Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už ne chlap co tě sleduje když jdeš nakupovat, ani ne davy v práci, tak pro změnu krasavec v tramvaji
?
Chocholoušek…jedině Chocholoušek ![]()
@Apolena05 píše: Více
Taky mě hned napadlo, že to je ona ale buď ne nebo si založila dalsi profil.
@Jazmine @Dahlia0409 vždyť to je zase ta, co nám tu nedávno vyhrožovala, že všechny udá za kiberšikanu.****
Omlouvám se, ale asi jste si mne s někým spletly. Já tady píšu po více než roce. A upřímně jsem chtěla jen radu, jestli dotyčného oslovit. Místo toho se tady z vás sype tohle. Když nechcete poradit, tak raději nepište nic.
Autorka
Náhodou to zní tak romanticky, až jsem se zasnila.. znáte tu písničku od Jamese Blunta - Beautiful..?
@Anonymní píše: Více
A to je důvod, proč se na všechny koukám extrémně hnusně. Protože se stačí jen pousmát a hned za tím někdo vidí něco jiného.
@Anonymní píše: Více
Oslovit ho klidně můžeš, každopádně pokud se na sebe jen usmíváte a on se sám o nic nepokusil tak to moc růžově nevypadá….
@Dahlia0409 píše: Více
no já myslím, že je to i ta samá, co na ni mlsně koukají chlapi ve frontě na maso a ještě kdosi. Pokud teda ne ta nedávná, tak ta, co je tak krásná, že na ni všichni čučí, to bude. Ta to tak rok klidně nebyla, to by tak odpovídalo.
Děkuji za normální reakce. Zbytek reakci je škoda komentovat. Jen si prosím ženy uvědomte, že tady jde někdo pro radu.. jako třeba já. A vy tady píšete tohle. Někdy mlčeti zlato.
Hezký den
Dobrý den, asi to bude dětinské.
Poslední měsíc jezdím 3× týdně v tramvaji s jedním mužem. Od začátku se mi zdálo, že se na mne občas dívá. Ale poslední dobou jezdí vždy s malým klukem (syn, synovec?). A jednou se stalo, že jsem šla z parkoviště na zastávku a slyším: dívej tam jde ta paní. A onen muž se otočil a strašně krásně se na mne usmál. A tak se to opakuje pokaždé, když spolu jedeme. Vždy stojí na zastávce zády. Nějak mne zaregistruje, otočí se a hodně se usměje. A pak na sebe v tramvaji koukáme. Nedávno jsem se osmělila a navázala oční kontakt
Dívali jsme se na sebe celkem dlouho a on se na mne pak i usmál. Při mém vystupování jsme se zase setkali pohledem a usmali se na sebe.
Já vím, je to dětinské a hloupé. Ale je to strašně zajímavý muž. Nejen vzhledem