Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.
Děkuji, pokud jste to někdo dočetl, a omlouvám se za kažení soboty.
Vykousnuli znamená, že jste se líbali po francouzku či co? Máš kocovinu, je ti zle. Počkej do zítřka, bude ti líp. A nepij, když to neumíš a neovládáš se. Mohlo to dopadnout hůř.
A to Tě drží celý týden? Nechceš zavolat na nějakou linku důvěry nebo se svěřit nějakému odborníkovi? Párkát v životě jsem ulítla a druhý den měla pěknou morální kocovinu, ale určitě ne takovou, abych se nenáviděla nebo dokonce chtěla skákat pod vlak… Vyhledej pomoc a hlavně neudělej nějakou hloupost a neubliž si.
@Russet píše:
Vykousnuli znamená, že jste se líbali po francouzku či co? Máš kocovinu, je ti zle. Počkej do zítřka, bude ti líp. A nepij, když to neumíš a neovládáš se. Mohlo to dopadnout hůř.
Ano
Snad sis probůh nedala s chlapcem políbení! Myslíš, že má smysl kvůli tomu skákat pod vlak?
já bych řekla, že ne. Připrav si tašku do školy a přestaň vymýšet ptákoviny.
A on byl nejaký nečistý?
nebo považuješ muže za špinavé?
Však vztah mít nemusíš, je mnoho lidí samo a takový život jim vyhovuje..není potřeba se tím trápit…To máš jako třeba s jídlem, zkusila jsi, nechutná Ti to, tak už to „jíst“ nebudeš…
Když mi bylo 15 stalo se mi něco podobného. Valeli jsme se s jednim klukem po sobě, druhý den mi bylo trapně. Nic jsme spolu neměli, jen jsme se libali… Neboj, zapomene na to ![]()
@Anonymní píše:
Ano
Chápu, když jsi prozatím neprovedla nic horšího, že se ti líbání v opilosti zdá jako konec světa. Nemysli na sebevraždu a hoď se do klidu. Nemáš zkušenosti, piješ alkohol a takhle to dopadá. Buď na sebe opatrnější. Není nic ošklivějšího než opilá holka ![]()
Proč chybu, jsi nějaká věřící co se chystá mít s mužem cokoliv až po svatbě? Někde ty zkušenosti musíš asi vzít
není třeba mít černé svědomí když nejsi zadaná
Kdybych měla počítat s kolika kluky jsem se jen vykousla na nějaké diskotéce nebo tak..
asi bych se měla jít zahrabat ne
proboha si mladá, užívej si.. Neděláš nic spatnyho I kdyby ses s ním vyspala tak co jako
pokud nejsi zadaná tak co řešíš
jo a jinak teda nepij když máš pak takový vycitky..
To se stalo snad každýmu. Já se jednou v opilosti vyspala s bráchou svýho ex týden po rozchodu. Tenkrát jsem si taky nadávala a ještě mě jeho máma viděla jak od něj odcházím.
Takže v životě udělá člověk několik přešlapů.
Pod vlak neskákej vžij se do toho strojvůdce co tě srazí. Ten aby si pak hodil mašlu.
Objektivně vzato jsi neudělala VŮBEC NIC špatně.
Pokud se ale přesto cítíš tak strašlivě mizerně, maž k psychologovi nebo volej linku důvěry. Člověku může být trapně, že se v ovínění s někým zapomněl, ale skákat z toho pod vlak je trošku moc.
Děvče zlatý, ještě tě čekají horší věci. A ani kvůli nim pak nestojí skákat pod vlak, či jiné druhy,, vysvobození".
Nikdy není nic tak horký, jak to vypadá ![]()
Ty jsi ortodoxní křesťanka? Ty mají takové myšlenkové pochody. To chce klid.
@Náměsíčná
Jsem si přečetla ten první řádek a úplně jsem se lekla. ![]()
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli
…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.
Děkuji, pokud jste to někdo dočetl, a omlouvám se za kažení soboty.