IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
9.8.17 09:10

@ibetula Moc moc gratuluji!! :dance: Ja to planuji rict az nekdy po prvnim trimestru.. do te doby to vim jen ja a manzel. Take nas ceka par akci, ale nekde si dam proste nealko pivo (to nikdo ani nepozna) a jinak se zkusim vymluvit na nejakou nemoc. Strevni potize treba. Nebo alergie.. leto, vsude pyl.. Jeste to promyslim.. Nejsi treba ridic? To je pak super vymluva.. nepiju, ridim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 09:29

Evva21: Ahoj, děkujeme za podporu. A ty už máš vše šťastně za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 09:31

NacMac: díky. Jdu v pátek tak už si asi test dělat nebudu a zkusím to vydržet až tam. Pokud by to nedopadlo tak máme s prominutím „po ptákách“ protože jsme vyhodili 36500 Kč z okna (jsem kvůli věku samoplátce) a další mražáčky nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 09:33

Kacenka.2803: No já si to právě myslím, že takových „rodinek“ je docela dost, ale tak zase je to o přítupu rodičů a pokud dítko vedou k tomu, že zkrátka nebude mít v životě všechno co chce tak se to dá zvládnout. Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 09:39

@elizcooper Ahoj, je to 14 dní co mám za sebou první neúspěšný ivf :(. Bohužel nemáme mrazacky, Tak zase pojedeme úplně od začátku. Další ivf planuji ke konci roku, ale za 14 dní jdu do caru, tak uvidím co mi řeknou. Trochu mně zene věk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 11:08

@ibetula to je nádhera!!! :dance: :srdce: Moc gratuluju!!! :kytka: :hug:

My už šli s pravdou ven. Ještě nemáme vyhráno, ale nedělalo mi dobře to neustálé vykrucování a vymýšlení si. Před tím jsem byla pořád v práci, i víkendy a svátky. A teď jsem pořád doma, špatně se to dlouhodobě maskuje :) Říkali jsme si, že pokud se něco stane, tak stejně největší krajíc smutku bude pro nás. A příště to vše budeme mít s plnou podporou už od začátku ;) Takže prostě udělejte to, co cítíte, že je pro Vás nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 11:23

@Evva21 ahoj :mavam: Můžu se zeptat, proč máte v plánu další IVF až ke konci roku? Chceš si od toho odpočinout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 11:28

@elizcooper budu držet palce na pátek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 11:48

Evva21: děti nemáš ještě žádné? Mně je 41let, jsi určitě mladší! Drž se. Pokud mně to nedopadne tak bych na tom byla stejně, také nemám žádné mražáčky. Ale podruhé už bych asi do toho nešla, zaprvé ten celý proces a neustálé si braní nějakého volna z práce (mám to na kliniku cca 60km) a za druhé ty peníze…jsem samoplátce. Navíc jednu dceru mám…tak už bych to nechala na přírodě a buď to výjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 11:48

Evva21: a v čem to nevyšlo jestli se smím zeptat? Embryjko v tobě nevydrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.8.17 11:50

Weki: děkuji moc! Jsem na to fakt zvědavá co mi tam povědí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.17 11:54

@elizcooper určitě dobré zprávy a hotovo! :) dnes jsi kolikátý den po transferu? A jak staré jste měli embryjko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.8.17 11:57
@Weki píše:
@ibetula to je nádhera!!! :dance: :srdce: Moc gratuluju!!! :kytka: :hug:My už šli s pravdou ven. Ještě nemáme vyhráno, ale nedělalo mi dobře to neustálé vykrucování a vymýšlení si. Před tím jsem byla pořád v práci, i víkendy a svátky. A teď jsem pořád doma, špatně se to dlouhodobě maskuje :) Říkali jsme si, že pokud se něco stane, tak stejně největší krajíc smutku bude pro nás. A příště to vše budeme mít s plnou podporou už od začátku ;) Takže prostě udělejte to, co cítíte, že je pro Vás nejlepší ;)

Taky to neplánuju nějak hystericky tajit. Přesně - ono to neustálý vymlouvání a vykrucování je stejně průhledný. Já jsem dnes poprvé odmítla jednu zakázku na únor 2018 s tím, že jsem těhotná :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 12:10

@elizcooper Bohužel děti nemáme :( a je mi 36. Mám endometriozu a střevo srostle k deloze, dvakrát laparo cysty endomertialni. Nemám žádné bolesti, nebýt laparo, Tak nevím, ze endo mám. Též jezdíme do caru cca 55 km, naštěstí dělám na směny, Tak mi schůzky vycházeli aniž bych si brala volno. Opu jsem měla ve ctvrtek, Tak dovo a po transferu jsem si brala neschopenku. Nikomu jsme to neřekli, ze jsem byla na ivf, ale další kolo asi řeknu. Bylo mi na nic z toho vykrucovani a proč marodim atd… Jinak 7 den po ET jsem dostala menzes. Uvidím co mi teď řeknou v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 12:13

@Weki Jj, chci si dát tři měsíce pauzu a listopad/ prosinec jít znovu. V září máme v plánu túry - Šumava. A přelom září/ říjen s kamarádkou dovo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí