Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak děkuji všem, co mi dokázaly slušně něco napsat…
Situace se má tak, že dcera kamarádky porodila - ovšem miminko není úplně zdravé, přítel to nerozdýchal a hrozilo, že skončí na ulici. Přemohla hrdost a šla se mamce omluvit, nyní bydlí spolu a pečují o malé…takže aspoň trochu happy end…
Ježiš ona ta komedie pokračuje? Samozřejmě to určitě všechny baštíme jak už je vše v poho a jak jde vlastně o někoho úplně jiného, proto taky v úvodním příspěvku píšeš o sobě a pak dodáš, že „kamarádky“ dcera
a teď tohle. Nejlíp by bylo, kdyby si to celý nechala smazat, protože tohle je už opravdu vrchol.
Z prvniho prispevku neni patrne, ze pani pise o sobe. Naopak to vyzniva tak, jakoby sem psala neci zpoved.
No pověřená osoba, která ví velký koluvý (jak jsem se sama přesvědčila) právě promluvila
. Vy dvě běžte ruku v ruce za západem slunce
.
@Barus56 mila zlata, pouze pisu svuj pohled na toto. Uz kdyz jsem si poprve cetla uvodni prispevek, prislo mi, jakoby nekdo druhy psal zpoved od nekoho. Pokud neumis prijimat nazory od jinych a slusne diskutovat, nemas tu co delat ![]()
@AngelLilly Milou zlatou si nech a nevim, co zas máš za problém
. Si ten příspěvek přečti znova a nic neslušnýho na tom neni, takže klíííííd a nožky nahoru
.
Příspěvek upraven 15.04.13 v 09:26
@Mikajelka Samozřejmě, že jde o mě jenom zjistila, že jí tady všichni neřeknou jaká je ona ta dobrá a že já jsem ta nevychovaná, nevděčná atd., tak radši začla dělat jak se jedná o někoho jinýho, ale věř, že podle toho, co napsala v prvním příspěvku se o žádnou dceru kamarádky nejedná…
Příspěvek upraven 15.04.13 v 09:26
Podle mě se jedná o provokaci, která dopadla na úrodnou půdu ![]()
Pár stran zpět píše Bara, že dostala smskou odkaz na tuhle diskuzi, takže tak…Sice je to staré, ale jelikož to tady luštím, musela jsme přispět. Doufám se se tobě i mrnouovi daří dobře, ostatní guláš není důležitý
@Barus56 píše:
@boball Já jsem po ní nepátrala. Dostala jsem zprávu s odkazem na tuhle diskuzi…
To mohla být i soukromá zpráva od někoho z emimina, proč si myslíš, že to byla SMS?
Ó bóže. Tak naposled. Dostala jsem soukromou zprávu tady na emiminu s odkazem na tuto diskuzi. Dále bych chtěla napsat ať už mi všichni vlezete na hrb, protože mě tohle už nebaví a je to trapný furt řešit kravinu dokola. Já se mám skvěle, takže o mě nemějte starost a buďte tak od té dobroty a přestaňte tu řešit můj život kort když tuhle diskuzi založil takovej dement (né má matka to nebyla).
Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, ale jen zírám
![]()
No to mě pos.er No nemohla jsem úvodní příspěvek málem ani do konce přečíst, jaká zlost do mě vjela
Tohle o mě říct moje matka, ji pošlu do zádele. Jak tohle o dceři může matka napsat??? Moje máma měla taky hluboko do kapsy - otec alkoholik. Ségru jsem ze začátku taky neměla ráda. Hádáme se a pošťuchujeme se ještě dnes (obě dospělé). Taky sobě nekoupila nic a všechno dávala nám. Taky jsem ségru nikdy nepohlídala, nepomáhala jsem mamce s ničím. Taky jsem byla drzá (v určitém věku jsme k rodičům asi všichni drzí), ségra je ještě drzejší ale v životě by se k nám neotočila zády. Naopak vždy a za všech okolností nám dává najevo že je tu pro nás a to ikdyž to někdy skřípe. Alimenty na zaplacení matčiných dluhů??? Jsou to snad alimenty na dceru né na matku (to kdo to fyzicky vysoudil nehraje žádnou roli). Ani se nedivím Barči, že nic neřekla. No já mít takovou matku, taky jí nic neřeknu. Spíš mi to připadá, že je pro zakladatelku ta příčina jejího zpackaného života právě její dcera.
![]()
No mě se teda zvedl tlak. To je hooooooodně velký nůž vražený do dceřiných zad od matky. Místo aby se nad tím vším matka povznesla a teď si společně s dcerou žívali prcka, tak ještě své dceři vyčítá vlastně i to že to ona jí darovala život. A to proč??? Jen proto že se vyjádřila že s matkou nemají dobré vztahy a proto se jí o těhu BOJÍ říct. A teď chápu že moc dobře věděla proč, že přesně takhle její matka bude reagovat, že jí stejně psychicky nepodpoří a právě naopak tak proč jí to říkat.
Nechápu, jak takové ženy, jako je zakladatelka, vůbec můžou být matkami. Ne matka to není to správné slovo, ale poroditelka. Protože MATKA, se takhle nikdy ke svým dětem nechová
P. S. Chtěla uhnat chlapa na dítě??? Tak ono otěhotnění přes užívání HA je uhnání chlapa. Aha, tak to jsem ve svých skoro 30 opravdu nevěděla
Tak děkuji za osvětu. Možná se mi to bude hodit při výchově syna. Ale spíš ne, protože takový blábol jsem ještě neslyšela.