Pohovor TEDi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohovor TEDi
Ahoj, chci se zeptat byl tu někdo na pohovoru do obchodu TEDi jestli znáte? Popřípadě jaké otázky pokládali, dekuji:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@val27 píše:
Ahoj, chci se zeptat byl tu někdo na pohovoru do obchodu TEDi jestli znáte? Popřípadě jaké otázky pokládali, dekuji:-)
klidně se ptej
Trval asi 5 minut, ptali se na zkušenosti v obchodě, zaučení by probíhalo na jiné prodejně 2 měsíce před nástupem na danou pobočku, ale to otevírali novou pobočku, takže nebylo kde jinde člověka zaučit, pak si komplet připravit obchod a když nemají lidí, tak tě posílají do svých poboček kde potřebuji.
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 Ahoj, pracuješ tam ještě? Jaký tam mají cca plat.. Mě moc tyhle obchody bavi
Po mateřské se tedy vracím zpět do své práce ale tohle by mě taky bavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak jste spokojene?
Ahojky, jak jste spokojené s prací v prodejnách Tedi? Nevadí mi si máknout, vím, že je tam spousta práce a předělávání prodejnen každý den. Spíš mě zajímá reálný pohled na den v prodejně tedi
ne ten, který předá oblastní manažer během pohovoru.
Jaká je směna, jak dlouho je prodavačka na place, nebo jak se střídají na pokladně atd.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veeeraf píše:
Ahojky, jak jste spokojené s prací v prodejnách Tedi? Nevadí mi si máknout, vím, že je tam spousta práce a předělávání prodejnen každý den. Spíš mě zajímá reálný pohled na den v prodejně tedine ten, který předá oblastní manažer během pohovoru.
Jaká je směna, jak dlouho je prodavačka na place, nebo jak se střídají na pokladně atd.
Díky
To ti neřekne ani prodavačka, která v Tedi pracuje.
Já u nich nepracuji, ale pracuji v konkurenčním obchodě. A otázky jak je prodavačka dlouho na place, střídání na pokladně atd… Může mít (a pravděpodobně i má) každá prodejna jinak.
Ono to většinou zaleží na holkách na obchodě jak se domluví, tohle vedení neurčuje.
Tedy když to porovnám s námi, tak vím o pobočkách kde jsou holky celý den buď na kase nebo na obchodě - vybalování apod…
My se zase střídáme po pár hodinách. Takže tohle bude zaležet na kolektivu dané prodejny
- Citovat
- Upravit