva netreba. Akorat ty vikendy.. nekdy vezmu auto a nekdy si teda neco vymyslim. Uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.8.17 13:44

@ras_zu Ahoj a vitej! Myslim, ze jedno zapomenuti nevadi.. Taky se mi to stalo a zatim vse ok :) A preji, at je pejskek co nejdriv zase fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 13:46

Evva21: Taky to nemáš lehké! A tu menstruaci jsi dostala přestože jsi brala léky? Asi se embryjko neuhnízdilo. Ten Car to je nějaká ta klinika? Kdy tam jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 13:46

Dehors: je to fajn pocit takhle odmítat zakázky, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 14:09

@NacMac pokud můžeš do práce, tak je to značka ideál :palec: U mě v práci všichni „závidí“ mou pohodu a já bych zas tak ráda do práce :D Kdyby to tak šlo, mít všechno, ale co už, priorita je v tomto případě jasná :srdce:
Nějak to určo zahraješ, já někdy používala zánět MM, na to bereš ATB a máš dva víkendy v kapse ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 14:12

@elizcooper myslím, že ten drobek potřebuje čas, já testovala 11.den, měli jsme pětidenní a taky to nebyla zrovna dálnice ;) V pátek se těším na krásné zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 14:17

@raz_zu Rozhodně se nerozjede po vynechání jedné tablety ;) Bude to dobré :srdce: také máš před sebou ještě čekání :? Je to hrozně dlouhý, viď? Jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.8.17 14:19

Ahoj holky, můžu se přidat?
Právě jsem v závěru stimulace na 3.IVF. V pátek poslední kontrola a pak OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí