Pohřeb Karla Gotta

12.10.19 20:13

Pohřeb Karla Gotta

Divali jste se dneska taky? Jak na vás působil? Já myslím, že to bylo důstojné ale zároveň střízlivé. A pokud Kája mohl od někud sledovat byl spokojený. Člověku to občas přišlo v určitých chvílích přišlo hodně osobní jako by umřel někdo z rodunyvkoho jsem celý život znala. Určitě je škoda, že musel umřít a nemohl si více užít rodiny včetně 2 starších dcer. Mamka je jeho fanynka, byť ne skalní. Já jsem ročník 1985 a vlastně mě díky mamce ty jeho písničky provázely tak nějak celým životem ale tak nějak v normálním acpoklidném duchu. Myslim, že byl moudrý a vtipný fajn člověk, kterého popularita a všechno co nese nezkazila a zůstal normální a skromný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
12.10.19 20:15

Já jsem viděla jen jak idioti stáli před motolským krematoriem a tleskali, když přijíždělo auto s rakví… celé to byla jedna velká komedie, jsem ráda, že už končí… chudák se musí obracet v „hrobě“..tolik hyen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
12.10.19 20:15

Ne nedívala a upřímně už mě ten mediální cirkus unavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.10.19 20:23

Sledovala jsem pohřeb a ano mas pravdu mela jsem pocit ze mi opravdu zemřel někdo z rodiny.Od malička jsem ho poslouchala.Je mi to nesmírně líto a doufám ze se má už teď fajn a má mega party s Karlem Svobodou a Waldou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.10.19 20:29

Koukala sem, měl to krásné. U těch projevů, zvlášť od Bohdalky, sem měla chvílema na krajicku. Myslím ze to bylo důstojné rozloučení, ale už by s tím cirkusem kolem měli dát pokoj a nechat jeho rodinu v klidu žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
12.10.19 20:30

Dnešní rozloučení jsem sledovala. Obřad byl krásný, důstojný, dojemný, emotivní. Přesně takový, jaký si Karel Gott zasloužil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
12.10.19 20:32

Pobrecela jsem si :,( :,( :,(

Ten humbuk je zasluha medii. Ale nebylo to az tak hrozne, zrejme i novinari ho meli radi. Snad nebudou poradat hon na Karlovy holky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.10.19 20:33
@Kriss Tina píše:
Koukala sem, měl to krásné. U těch projevů, zvlášť od Bohdalky, sem měla chvílema na krajicku. Myslím ze to bylo důstojné rozloučení, ale už by s tím cirkusem kolem měli dát pokoj a nechat jeho rodinu v klidu žít.

Tak zrovna Bohdalka byla znacne mimo. Neustale zduraznovala dve male dcery a jmenovala je, jako kdyby ty dve starsi neexistovaly, pripadne byly deti druhe kategorie. Nebylo to slusne a ani vkusne. Chudak holky.
Jinak souhlasim, ze pohreb byl vkusny a bez zbytecnych exhibic.

• Citovat
  • Upravit
678
12.10.19 20:33

Videla jsem jen reportaz ve zpravach a orvavam to prakticky denne uz od jeho smrti. Az si rikam, ze snad musim bejt tehotna nebo naopak v prechodu :roll: Vzdycky jsem to brala tak, ze Slunce je zluty, Zeme kulata a my Cesi mame Karla. A jedna z tech jistot najednou neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16125
12.10.19 20:35
@Kaileee píše:
Já jsem viděla jen jak idioti stáli před motolským krematoriem a tleskali, když přijíždělo auto s rakví… celé to byla jedna velká komedie, jsem ráda, že už končí… chudák se musí obracet v „hrobě“..tolik hyen

Mě teda vulgarismy v tvém podání nepřekvapují, ale můžeš mi vysvětlit, na základě čeho usuzuješ, že šlo o idioty? Já tam nebyla, ale vím o paní, která ano. Byla to zdravotní sestřička, která se s Gottem potkala při jeho první onkologické léčbě, jeho osobnost (hlavně pokora a milý přístup vůči personálu) jí přirostl k srdci. Včera sloužila, na mši mohli jen pozvaní, tak se spíš spontánně šla procházkou rozloučit kolem krematoria. A Karel byl výjimečný právě tím, že tyto Tvoje soudy o lidech nedělal, a pokud mu někdo chtěl dopřát poslední potlesk, tak by ho 100% jako hyenu neoznačil.
Vyjadřovat se o jeho pohřbu jako o komedii svědčí jen o Tvé úrovni, a nic dobrého to opravdu není.
Mimochodem, já nemám doma TV a nebydlím v centru Prahy, takže mě se včerejší a dnešní dění nijak nedotýkalo, neměla jsem potřebu ani číst žádné články na netu. Znám jenom rámcově ten program a ta zdravotní sestra je příbuzná mého švagra, který tu dnes osobně byl, takže na to padla řeč (jednou větou řekl, že se byla rozloučit a moc mile na něj všichni v nemocnici vzpomínají). Opravdu je zapotřebí si leštit ego kecama o hyenách a komedii? Když to nechceš sledovat, tak to nesleduj, to snad není takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
12.10.19 20:40

@ElziraBaghirova Na pohřeb jsem se dívala, líbila se mi jak mluvila Bohdalka a ten polský nebo jaký kněz Gottův kamarád, Lucie Bílá a konec s Karlovo písničkou byl dojemný… Ano je to tak jako by umřel někdo blízký…

Příspěvek upraven 12.10.19 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
12.10.19 20:41

Nesledovala, neznala jsem ho, jeho písně jsem neposlouchala, zpívat uměl, o tom žádná, ale už mě to unavovalo, všude Karel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
12.10.19 20:44
@Kaileee píše:
Já jsem viděla jen jak idioti stáli před motolským krematoriem a tleskali, když přijíždělo auto s rakví… celé to byla jedna velká komedie, jsem ráda, že už končí… chudák se musí obracet v „hrobě“..tolik hyen

On měl své fanoušky rad, nepovažoval je za hyeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.10.19 20:49

Já jsem viděla kousek. Bohdalovou jsem viděla kus ze záznamů. Bylo to dojemné. A když zazněla písnička Už z hor zni zvon, tak to bylo fakt smutný.
A čekala jsem daleko větší humbuk celkově, jako nevkusnejsi. Na naše poměry mi to přišlo ještě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.19 20:51

Bylo to řekla bych důstojný. Myslela jsem, že mě to nebude nijak brát, ale hergot, zemrel Karel Gott.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová