IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
19.8.17 15:11

Ahoj holky, diufám, že vám nebude vadit, že vám lezu do konverzace :)
@katerina1006 určitě se neboj, není tak důležitý počet, ale kvalita. Takže to určitě embrijko dá až do 5.dne a pak se krásně chytne! Prý když jich je míň, tak bývají kvalitnější ;)
Já jsem teď po druhém ivf, oocytů bylo 11 a pětidenní kultivaci z nich dali jen dvě. Takže ani vysoký počet nezajistí to, že jich dojde do konce hodně. A naopak tam se mnou při prvním ivf byly holčiny, které měly jeden oocyt a ten se vyvinul v krásnou blastocystu :) takže z toho nebuď smutná - klapne to ;) jinak teď po OPU jsem také mírně krvácela, doktor říkal, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.8.17 15:54

Mavu dekuji za utechu. :) ale bojim se ze s toho zas nic nebude :,( :,( :,( :,( :,( tak jsem chtela aspon 3 aby byla nejaka sance :,( :,( minule bylo 5 a je pravda ze jedno to zvladlo. Ale nepodarilo ale tam bylo neco jineho na vine. :,( :,( :,( chci moc mimco a asi nic nebude. Tak se budem se radsi domlovat na 3ivf. Nastesti ze tu mam manzela az budu v pondeli volat jak to dopadlo. M :,( :,( :,( oc se bojim :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.8.17 16:02

@katerina1006 ještě není nic ztraceno ;) ale chápu tě. Já při prvním ivf měla také jen jedno oplodněné a byla jsem z toho špatná. Nakonec to dalo do blastocysty, ale nechytlo se. Teď jsme měli z 11 odebraných dvě hatchující blastocysty a stejně z toho mám blbý pocit. Nějak nemůžu pochopit, že jich nikdy není víc. Pokud by to ale teď nevyšlo, tak si chci říct, aby nám udělali imunologii a dám si alespoň půlroční odstup od odběru. Ale doufám že to nebude potřeba. Každopádně ti moc držím palce a doufám, že ti to klapne teď! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.8.17 16:06

Dekuji za podporu tobe take drzim palce v pondeli dam vedet :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
19.8.17 17:27

Neházet flintu do žita. Taky myslím, že když jich je méně tak jsou kvalitnější. Ale chápu Tě. Ty nervy od opu, zda se embryo vyvíjí, jsou nejhorší. Děvčata ať Vám to oběma klapne. Já mám už jen kontrolní ultrazvuk v pondělí po nevydařeném KET, aby se ujistili, že vše je OK a nevím, zda se dozvím, kdy budu moct jít na nové IVF. Za mého doktora, který je na dovči, tam bude zástup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.8.17 08:45

Holky dneska byla moje nejhorsi noc. Porad jsem mela spatny pocit. Ze to vajicko vzdalo a v pondeli mi to oznamili????????????????????. To jsou nervy takove jsem nemela ani u prvniho. :,( :,( :,(. No ještě to nejak vydrzet do zitra a budu vedet :,( :,( :,( :,( probrecela jsem zkoro celou noc :,( :,( :,(. A co bricho to poboliva ale jinak to jde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.8.17 10:10

@katerina1006 chápu Tě. Pro mne to byly ty nejhorší stresy. Ale nemůžeš to už nijak ovlivnit. Zítra uvidíš co a jak, vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.8.17 10:17

@katerina1006 neboj, bude to bojovník :srdce: dej si večer pěkně dvojku červenýho, pomáhá to psychicky a navíc se tím prý podpoří I růst děložní sliznice. Moc moc držím palce a věřím, že to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
20.8.17 11:12

@katerina1006 musíš teď věřit :hug:. Ale opravdu někdy stačí jen jedno a je z toho miminko.
Já vždy, po OPU, než vím výsledky, kolik bojovníků to dotáhlo, mám noční můry o embryjkách. Držím moc palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.8.17 13:08

No. Ja vim ale tentokrat se fakt bojim. :,( :,( moc chci aspon jedno mimi :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
20.8.17 21:22

@katerina1006 rozumím ti. My už se snažíme více než 3 roky a je to hrozné. Máme za sebou už kus cesty. Je nutné vždy najít síly. Já už mám za sebou 2× zamlklý potrat (8tt a 10tt) a 2× biochemické těhu, takže o to více se bojím, že se zase něco nepovede :(. My taky dítě nemáme. Řekla jsem si, že vyzkoušíme 3. IVF, změníme CAR…, snad jsme pro to už udělali vše. Teď se musí čekat…
Musíš věřit, nic jiného nám nezbývá… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.8.17 22:02

Taky nemáme děti. Snažíme se 7,5 roku. Za sebou 6 inseminací a 1× ET a 1× KET předtím spousta alternativních metod a ani jednou se nám nepovedlo, pokaždé hcg 0. Ale jak píše Lexa, musíme tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.8.17 22:11

My se s manželem snazime take 3 roky a nic :,( :,( u nas je blby ze manzel pracuje v cizine a jezdi domu jak kdy jednou za 14 dni jednou za 3 nedele. :( tak sance se trefit je o to tesi. :,( :,( ale asi to neni o tomhle ale to ze uz mam vyssi vek :( :(. On s prvniho manzelstvi ma tri deti tak u neho to neni :). I spermiofram ma docela dobry. Nejhorsi je na tom ze fakt mam asi mene vajicek. :,( :,( :,(. Bude to horsi :( pokud se to ted nepovede. Tak jeste mam jeden pokus. Pristi rok v cervnu mi bude 39 :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
21.8.17 09:02

Ahoj holky tak si dnes mam zavolat jak to dopadlo :,( s vajickem zda se vyvíjí a nebo nic. :,( bojim se zavolat. Rekli mi ze mam zavolat po 9 hodine :,( mam strach :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
21.8.17 09:35

@katerina1006 ahoj, já to měla tak, že mi volali oni každý den, ale nervy to byly hrozné, chápu Tě. Mi zase dnes nabrali krev na hcg (19 dni od KET, ale vím, že bude negativní, když byla negativní 13 dní od KET). U nás se bere víckrát a dělá se víc kontrolních ultrazvuků pro jistotu, i když se ví, že zázrak se nekoná. Ale tak aspoň až mi dneska odpolko řeknou, že je to negativní tak budu moct vysadit estrofem a utrogestan, na to už se těším:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí