IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
16.8.17 12:55

@katerina1006 a nebereš na to prednison? Já třeba ano. Jako na partnera mi to vyšlo OK. Na trofoblast taky. Ale na směs cizích spermií jsem měla mírně zvýšenou imunitu tak mám ten prednison. Jako spousta odborníku na léčbu prednisonem nevěří, ale zas pokud to může pomoct tak proč ne že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 13:05

Právě že ne nikdo mi ho nadal. právě tady všude že ho holky dostali.:-( a já nic tak právě mám strach. :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 13:21

@katerina1006 tak on se stejně má začít brát 5-6 týdnů před začátkem snažení a vysazuje se v průběhu těhotenství, teď už by ti už k ničemu nebyl. Někde se nasazuje pár dní před transferem, ale to je prý nesmysl. Ale je i hodně gynekologů, kteří tomu nevěří vůbec tak to nenasazují. Těžko říct, kde je pravda. Hlavně se tím nestresuj ale. Ber to tak, že třeba já mám sliznici Ok, embrya OK a stejnak se ani s prednisonem nechytly. Kdyby ti to třeba teď nevyšlo, tak se poptej na ten prednison doktora. Jestli máš doporučení z imunologie, že bys jej měla brát, tak by ti jej předepsat mohli. Ale uvidíš, třeba ti to vyjde i bez toho. Jak mi bylo řečeno tak v podstatě na oblbnutí imunity na sperma je doporučován kondomový styk. Ta imunita se vypěstuje totiž dlouhodobě nechráněný styk a nedochází k otěhotnění a tělo na to začne reagovat na sperma jako na vetřelce a ničí ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 13:33

Děkuji za radu. uvídím jak to všechno dopadne. jak sedím sama doma tak mám všelijaké myšlenky. pokud jsem venku tak to docela jde. ta psychika je strašná. prostě člověk něco chce a nejde to.. ale ted se budu psachicky připravovat na sobotu aby bylo všechno ok. strašně mi pomáhá že si člověk muže s někým jiným popovídat o tom co ho trápí a ví že mu ty druzí rozumějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 13:45

@katerina1006 nemáš vůbec zač. Tak náš způsob jakým musíme dosáhnout otěhotnění není standartní tak je jasné, že se nám hlavou honí nejrůznější obavy. Navíc to umocňují dávky hormonů. U opu si schrupneš a odpočineš si od myšlenek :-). Já zkusím ten detox podle Kateřiny Burešové jak jsem o něm psala.Asi zkusím i Macu a něco ze sestavy ječmen-spirulina-chlorella, ona o tom taky píše. Třeba se to nechytilo kvůli tomu, zanesený a překyselený organismus. A hlavně buď šťastná, že máš z nás nejblíž k ET a k šanci být těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.17 13:48

Katerina1006: já teda prednison brala taky, ale dostala jsem jej až po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.8.17 13:52

Danaet: díky za tipa na ten detox. Mrknu taky na stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.8.17 13:58

Holky děkuji za uklidnování. kež by se to povedlo nám všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 14:12

@elizcooper několika stránkový návod tam jde stáhnout zdarma. Teda klikneš, že to chceš. Dáš tam své jméno a mail a přijde ti to na mail. Mi ten návod přišel smysluplný tak mám objednaný ebook s podrobnějším návodem. Tak jsem zvědavá co tam bude. Mělo by tam být i stravování v různých fázích menstruačního cyklu a receptíky a trochu komplexnější povídání. Aspoň podle ukázek té knihy co tam má. Zaujalo mne to. Já už zkoušela hodně alternativ jako emulips, gynex, bylinky od Podhorné i čaj podle Mojžíšové, inofolic atd atd. Ale zjišťuju podle té paní, že jen ty bylinky jsou samostatně spíš k ničemu pokud nejde člověk k očistě komplexně. A když to pomohlo jí při cystách a 3 stupni endometriozy a po tvrzení v CAR že už nikdy dítě mít nebude a stejně po 4 měsících detoxu přirozeně otěhotněla, tak to asi má něco do sebe. Taky mne zaujalo, že psala, že kvalita vajíček se tím dá ovlivnit. Že sice je máme dány od narození, ale že zrají v 90 denních cyklech a můžeme ovlivnit to jaké kvality budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.8.17 15:49

Ještě tam má psané, že je třeba se 2-3× týdně koupat v zásadité soli a drhnout se přírodním kartáčem. Tak jsem koukala, že ty soli jsou docela drahé, kolem 500,– No a objevila jsem tenhle článek, zrovna o zásaditých koupelích. Ve zkratce, že stačí na koupel 100g obyčejné sody namísto předražených solí. http://radoslava-loucka.cz/…y-bikarbony/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.8.17 09:56

Danaet: už jsem včera zažádala o tu bezplatnou verzi, zatím mi to na mail nepřišlo. Jo, ty zásadité koupele jsme řešily s kolegyní v práci, taky si to na sebe aplikuje a používá sodu. Jinak gynex jsem taky zkoušela a bez úspěchu. Věřím, že strava toho v těle ovlivňuje hodně a ta očista asi může pomoct. Paní tam psala, že chodila na nějaké semináře nějakého německého Dr. Jentschury a absolvovala 3 měs. detoxikační kurz. Tak záleží co to obnášelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.8.17 10:31

@elizcooper mi v podstatě jediné co na chvilku působilo, byly kapky od Podhorné. Ale první cyklus přišel menzes což je u mne při pco super. Já to bez prášků měla 3× za rok. Ale další cyklus katastrofa. To jsem tak krvácela, že mi vložka Night vydržela tak 5 minut. Jsem myslela, že vykrvácím. Tak jsem s tím radši přestala. Ostatní věci neměly vůbec žáden efekt. Ale asi jak píše ta Kateřina že změna musí být kompletní. Ve zkratce v tom co přišlo gratis bylo dát na4-6 týdnů veganskou stravu a 3 kroky. Denně až 2 litry vody a 1 litr detox čaje. Pak 2-3× týdně hodinku aerobního pohybu a ty zásadité koupele kdy se máš vydrbat přírodním kartáčem a doplnit minerály tŕeba zelenými potravinami a přírodními vitamíny. Plus co můžeš přidat jako maca, koenzym q10, mateří kašička atd. Já už si pořídila filtrační konvici a macu a zelený ječmen. Ještě si nakoupím sodu a ten přírodní kartáč. Jo a taky tam jsou tipy co jíst a co ne a čemu se vyvarovat. Jako polyester v oblečení nebo i lak na nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
17.8.17 12:07

Ahoj holky, jsem zpátky online. Zatím vše dobré, jen mi začalo být dost nevolno. Měla bych být v 6tt. UZ mám v úterý tak jsem zvědavá co se dozvím :) A co vy ostatní co se podařilo, jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.8.17 12:33

@ibetula gratuluji. To bys už měla vidět srdíčko. Já mám teď za sebou neúspěšný KET a žádný mrazáček takže čekám na konzultaci na druhé kolo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.8.17 13:30

Ibetula: ahoooj holka, já si říkala, kde jsi tak dlouho. Gratulujiiiii moc a moc. :kytka: Alespoň Tobě, že se to podařilo. Já jsem měla těhotenský test negativní. Už mi začala i MS, takže nic. Mražáčky taky žádné nemáme, takže momentálně jsem na bodu mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí