Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ibetula Dnešní je jasnej! ![]()
Já jsem dnes taky 12. den a mámho skoro stejnej. Dopo si skočim na krev.
Ahoj všem po víkendu! Krásné čárky, holky, pěkně se vám tam zobrazují. Já teda měla taky test dr.max a dnes jsem 10.tý den po transferu, poslední test jsem si dělala v sobotu a stále bez čárky, takže…Jinak ale souhlasím s tím, že je třeba se i od hormonů a testů nějak odpoutat bo by nám z toho hráblo. Včera jsem začila super den v Zoo v Ostravě s dcerou, partnerem, neteří, jejím mužem a jejich 4měs. chlapečkem i přesto, že nám dost mrholilo. Takže jsem na chvíli na hormony i testy zapomněla a bylo to fakt super. Dnes už zase práce. Hezký den vám všem přeji
@elizcooper Tak zkus zítra zase, já jsem 8.den měla tu čárku sotva viditelnou a někomu se to fakt zobrazí až mnohem později. Jinak super, že na to dokážeš nemyslet a netestovat pořád ![]()
Ibetula: no snažím se to tak trochu už házet za hlavu a říkám si, že to dobře dopadne, že zkrátka musí! Ale někdy to taky nejde a šrotuje mi to hlavou, to víš. Takže ty už jdeš zítra na krev? Čárku máš vidět parádně už. Držím pěsti moc a moc. Já musím vydržet do pátku. Udělám si ale zítra test, snad už by tam něco mohlo být vidět, když to už bude 4+11dní.
Ahoj holky, zdravim po delsi dobe. Po ET jsem sem vzdycky jen zbezne mrkla, ale pak se snazila zamestnat jinak.. prace, vylety, kina, koncerty.. hlavne nemyslet na vysledek. Tem, kterym to ted nevyslo, preji hodne sil do dalsich pokusu. Pekne si po zbytek leta odpocinte! Tem, kterym to vyslo, moc gratuluji!
Jinak ja chtela vydrzet do krve, nevydrzela jsem. Prave jsem na diskuzich cetla o priznacich.. no, ja nemela vubec nic. Ve ct jsem zkusila prvni test a po letech tam byla carka, slaba.. ale carka. A uz nezmizela! Dnes hcg 398!
Jsem z toho dost mimo, jeste jsem ani nevolala manzelovi.. Vim, ze je toho jeste hodne prede mnou.. ale ted myslim jen pozitivne! Za necele 3 tydny UTZ.. tak snad bude vsechno ok a ten muj posledni pokus bude uspesny ![]()
@NacMac Ahoj, no já jsem si říkala kde jsi
To je super, moc gratuluju!
To je šok co, po letech bílých testů najednou čárka, taky jsem koukala jestli se mi to jen nezdá
První UTZ je až za tři týdny? To jsem myslela že bude dříve… asi chtějí počkat rovnou na srdíčko?
@ibetula Diky moc! JJ, je to sok.. Nejdriv jsem myslela, ze je to chyba… mela jsem stare testy nekde z Ciny koupene pres ebay. Takze lekarna, nove.. a porad tam ta carka byla!
A stejne jsem byla nervozni jak dopadne krev. Byla jsem i dnes mimo, ani jsem se neptala, proc az za 3 tydny. Ale myslim, ze chteji cekat na to srdicko. Uz aby to bylo!
A gratuluji k //!
Zitra na krev?
@elizcooper Diky moc! A zitra budu myslet, at ti krasne dopadne test! ![]()
@NacMac Ano zítra, odpoledne napíšu jak sem dopadla. Ale snad by to mělo být ok, když test sílí, tak to snad falešně pozitivní nebude
Spíše se bojím abychom se dostali k tomu srdíčku a vůbec přes první trimestr, ale to asi každý.
@Kacenka.2803 My dva roky, 6 inseminací nevyšlo, 1.IVF se zatím chytlo. Šli jsme kvůli věku, bude mi už 37. A co ty?
Kacenka.2803: Nyní asi 3-4 roky. Mně je 41. Mám dceru, 6ti letou po přirozeném otěhotnění, snažili jsme se asi 3/4 roku tehdy.
Ahoj holky. S manželem se snažíme už přes 2 roky o miminko a nedaří se. Teď jsme tedy začali číst a zjišťovat co a jak. Z toho ale co píšou o cenách a hrazení zákroků apod mi není jasná jedna věc. Zatím by se nás asi týkalo jenom IUI pokud by to nevyšlo, tak asi IVF. Nějaké pokusy jsou hrazené pojišťovnou. Jak moc hrazené? Když jste šli na IUI nebo IVF kolik jste dopláceli, když vám to hradila pojišťovna? ![]()