IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
18.8.17 08:38

Ibetula: každý to těhu prožívá jinak. Mně třeba nebylo špatně vůbec, jen občas jsem úcitila nějaké silné vůně nebo výpary tak to se mnou tak jakokdyby zatočilo, ale zvracení naštěstí nic. Však to je fajn způsob, když budeš stále něco malého zobat tak je to v pořádku a bude ti dobře. Užívej si to, určitě všechno bude v pořádku. Když budeš v pohodě, bude i mimčo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.8.17 08:45

Omlouvam se ze pisi az ted. Ano ovitrelle jsem si pichla ve 21. A v noci mi bylo silene blbe :,( :,( ze jsem myslela ze zbudim manzela ktery mi včera prijel :lol:. No a to bricho poboliva porad. Je mi nejak divne. :,( :,( :,( snad bude vse dobre :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.8.17 08:55

Katerina1006: v pohodě, každý podle možností, já taky pořád nevisím na netu. To budou ty hormony a reakce po Ovitrelle. I když mně teda po té injekci nebylo blbě vůbec, ale nafouklé břicho jsem měla celou dobu. Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.8.17 08:56

Už jsem dlouho neviděla NacMac a Evvu21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.8.17 09:08

No nevim take mi u prvniho IVF nebylo a ted to stali za to. I ted se mi mota hlava :( :( :(.a je mi divne. Pali ma podbruskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 09:33

@katerina1006 já sice s ovitrelle zkušenost nemám, u nás se dává pregnyl. Ale i když několikrát to bylo OK tak jednou to byl stav rovný chřipce včetně zimnice. Máš dávky hormonů na které tělo není zvyklé, tak je přirozené, že to s tělem něco dělá. Neměj z toho strach a běž radši s manželem ven, když už je doma :-). Já se chystám zítra do Zoo, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 09:58

@elizcooper Ahojky. jo jo. Tak já taky nebudu úplně šíleně dělat vše, ještě by se tělo z takové prudké změny mohlo zbláznit. Taky nebudu zkoumat, které oblečení mám doma z polyesteru atp. Ale dneska jsem si oddychla, když jsem zjistila, že jsem si blbě přečetla, že ty první 4 týdny mají být veganská strava. Já četla veganská a přitom je vegetariánská. Taky v knize má psané, že každý den se má pít citron ale stylem, že celý bio citron rozmixuješ s vodou, kokosovým máslem a vitaminem E a to rozdělíš na půlku ráno a půlku večer. Nebo že každý den se má pít vývar. To nedám určitě ani jedno. Jako z citronu vymačkám jen šťávu i když podle ní je to nedostatečné na zisk komplet vitamínu a rozhodně vývar sice ano, ale každý den by mi už lezlo i ušima. Jako spousta rad tam je dobrých. Co v které fázi je dobré za potraviny, minerály a vitamíny. Ale nic se nemá přehánět. Taky je zajímavé info, že ve fázi nidace se nemají jíst studené pokrmy a zelenina je lepší v té fázi dušená. S těmi bylinkami už se mi zas tak experimentovat nechce. Ale dám si sem tam čajík co je přímo šitý na míru pro jednotlivé znamení a ten mi chutná. Macu a ječmen zkusím. Hlavně tedy v rámci očisty a zisku minerálů. Ale taky nebudu k tomu dávat ostatní věci co tam má. Jako ta mateří kašička (jednou jsem zkoušela a pěkný humus teda), detox čaje a ta omnio potravina a propolis atd. Prostě není nutné to slepě brát vše, ještě by to mohlo mít opačný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 10:04

Jinak abych pravdu řekla, tak se teď budu soustředit na detox a stravu a abych měla pro tělo ty správné živiny, aby se nám povedlo mít pomoci IVF miminko. Ale až se zadaří a budu máma, tak už další IVF pokusy absolvovat taky nebudu. A pokud bychom chtěli i pak ještě další miminko, tak pojedu podle té Burešové s detoxem a stravou a cvičením a buď se zadaří nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.8.17 13:39

No nevim take mi u prvniho IVF nebylo a ted to stali za to. I ted se mi mota hlava :( :( :(.a je mi divne. Pali ma podbriskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.8.17 14:17

Danaet: kam do zoo se chystáš? Jinak to zní rozumně, co píšeš k tomu detoxu a tak. A budeš si kupovat ty preparáty WurzelKraft? Nedívala ses kolik to tak stojí? To IVF je fakt psychicky i fyzicky náročné, o financích nemluvě tak já taky spíše půjdu touto cestou a když jedno dítě mám tak to případné druhé bych už brala jako bonus a nebudu se stresovat kvůli toho, že nám to nejde. Příští týden mám dovolenou tak se tu asi ukážu minimálně, pozdravuj holky a já se pak zase napojím. Přeji příjemný výlet do zoo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 14:38

@elizcooper do Ostravy. Já jsem z Ostravy a naši Zoo miluju. Chodím tam několikrát ročně. Jo dívala jsem se na to, ale za prvé je to hodně drahé, jen ten čaj kolem pětistovky myslím a navíc to obsahuje pampelišku a na tu mám stejně alergii. Jinak já nebudu žádné detox čaje kupovat. Třeba ten od Teekanne obsahuje jen zelený čaj a kopřivu. Tak jsem se pousmála. A zelený ani černý čaj a ani nic s kofeinem se stejně nemá, má to negativní vliv při snaze otěhotnět. Jdu jen do macy, zeleného ječmene a čajík mám pro své znamení z firmy Grešík. Ten můj je z listů černého rybízu, máty, meduňky a lípy a je super. Tak tak, nestresuj se vůbec. Třeba to po té očistě půjde samo. Já do IVF jdu protože děti ještě nemám. Ale až to klapne tak druhé dítě buď přirozeně nebo nic. U toho IVF kromě hromady peněz, často i zklamání, lítání nálad, různých obtíží, je to neustále komandování, kdy si co píchnout, kdy jaké pilule, a pořád nějaké čekání na něco a kdo ví jak se nám to za pár let vrátí na zdraví. Věřím, že díky tomu otěhotním a budu to zkoušet dokud to nevyjde nebo nebudem na mizině :-), ale celý rok neděláš nic krom tady toho. Užij si dovolenou, zrelaxuj a bav se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 14:41

@katerina1006 tělo nereaguje pokaždé stejně. Nestresuj se tím. Nemáš třeba víc folíků než minule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.8.17 14:56

Danaet: Právě v Ostravské zoo jsem byla před 14 dny s dcerou, partnerem a neteří a jejím miminkem a manželem. Bylo tam fajn, strávili jsme tam celou neděli a jeli dino expresem. Předtím jsem tam snad byla ještě jako dítě s rodiči tak už jsem si to vůbec nepamatovala. My to máme blíž do Lešné (jsem od Valmezu) tak častěji jezdíme tam, ale Ostrava mě nezklamala. Skvělí byli sloni, to malé slůně. Tak si to užíj. Děkuju, na dovču se těším moc, neměla jsem ještě přes léto žádné volno delší v kuse, když pominu nějaké jednodenní dovči na doktory právě kvůli IVF. A jedeme 3 rodiny tak to bude fajn. Měj se taky hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.8.17 15:12

@elizcooper tak přes tu Burešovou si wurzelkraft taky lze koupit. Ale ta koupel, čaj a ta omniomolekulární potravina vyjde na 2.290,–. Ono to asi vyjde dost podobně když si to seženeš i jinde, ale já do toho nejdu. Budu postupovat jak jsem psala. Jo Lešná je taky bezvadná zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.8.17 16:02

Nene folikulu mas stejne :( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie