Pohledy v tramvaji

Anonymní
30.7.26 18:08

Pohledy v tramvaji

Dobrý den, asi to bude dětinské.
Poslední měsíc jezdím 3× týdně v tramvaji s jedním mužem. Od začátku se mi zdálo, že se na mne občas dívá. Ale poslední dobou jezdí vždy s malým klukem (syn, synovec?). A jednou se stalo, že jsem šla z parkoviště na zastávku a slyším: dívej tam jde ta paní. A onen muž se otočil a strašně krásně se na mne usmál. A tak se to opakuje pokaždé, když spolu jedeme. Vždy stojí na zastávce zády. Nějak mne zaregistruje, otočí se a hodně se usměje. A pak na sebe v tramvaji koukáme. Nedávno jsem se osmělila a navázala oční kontakt
Dívali jsme se na sebe celkem dlouho a on se na mne pak i usmál. Při mém vystupování jsme se zase setkali pohledem a usmali se na sebe.
Já vím, je to dětinské a hloupé. Ale je to strašně zajímavý muž. Nejen vzhledem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4010
30.7.26 18:10

A? Sis to tady spletla s deníčkem, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16889
30.7.26 18:11
@Jazmine píše: Více

Teď jsi mi to vzala z prstů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
30.7.26 18:14

Tak už ne chlap co tě sleduje když jdeš nakupovat, ani ne davy v práci, tak pro změnu krasavec v tramvaji :mrgreen:?
Chocholoušek…jedině Chocholoušek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36913
30.7.26 18:17
@Apolena05 píše: Více

Taky mě hned napadlo, že to je ona ale buď ne nebo si založila dalsi profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66251
30.7.26 18:18

@Jazmine @Dahlia0409 vždyť to je zase ta, co nám tu nedávno vyhrožovala, že všechny udá za kiberšikanu.****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.26 18:19

Omlouvám se, ale asi jste si mne s někým spletly. Já tady píšu po více než roce. A upřímně jsem chtěla jen radu, jestli dotyčného oslovit. Místo toho se tady z vás sype tohle. Když nechcete poradit, tak raději nepište nic.

Autorka

• Citovat
  • Upravit
3507
30.7.26 18:19

Náhodou to zní tak romanticky, až jsem se zasnila.. znáte tu písničku od Jamese Blunta - Beautiful..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16168
30.7.26 18:21
@Anonymní píše: Více

A to je důvod, proč se na všechny koukám extrémně hnusně. Protože se stačí jen pousmát a hned za tím někdo vidí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16889
30.7.26 18:28

A ty žádáš nějakou radu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16889
30.7.26 18:29
@vokishka píše: Více

Podle čeho soudíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
30.7.26 18:29

Oslovit ho klidně můžeš, každopádně pokud se na sebe jen usmíváte a on se sám o nic nepokusil tak to moc růžově nevypadá….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66251
30.7.26 18:33
@Dahlia0409 píše: Více

no já myslím, že je to i ta samá, co na ni mlsně koukají chlapi ve frontě na maso a ještě kdosi. Pokud teda ne ta nedávná, tak ta, co je tak krásná, že na ni všichni čučí, to bude. Ta to tak rok klidně nebyla, to by tak odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16889
30.7.26 18:34
@vokishka píše: Více

Aha, to jsem asi nezaregistrovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.26 18:37

Děkuji za normální reakce. Zbytek reakci je škoda komentovat. Jen si prosím ženy uvědomte, že tady jde někdo pro radu.. jako třeba já. A vy tady píšete tohle. Někdy mlčeti zlato.
Hezký den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí