IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
19.7.17 16:15

@NacMac V kolik jdeš zítra na OPU? Budu držet palecky :).já měla strach z narkozy, Ale na tu chvilku jsem si pěkně chrupla :D a pak jsem to doma dospala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.7.17 16:25

@Anonym2016 Ja jsem folikulu moc neměla, dohromady sedm. Ale trochu jsem byla nafoukla, Nebo spíš zavodnena, Ale až ke konci. Ani jsem nic nepribrala, To spíš teď se vyprasim :D, co jsem doma, furt mám na něco chuť :lol:. Jinak v praci úplně v poho, pera mi pichal přítel, já na to nějak neměla :). Jsem též v automobilce, Ale od nás z prace nikdo nic netuší, ani okolí, ze jsme podstoupili IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.7.17 17:22

@Evva21 tak to joo :) a mas i nejake mrazacky v rezerve? :) a kolik ste zatim. Dali za ivf? To je dobry ze si to takhle zatim vse utajila :) u nas to par lidi vi :) a s cim si v praci mysli ze ted marodis? Jen si dej na co mas chut a hlavne odpocivej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.7.17 18:44

@Anonym2016 No vyšla nás to cca kolem 20 000 a to jsme nic nemrazili, bohužel nebylo co :(. Jinak v práci je nás pár ženských a ty vědí, ze jsem byla na laparo s cystama, že mám endometriozu. A já nikomu nic nevysvetluji. Prostě marodim :D. Hlavně na to nejsem zvykla lezet doma, v knihovně jsem nafasovala knížky, ale co bych proto neudělala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
19.7.17 19:24

My máme druhé IVF, snad to klapne, dali jsme stejně jako poprvé dvě embrya, byly i ve vývoji dál, tak snad…
Do CAR mám jet až v úterý, ale to je za dlouho, tak chci v pátek zajít sama do labiny a uvidíme. Když tam nic nebude, aspoň bude důvod skončit s utrogestanem, štve mě jak vytéká :D
Taky jsme neměli nic k mražení ani poprvé, ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.7.17 21:24

@raflash Určitě to klapne :). Teď po ET, tak dva dny, mám ten utrogestan polykat a pak je to prý jedno, jestli vrchem nebo spodem. Sestřička mi říkala, ze účinek je prý stejný. Ale někde jsem četla, ze kdyz se zavádí, tak je to lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.7.17 05:54

@Evva21 ty jo tak na to ze ste nemrazili tak ste platili celkem dost. Ja mam uplne hruzu na kolik to vyjde nas :? Jo to verim taky sem zvykla porad nekde litat a tak… Ale tak pokud to vyjde twk si musis zvykat to by si byla na neschopence cely tehotenstvi ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.17 08:17

@Anonym2016 S tím počítám, ze bych byla cele těhotenství na PN. Tak jsem to počítala a opravdu bez mrazení, nás to vyšlo na 19.700. Ale měla jsem vysoké davky těch hormonů a to jedno pero jsem hradila komplet celé. A do jakyho caru chodis ty? Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
20.7.17 10:02

No, my platili přesně 20 tisíc, ale měli jsme ICSI a prodlouženou kultivaci a rekombinantní léky s perem a jedno balení jsme ještě dokupovali navíc za 3,6 tisíc a to v těch 20 ani není zahrnuto, to jsme platili v lékárně…

@Evva21 Ano má se zavádět, jeho účinek je lepší, navíc při polykání má mnoho žen problémy s motáním hlavy apod. však mrkni do příbaláku, tam jsou nežádoucí účinky popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.17 10:40

Ahoj holky, tak OPU za mnou :-) Pekne jsem si pospala a vajicek 12. Za chvilku me pusti domu.. a pak budu stresovat, jak dopadne oplodneni. Maji mi volat v so dopoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.17 10:47

@raflash To pero je tak drahe? Ja mela Bemfolu a dokupovala jsem 2 (150 jednotek) za 300. V CAR rikali, ze je ve sleve.. tak snad ale ucinek bude ok :-)

@Anonym2016 My za tohle kolo zaplatili zatim 22 tis… dala jsem vsechno, co nabizeji.. PICSI, ICSI, PK, PrimoVision a AH. Mrazak ne, to nikdy neklaplo.. ale klidne si rada priplatim, pokud by to vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
20.7.17 10:51

@NacMac Nevím kolik stojí pero, můj CAR má puašální doplatek za rekombinanntní léky 4.500,– a to jsou ty jednotky, které hradí pojišťovna. Jednu krabičku jsem potřebovala navíc, a tu pak platíš v plné výši v lékárně, protože tam ti pojišťovna nepřispívá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.17 11:33

@raflash ach jo.. ty doplatky jsou stejne strasne! Uvidim, jestli na tu svou Bemfolu nebudu v sobotu nadavat :-)) Byla ve sleve, protoze ji v 09/2017 konci trvanlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.17 11:38

@raflash Jo koukala jsem do něj, ta hlava se mi občas zamotala, ale jinak dobrý. Od zítřka začnu zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.17 11:41

@NacMac Tak to je paráda, hlavně se nestresuj a buď v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie