Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 ahoj
go vize muzes
tak drzim palecky at to vyjde
a jak si to vse zvladala?
a co je u vás za problém že ste museli podstoupit ivf?
@Anonym2016 Ahoj, mám endometriozu, srusty a dvakrát laparo cysty. Bylo mi 36 nedávno a už jsem na nic nečekala a šla do toho
. Jinak dost jsem se toho bala, Ale v pohodě. Teď už jen, aby to vyšlo
. A co ty? Teprve te čeká Ivf, nebo uz po? Já jsem nějak nestihla přečíst diskuzi, tak nevím jak na tom jste ![]()
@Anonym2016 jj, podstupujeme dalsi kolo. Pripada mi, ze to ted beru vic v klidu nez driv
Snad to k necemu bude!
@Evva21 Držím palce, já jsem po ET šestý den, už se těším na pátek, zajdu si na krev jako samoplátce a uvidíme.
@raflash Moc preji, at to vyjde! Na krev se muze uz tak brzy… 8. den (jestli pocitam spravne)? Ja se zatim chystam teprve na OPU…
@raflash Jeee tak to držím palce
. To je tvoje první IVF? Já jdu na krev az 1.8. Ale do té doby musím vydržet a nedělat test, Ale asi to nedám
.
@NacMac Děkuji moc
. Doufám, ze bude. To je tvoje první IVF?
@Evva21 Je to uz muj posledni, do tretice vseho dobreho
Zmenili jsme CAR a ted jezdime do Olomouce do FN. Tak verim, ze by to tentokrat mohlo klapnout!
@Evva21 ahojky tak to joo tak drzim palecky at prvni ivf je uspesne
a kam jezdite do caru? Jinak me teprve prvni ivf ceka. Mam za sebou 3× iui a nic a nakonec zjistili ze vytvarim protitatky na obalu vajicka takze proto ivf… A ted nas ceka v srpnu jeste dovolena takze hned po dovci by sme se do toho meli pustit
tak zatim sbiram informace jak to chodi abych vedela co me ceka
a sla si na neschopenku nebo ne? @NacMac joo tak
to je dobre aspon se tak nenervujes mooc ti to preju aby to uz konecne klaplo
a teprve stimulujes nebo uz cekas na vysledek?
@Anonym2016 Cekam na OPU.. jdu zitra
Uz se tesim, jak si pospim ![]()
@NacMac Určitě to vyjde, držím palecky
. Já měla jen dvě vajíčka. A z toho jedno mám u sebe
a druhý bohužel nedopadlo
. A já se tak těšila, ze budeme mrazit.
@Anonym2016 Ja měla výhodu, ze dělám na tři směny, tak většinou jsem to vychytala, ze jsem si nemusela brát volno. Když jsem šla na OPU ve čtvrtek, tak jsem si brala dva dny dovo, no a po ET jsem na neschopence. Dělám ve strojnim průmyslu a to by nebylo dobrý
. Jinak jezdim do pronatalu do ČB.
@Evva21 I jedno vajicko staci!
A dekuji moc! Mam ted jiny protokol, tak se snad neco zmeni. Mela jsem vzdycky dost vajicek, ale s oplodnenim spatne a to ma manzel spermio ok. Ted jsem zaskrtala a zaplatila snad vsechno, co tam nabizi a doufam, ze bude blasta! Sice vim, ze to automaticky neznamena uspech, ale aspon pocit, ze mam vejce jeste ok ![]()
@NacMac joo tak to joo
tak budu drzet palecky a zitra pisni jakou ste meli urodu
@Evva21 jojo ja taky delam na 3 smeny tak sem zvedava jak mi to bude vychazet
ja prave taky delam ve fabrice v automobilovy… A tak se prave bojim ze uz pri ty stimulaci to nebudu davat ze me bude bolet treba bricho kdyz budu mit v sobe treba vetsi pocet folikulu. Ty si to vse zvladala v poho? ![]()