Pohovor TEDi

88
12.1.22 18:50

Pohovor TEDi

Ahoj, chci se zeptat byl tu někdo na pohovoru do obchodu TEDi jestli znáte? Popřípadě jaké otázky pokládali, dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
12.1.22 19:24
@val27 píše:
Ahoj, chci se zeptat byl tu někdo na pohovoru do obchodu TEDi jestli znáte? Popřípadě jaké otázky pokládali, dekuji:-)

klidně se ptej :-) Trval asi 5 minut, ptali se na zkušenosti v obchodě, zaučení by probíhalo na jiné prodejně 2 měsíce před nástupem na danou pobočku, ale to otevírali novou pobočku, takže nebylo kde jinde člověka zaučit, pak si komplet připravit obchod a když nemají lidí, tak tě posílají do svých poboček kde potřebuji.

• Citovat
  • Upravit
284
30.5.23 20:18

@smajlik345 Ahoj, pracuješ tam ještě? Jaký tam mají cca plat.. Mě moc tyhle obchody bavi :lol: Po mateřské se tedy vracím zpět do své práce ale tohle by mě taky bavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
2.2.24 21:07

jak jste spokojene?

Ahojky, jak jste spokojené s prací v prodejnách Tedi? Nevadí mi si máknout, vím, že je tam spousta práce a předělávání prodejnen každý den. Spíš mě zajímá reálný pohled na den v prodejně tedi :) ne ten, který předá oblastní manažer během pohovoru.
Jaká je směna, jak dlouho je prodavačka na place, nebo jak se střídají na pokladně atd.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
2.2.24 21:08

@macisekk pracuješ tam, nebo pracovala jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.24 21:15
@veeeraf píše:
Ahojky, jak jste spokojené s prací v prodejnách Tedi? Nevadí mi si máknout, vím, že je tam spousta práce a předělávání prodejnen každý den. Spíš mě zajímá reálný pohled na den v prodejně tedi :) ne ten, který předá oblastní manažer během pohovoru.
Jaká je směna, jak dlouho je prodavačka na place, nebo jak se střídají na pokladně atd.
Díky :)

To ti neřekne ani prodavačka, která v Tedi pracuje.
Já u nich nepracuji, ale pracuji v konkurenčním obchodě. A otázky jak je prodavačka dlouho na place, střídání na pokladně atd… Může mít (a pravděpodobně i má) každá prodejna jinak.
Ono to většinou zaleží na holkách na obchodě jak se domluví, tohle vedení neurčuje.

Tedy když to porovnám s námi, tak vím o pobočkách kde jsou holky celý den buď na kase nebo na obchodě - vybalování apod…
My se zase střídáme po pár hodinách. Takže tohle bude zaležet na kolektivu dané prodejny

• Citovat
  • Upravit
13.5.26 14:20

Pracuje stále někdo z Vás v Tedi? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat