Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuji do rozjeté diskuze, ale potřebuji se zeptat někoho, kdo se vyzná. V sobotu (5.8.) jsem byla na embryotransferu dvou 5denních embryek. Je to naše 3. IVF a ještě miminko nemáme
No a včera jsme měli děsné trápení…pejska nám z ničeho nic museli operovat, bylo to náročné a já zapomněla užít večer estrofem (beru ho 3×1). Byl to 4. den po ET. Mám hrozný strah, že jsem to tím vše skazila. Měla jsem dlouhý protokol, táhne se to tedy už přes měsíc a začínám být nervní. Moc prosím o reakci. Děkuji
@ras_zu vítej a neboj, na toto jsem se cíleně ptala doktora, protože jsem si jednou nebyla jistá, tak jsem pro jistotu vzala ještě jednou. Říkal mi, že by se „maximálně“ rozjelo krvácení, ale to kdyby se to zapomínání opakovalo. Jedna tabletka dle mého nevadí
A učiní Tě ostražitější pro příště ![]()
A co pejsek, je v pořádku? ![]()
Držím palce! ![]()
@Evva21 to jsou super plány!
Užívej ![]()
@dehors a jaké to bylo, TO vyslovit? Já měla úplně zvláštně krásnej pocit
Ale zároveň jsem si u toho oznamování uvědomila, že tomu sama ještě nemůžu uvěřit ![]()
Weki: Věřím v to! Dnes jsem 12tý den po transferu a embryjko bylo 4denní.
@Weki Moc děkuji za reakci, pejsek operaci, díky bohu, přežil!
Ale pokud došlo k uhnízdění, tak by ke krvácení nedošlo, ne? Jsou to nervy…člověk se snaží být v klidu a pak ho vždy něco rozhodí ![]()
Ras ru: také myslím, že jedno opomenutí není nijak zásadní, pokračovala bych pak dále v užívání jak to máš mít a myslím, že se nic nestane. Kdy jdeš na krev, testy?
@Weki Pokud bych musela byt doma, tak bych pravdu asi mozna taky rekla. Ale u me se nic moc nemenilo.. nejaka vysetreni jsem stihla v poledni pauze nebo po praci.. mela jsem volno jen na opu a ET.. v praci jsem dala dovolenku a nikdo nic neresil. Po ET porad v praci.. Par akci ted budeme mit pres tyden.. a ja pres tyden normalne nepiju (protoze vstavam brzo rano do prace), takze vymluva netreba. Akorat ty vikendy.. nekdy vezmu auto a nekdy si teda neco vymyslim. Uvidime ![]()
@ras_zu Ahoj a vitej! Myslim, ze jedno zapomenuti nevadi.. Taky se mi to stalo a zatim vse ok
A preji, at je pejskek co nejdriv zase fit!
Evva21: Taky to nemáš lehké! A tu menstruaci jsi dostala přestože jsi brala léky? Asi se embryjko neuhnízdilo. Ten Car to je nějaká ta klinika? Kdy tam jedeš?
@NacMac pokud můžeš do práce, tak je to značka ideál
U mě v práci všichni „závidí“ mou pohodu a já bych zas tak ráda do práce
Kdyby to tak šlo, mít všechno, ale co už, priorita je v tomto případě jasná ![]()
Nějak to určo zahraješ, já někdy používala zánět MM, na to bereš ATB a máš dva víkendy v kapse
![]()
@elizcooper myslím, že ten drobek potřebuje čas, já testovala 11.den, měli jsme pětidenní a taky to nebyla zrovna dálnice
V pátek se těším na krásné zprávy ![]()
@raz_zu Rozhodně se nerozjede po vynechání jedné tablety
Bude to dobré
také máš před sebou ještě čekání
Je to hrozně dlouhý, viď? Jsi doma nebo chodíš do práce?
Ahoj holky, můžu se přidat?
Právě jsem v závěru stimulace na 3.IVF. V pátek poslední kontrola a pak OPU.