Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak nakonec volali oni drive nez ja jsem se rozhoupala
tak zatim se embrijko drzi je dvoubunecni. nevim zda je to dobre kdyz opu byla sobotu
![]()
@katerina1006 uvidíš zítra. Hlavní je, že se povedlo oplodnit a dělí se. A i kdyby bylo o chlup pomalejší, tak to neznamená, že je to špatně.
Tak na babyonline.cz je psane, ze 40 hodin po oplodneni je embryo dvoubunecne a po 48 hodinach ctyrbunecne. Takze to Tvoje je urcite Ok ![]()
Mela bych jit ve ctvrtek
tak to jeste moc dlouhá doba
. Tak si to preji.
@katerina1006 já se k tomu dopracuju tak říjen / listopad, takže Tvůj čtvrtek je oproti tomu boží
. Držím pěsti, ať Ti to vyjde. A ať je bojovníček ten pravý.
Mrzí mě to že ti to nevyšlo.
ale i já ještě nemám vyhráno do čtvrtka je kratší doba než u tebe ale pro mě je to nekonečný
![]()
@katerina1006 děkuji, to se nedá nic dělat. Nevyšlo to teď, vyjde to třeba příště. Je mi jasné, že se Ti to do čtvrtka zdá nekonečné, ale uvidíš, za chvíli se Ti bude zdát nekonečné 14-ti denní čekání na test ![]()
Tak vali mi kvuli embryjku a pry se nevyviji jak by melo ale rust ze nezastavil
a mam si jeste zavolat zitra
. Tak asi s toho nic nebude
@katerina1006 neboj, pokud se vyvíjí, tak je to pořád dobře. Však kolikrát se píše, že ty supr kvalitní se nechytly a ty horší kvality ano. Třeba by se radši vyvíjelo u Tebe.
Dekuji za utechu.
. Sestricka znela jak kdyby byl konec
. Ze pry embryolozka s toho neni moc nadsena
a nakonec prave rekla ze se porad vyvíjí
. Mam strach ze pokud to nebude podle nich tak to nezavedou
chtela jsem si neco o tom precist ake nic jsem nenasla
![]()
@katerina1006 oni si kolikrát neuvědomují, jak to může budoucí mamince vyznít. Určitě, kdyby to bylo až tak zlé, tak už by to ukončili. U mne taky říkali, že se nemusí to jedno dovyvinout a byla z něj nakonec blastocysta.