Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Náměsíčná píše:
To se stalo snad každýmu. Já se jednou v opilosti vyspala s bráchou svýho ex týden po rozchodu. Tenkrát jsem si taky nadávala a ještě mě jeho máma viděla jak od něj odcházím.
Takže v životě udělá člověk několik přešlapů.Pod vlak neskákej vžij se do toho strojvůdce co tě srazí. Ten aby si pak hodil mašlu.
Ty seš číslo ![]()
Tvoje pocity můžou pramenit z toho, že přestože si připadáš pozadu že to bylo poprvé jsi to prostě asi nechtěla a udělala to ze zvědavosti nebo z jakéhokoli důvodu. Vůbec si to nevyčítej, stalo se. Jen se z toho pouč, že jenom proto, že jsi neměla kluka se nebudeš líbat s někým s kým nechceš. Věř mi, že až v tom budou city, bude to úplně něco jiného. Za zkoušku pokud šlo jenom o líbání není důvod se stydět. Prostě počkej až to budeš chtít sama, na ostatní se vykašli, to že se omluvil je dobře, asi jsi na to ještě nebyla připravená. Třeba o Tebe stojí a jen to uspěchal a využil Tvojí opilosti. Ze špatných zážitků je lepší se poučit než se tím trápit. Prostě už se neopíjej líbej se až to budeš Ty chtít. Bude to o hodně lepší, neboj.
@Náměsíčná píše:
To se stalo snad každýmu. Já se jednou v opilosti vyspala s bráchou svýho ex týden po rozchodu. Tenkrát jsem si taky nadávala a ještě mě jeho máma viděla jak od něj odcházím.
Takže v životě udělá člověk několik přešlapů.Pod vlak neskákej vžij se do toho strojvůdce co tě srazí. Ten aby si pak hodil mašlu.
Ještě, že je tam to „svýho ex“
Nejdřív jsem se taky vyděsila.. ![]()
Jinak zakladatelko, tohle je opravdu prd, to hoď za hlavu
Jsem si říkala, co je to to vykousala, že by to bylo na vlak a napadlo mě vykusování kusů masa nebo nějaký brutální orální sex
Líbačka, to je fakt nic, to je v pohodě.. ![]()
Prosím tě, klid…kdybych měla kvůli každé opilecké libačce v mládí skákat pod vlak, tak zastavím dopravu na železnici na 10 let
a jaká jsem teď počestná matka 3 detiček, manžílek, domeček…jak z časopisu. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.
Děkuji, pokud jste to někdo dočetl, a omlouvám se za kažení soboty.
Zlato
je to úplně normální
. Nedělej z toho vědu. Co já jsem se natropila za blbosti
…myslim, že si timhle projde každý.
Jéééje, to se ti stane ještě mockrát! Nepanikař, nic se nestalo ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.
Prosím tě neblbni…hlavně nikam neskač…Třeba ses mu líbila a alkohol mu dodal odvahu, aby to zkusil. Nic hrozného se nestalo, lidi dělaj horší věci…
@Anonymní píše:
Vždyť o nic nejde, tak jste se do sebe párkrát zakousli no
Fakt není důvod skákat pod vlak, ani si připadat jako nějaká špína. Ty jsi nějak věřící? Jinak si nedokážu vysvětlit tvé myšlenkové pochody ![]()
Ber to jako zkusenost. Ja se kolikrat v opilosti i s nekym vyspala, ty roky na vysoke byly dost divoky, pak mi z toho bylo kolikrat taky zle, ale zasmala jsem se na tom a zivot jde dal. A clovek ty zkusenosti nejak zjiskat musi, jak jinak chces prijit na to, co ti na chlapech vyhovuje a co ti vadi?
nebo cekas ze si v mladi najdes prvniho chlapa a zustanes snim do konce zivota? Vzdyt vubec o nic nejde, i kdyby ses vyspala s pulkou mesta, nikomu do toho nic neni. A to ze ses s nekym opila libala.. Neudelala jsi nic spatnyho. Tak se prestan obvinovat, v zivote udelas jeste spoustu mnohem horsich hlouposti. ![]()
Jej, užívej si nezávislosti, nikdy už to nebude takové, jako dřív - U Tebe teď ![]()
Známá byla na návštěvě a docela vehementně se tam začalo panákovat, jedna dívka z hostů se sťala tak, že u líbání s přítelem to neskončilo, normálně mu prý začala u toho stolu přede všemi kouřit, hostitelka je musela vyhodit. To byl pořádný trapas, zakladatelko. Hlavně neskákej pod vlak, jestli teda nechceš zpožděním naštvat stovky lidí.
Nevim kolik ti je, ale vzhledem k opilosti predpokladam ze mas na libani vek, vetsinou je driv vek na libani nez na chlast, tak moc nechapu, o co jde. Z opilosti si hlavu nedelas a z libani jo? Libani snad patri k zivotu.On byl. nejakej hnusnej nebo.co?Proc by se ti mel hnusit sex.Ja tomu nerozumim.Asi spis nepis na net a s nekym o tom hod rec.Ja byla z libani stastna a zamilovana a ne ze bych skakala pod vlak.To bych se spis stydela ze chlastam