IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
15.8.17 14:24

Katarina1006: díky za vysvětlení. Tak to Tvé obavy naprosto chápu. Věřím, že to byla nějaká špatná shoda náhod. Teď bude vše v pořádku. Raději ale upozorni lékaře. Říkalas, že jsi změnila kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.8.17 14:26

Hloskyka: Tak to tedy nemáš snadné. Jsi ale bojovnice. S Hormony Tě chápu, taky bych dala přednost bylinkám. No a to už je definitivní s těmi vaječníky? Takže Tvá šance je darované vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.8.17 14:30

Danaet: tak to je fajn, že si to tak nadlehčujete a děláte si z toho srandu, člověka to uvolní. Jak říkáš - jednou ten úspěch přijít musí. Jo já to teď určitě řešit nebudu, nechám chvíli pracovat přírodu. Hold už jsem stará a měli jsme si s dětmi vzpomenout dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.8.17 14:31

Danaet: ještě dotaz: Proč musíš nebo bys měla před dalším IVF brát antinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.8.17 21:03

@elizcooper nooo pro doktora to definitivni je, ale pro me ne :mrgreen: Jen tak se nedam a zkusim udelat maximum, aby pod kudlu nemusela :D DULEZITE JE TOTIZ BOJOVAT A VERIT!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 00:10

Elizcooper

No a to je cely muj pribeh. Kliniku jsem zmenila. :,( a tak ted uvidim co me ceka tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 00:12

Lekare jsem na to upozornila :lol: uz je na to pripraveny pokud opu dojde. :( nevim jak je pripraveny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 06:57

Antinu mám prý na zklidnění vaječníků, aby nebyly cysty před začátkem IVF. Jinak děvčata, objevila jsem stránky od Kateřina Burešová Projím se k miminku. Je to výživová poradkyně, která se o mimi snažila pomocí CAR 5 let. Několik iui i IVF. Mezitím měla cysty a endometriozu 3 stupně a po prvním dítěti ji řekli, že další mít nikdy nebude. Tak se začala zajímat o stravu a detox atd a účastnila se několika seminářů a začala sama nad tím bádat. A po 4 měsících otěhotněla přirozeně. Základní manuál jde stáhnout na jejím webu zadara a kdyby někdo chtěl jít víc do hloubky, tak si může koupit ebook. Píše i, že kdyby ebook nebyl přínosem, tak se může do dvou týdnů vrátit a ona vrátí penízky. Píše, že je to vhodné i pro přirozené početí i jako příprava na IVF. Tak jdu do toho :-) I kdyby nic, tělo bude jistě rádo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 10:08

Tak uz jsem po utz folici rostou 16.12. 10 a 13.14.14.10. Tak snad jeste povyrostou. Jeste dva davky na pichnuti. Ve ctvrtek 21 pichnout ovitrelle a v sobotu opu. :) tak snad vse dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.17 10:26

Hloskyna: Přesně tak, nejdříve vyzkoušej nějakou alternativu, kudla je vždy až jako poslední možnost. Dneska se ke mně dostalo toto. Třeba zajímavý postřeh? https://cz.penoxal.com/…ndometrioza/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.17 10:28

Katerina1006: Rostou hezky! V sobotu budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 10:40

@katerina1006 No vidíš, jak povyrostly. Tak Ti přeji, ať v nich máš super vajíčka a ať vše klapne co nejlépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 11:58

Holky moc děkuji už mi je trochu lepe že povyrostli tak snad ještě povyrostou. bolí mě pořed břicho jak nevím co. ale at rostou aspon jich bude trochu více. no a ted se připravit na opu. z toho mám strach. :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 12:37

@katerina1006 určitě povyrostou, neboj. Můj doktor říkal, že když foliky mají aspoň těch 10, tak mají většinou tendenci růst a ty, které mají těch 15 mají tendenci dozrát. Já myslím, že jsi minule měla nevhodnou stimulku. Teď to bude lepší. Navíc bych řekla, že se ti to minule třeba nechytilo proto, že i když jsi měla takové obtíže tak ti udělali ET. Při takových komplikacích si myslím, že je lepší embrya zamrazit a udělat v dalším cyklu radši KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 12:50

Děkuji. snadd to bude v sobotu ok. no uvidím co navrhnou. ještě má strach stoho co udělají když vědí že mám alergii na sperma. vý to od začátku. vyšlo nám to s imu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí