IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
22.8.17 11:17

No právě ty to prožívají min. :) ale co nedá se nic dělat. pokud to ted nebude. bude mě to bolet ale ještě máme dva pokusy ale to nevím zda všechny vyčerpáme když mi bude v červnu 39 :,(. ale buem to zkoušet i tak bud z IVF a nebo přirozeně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.8.17 11:25

@katerina1006 to určitě stihnete vyčerpat, jedině že by se zadařilo dřív. Osobně si myslím, že teď na transfer půjdeš. Ale kdyby cokoli neklaplo, tak zkus s námi mrknout na tu Katku Burešovou. Je to zaměřené jak na očistu těla, tak na optimální zisk živin, vitamínů a minerálů tak, abys měla zdravá a kvalitní vajíčka i vše potřebné pro otěhotnění přirozeně či jako podporu IVF. Já už podle toho jedu od včera akorát maca a zelený ječmen (nemusíš brát zrovna toto, to jsem si z té škály infa vzala já) mi dorazí až dnes. Jako je mi jasné, že to sem furt vnucuju, ale taková holt jsem, když má pro mne něco smysl a nadchne mne to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.8.17 11:42

Děkuji snad to tak bude :D už se chystám na to kouknout. musíme proto udělat vše co mužem ještě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.8.17 11:51

@katerina1006 tak tak. Pokud pro to můžeme cokoli udělat, tak jedině dobře. Já se včera pousmála nad článkem o IVF, kde psal nějaký lékař, že žena pro úspěch nemusí dělat nic a ani nijak není třeba měnit životní styl. Tak jsem se nad tím opravdu zasmála, jak mi to přišlo mimo. Jako ano, kdyby úspěšnost IVF byla 100% na první dobrou, tak snad ano, přišlo by mi reálné, co říká, ale takhle mi to přišlo, že mu jde jen o prachy za marné pokusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.8.17 11:54

No tak to je krásný. některí doktoři udělají všechno aby měli zisk. ale nechápou pak ženy který to projdou bez uspěchu. tyto doktroři by neměli vůbec psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.8.17 12:00

@danaet ahojky, já jsem se tu v diskuzi zatím jen tak mihla. Ale zaujala mě ta Burešová, o které píšeš. Mohla bys mi, prosím, napsat, v čem to spočívá? :-) Já jsem zkoušela už leccos - teď jsem před druhým pokusem IVF cvičila přes dva měsíce hormonální jógu, na radu léčitele jsme s manželem úplně vypustili laktózu a kuřecí maso, já i komplet kofein. Teď tedy doufám, že 2. ivf klapne ale tak nějak stále hledám alternativy. Zaujala mě třeba i akupunktura. Člověk se do toho prostě snaží dát všechno, když už tohle podstupuje a nedá do toho úplně málo peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.8.17 12:39

@Mavu zkus si najet na její web. Když zadáš Kateřina Burešová Projím se k miminku, tak to najdeš. Něco se dá stáhnout zdarma, do toho odkazu co má na to zdarma napíšeš jen mail a ona ti to na mail pak pošle. Já si na základě toho koupila i ebook s bonusy. V tom zdarma je takový základ a v knize až je toho víc podrobněji. Doporučuji i když jsem teprv na začátku. V knize je konkrétně v které fázi cyklu je třeba co doplnit a proč a z jaké stravy to získáme. Je to takové podrobné. Z toho základu zdarma jsem si pro sebe vzala 1) první 4 týdny vegetariánskou stravu, 2)pohyb aerobní, 3) hodně filtrované vody, 4) zásadité koupele (ona preferuje zásaditou sůl, ale já co jsem našla tak i používám. Stačí 100g obyč sody na koupe) a vydrhnutí těla přírodním kartáčem. Má tam i detox čaje, ale většina obsahuje pampelišku a tu ja nesmím. Dále zákaz kofeinu i v zeleném a černém čaji. A klasika no. Vše nejlíp bio. Voda filtrovaná. A já si dám ještě macu a zelený ječmen. Ale je toho víc v té knize, info z toho psát nebudu, aby mne nenařkla :-D a určitě mléčné produkty a maso ano, ale bio a v určitém množství. já začínám tím vege detoxem tak to zařadím až pak. Určitě některé věci v knoze pro mne jsou hodně překvapivé. A samo vynechat cukr a bílou mouku, ale to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.8.17 13:11

@danaet moc děkuji za info, zkusím vyhledat a napíšu si o ten e-book a pak uvidím. Pokud by neklapl tehle druhý cyklus, určitě bych vyzkoušela asi ještě v kombinaci s tou hormonální jógou. Doufám, že to nakonec potřeba nebude a tehle druhý cyklus klapne, ale tak nějak chci mít dopředu nějaký záložní plán. Každopádně moc děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.17 13:18

@Mavu Ahojky, mě zase zaujala ta hormonální joga. Mám možnost od října ji cvičit. Sice jsem se na netu dočetla, ze kdo má rozsahlou endometriozu, ze se to nedoporučuje a i jedna holcina na jiné diskuzi mi to neschvaluje. V Pronatalu mi řekl, ze v tom nevidí problém proč nezkusit. Musím se na to pořádně optat. Jinak po včerejší schůzce v Pronatalu, mám docela dobrý pocit. Do dalšího ivf jdeme přelom listopad/ prosinec. S tím, ze budu mit jiný protokol. Tak uvidime…

Jinak vítám nové prichozi a všem kdo našli // moc gratuluji :) a těm co to nevyšlo, neztracejte hlavu, však nám to jednou určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.8.17 13:27

@Evva21 ahojky, já jsem hormonální jógu cvičila právě teď dva měsíce v kuse v mezipauze mezi IVF cykly a docela mě to vyhovovalo, trvá to asi půl hodinky a na to si člověk čas najde. Dlouho cvičím už klasickou, ale tahle je trochu jiná v tom, že musíš správně dýchat tak, aby sis vlastně masírovala v těch pozicích vaječníky. Myslím, že mi tu už někdo říkal, že se při endometrióze nedoporučuje, ale zkusila bych se na to zeptat třeba někoho, kdo to cvičí jako lektorka. Já se můžu zkusit ještě podívat do knížky od té Dinah Rodriguez, která to vymyslela, jestli o tom něco nepíše. Mám tu knížku teď půjčenou od kamarádky.
A do kterého Pronatalu chodíš? Já jsem v pražském. Teď jsme tam v srpnu absolvovali druhý cyklus IVF. První neklapl a nebyla ani žádná embryjka do mrazáku. Teď teda jednoho mrazáčka máme, ale kdyby to neklaplo, tak chci změnit trochu životní styl, zvolnit v práci a šli bychom do KET asi až po novém roce. Ikdyž teď v té mezipauze jsem taky zkoušela, co šlo. Tak uvidíme, zda to mimčo přinese :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.8.17 13:30

Tak to jsem rada ze bude krasny a uspesny dalsi pokus :) my take bychom sly take listopad a prosinec pokud by to ted nevyslo. Musime setrit dalsi korunky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.17 14:05

@Mavu to bys byla zlatá, když mi kouknes do te knihy, zdá tam něco píšou o endo. Ale spíš do toho nepůjdu. Já chodím na pilates a aqua aerobic. Teď jsem se snažila upravit jídelníček, v práci bych též ráda zvolnila, ale bohužel… :).
Při prvním ivf jsme nemrazili, Tak doufám, ze při druhým něco bude.
Jinak přeji hodně štěstí a držím palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.17 14:08

@katerina1006 tak to držím palce ať VÁM to vyjde a nemusíte na další pokus :). No my jsme taky s přítelem říkali, ze do te doby něco nasetrime a hlavně musím nějaký kilo shodit a tak celkově se dát do pohody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.17 14:10

@elizcooper ahoj, Tak jak se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.8.17 14:13

Děkuji snad to dopadne dobře. věřím tomu ale i když se radši připravuji na to nejhorší :,( :,( :,(. take musím něco zhubnout a hlavně psychika ta je ted hodně nabouraná :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí