Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych tohle nijak extra neresila. Kup nejakou vetsi kytici. U kazdeho krematoria byva kvetinarstvi, tam budou vedet.
V kvetinarstvi vam poradi, kterou kytku. Taky jsem normalne kupovala jytku a bylo jich tam plno. Co jineho.
Poradí ti v květinářství. Jinak je to poslední, co bych řešila při takové tragédii, jestli je kytka blbá.
Určitě kytici, sudý počet. Nikoho tím neurazíš.. Růže, gerbery…
Zásadně dojdu do květinářství a povím, na jakou příležitost potřebuji kytku a za kolik (třeba pohřeb dědy, kolem 1500). Ještě se mi nestalo, abych udělala ostudu. Upřímnou soustrast.
Co mel rad za piti? Polozila bych mu tam lahev s jeho oblibenym chlastem obvazanej cernou stuhou.
Upřímnou soustrast. Koupil bych mu kytku - tím nic nepokazíš. ![]()
@Micaella22 píše:
Co mel rad za piti? Polozila bych mu tam lahev s jeho oblibenym chlastem obvazanej cernou stuhou.
tak tohle mi přijde docela blbý, pokud bych pohřbívala někoho z rodiny tak by mě tohle velmi urazilo a naštvalo
To mi přijde blbé, alkohol ve spojení s motorkářem, to bych vážně nedělala, navíc pokud zemřel třeba na silnici, i kdyby ne svojí vinou. Ale i kdyby ne. Kytkou se nic nepokazí, v květinářství poradí.
@Micaella22 píše:
@Anonymní píše:
Dobry den. Jdeme na pohreb kamarada, motorkare.. Bylo mu 25 let. Potrebuju poradit, nebude blby, kdyz mu koupime kytku a pak ji tam dame? Vim, ze se dava sudy pocet, ale jaky druh kytky nevim.. Poradite? Neni blby dat chlapovi kytku? Nebo co byste doporucili koupit na pohreb? Diky
Jdi do květinářství, řekni, že je to pro mladého muže na pohřeb. Měli by si poradit. Nevymýšlela bych flašky. Jak se pak zvedaji všechny kytky na konci, mohlo by se to rozbít.
V květinářství ti vhodnou navážou, stačí říct, pro koho ji potřebuješ. Myslím, že i kdyby se květinářka hodně netrefila, tak to bude to poslední co jeho rodina bude řešit. Mě umřel kámoš, když měl 29 a tohle info v květinářství stačilo.
@Micaella22 píše:
To ma byt narazka na alkohol za volantem? Pekne nechutne, byt pozustala, treba maminka, tak ti tu flasku omlatim o hlavu.To uz lepe nejake LP s oblibenou kapelou, kdyz to chces vzit osobne.
Ale.jak radi ostatni, v kvetinarstvi poradi a ano, i muzum se davaji na rakev kvetiny.
Kytka pro chlapa rozhodně není trapas!! Kup třeba dvě lilie a polož je tam.. Mi, když umřela kamarádka (42let), tak jsem koupila 4 bílé růže a položila ji je tam… Záleží, kolik do toho chceš investovat… ![]()
Kytku nebo smuteční věnec, můžeš přidat stuhu s osobním věnováním. Synovi jsem kupovala, když jim zemřela spolužačka malého keramického andílka, děti dávaly k rakvi plyšáky, ale to bylo dítě.
S tou lahví je to mimo, úplně se mi vybavil hokejista Lubina, jak poté, co ožralý ve velké rychlosti vjel do protisměru a sestřelil auto, od nehody utekl, tak ještě chodil v tričku s nápisem - zrušte nejvyšší povolenou rychlost na dálnici.
Pitomec arogantní, já být pozustalým, tak ![]()
Dobry den. Jdeme na pohreb kamarada, motorkare.. Bylo mu 25 let. Potrebuju poradit, nebude blby, kdyz mu koupime kytku a pak ji tam dame? Vim, ze se dava sudy pocet, ale jaky druh kytky nevim.. Poradite? Neni blby dat chlapovi kytku? Nebo co byste doporucili koupit na pohreb? Diky