Opilá jsem se líbala a teď lituji

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
12.10.19 12:56
@Náměsíčná píše:
To se stalo snad každýmu. Já se jednou v opilosti vyspala s bráchou svýho ex týden po rozchodu. Tenkrát jsem si taky nadávala a ještě mě jeho máma viděla jak od něj odcházím.
Takže v životě udělá člověk několik přešlapů.Pod vlak neskákej vžij se do toho strojvůdce co tě srazí. Ten aby si pak hodil mašlu.

Ty seš číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.10.19 13:01

Tvoje pocity můžou pramenit z toho, že přestože si připadáš pozadu že to bylo poprvé jsi to prostě asi nechtěla a udělala to ze zvědavosti nebo z jakéhokoli důvodu. Vůbec si to nevyčítej, stalo se. Jen se z toho pouč, že jenom proto, že jsi neměla kluka se nebudeš líbat s někým s kým nechceš. Věř mi, že až v tom budou city, bude to úplně něco jiného. Za zkoušku pokud šlo jenom o líbání není důvod se stydět. Prostě počkej až to budeš chtít sama, na ostatní se vykašli, to že se omluvil je dobře, asi jsi na to ještě nebyla připravená. Třeba o Tebe stojí a jen to uspěchal a využil Tvojí opilosti. Ze špatných zážitků je lepší se poučit než se tím trápit. Prostě už se neopíjej líbej se až to budeš Ty chtít. Bude to o hodně lepší, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
12.10.19 13:36
@Náměsíčná píše:
To se stalo snad každýmu. Já se jednou v opilosti vyspala s bráchou svýho ex týden po rozchodu. Tenkrát jsem si taky nadávala a ještě mě jeho máma viděla jak od něj odcházím.
Takže v životě udělá člověk několik přešlapů.Pod vlak neskákej vžij se do toho strojvůdce co tě srazí. Ten aby si pak hodil mašlu.

Ještě, že je tam to „svýho ex“ :mrgreen: Nejdřív jsem se taky vyděsila.. :lol:

Jinak zakladatelko, tohle je opravdu prd, to hoď za hlavu ;) Jsem si říkala, co je to to vykousala, že by to bylo na vlak a napadlo mě vykusování kusů masa nebo nějaký brutální orální sex :mrgreen: :nevim: Líbačka, to je fakt nic, to je v pohodě.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
12.10.19 13:50

Prosím tě, klid…kdybych měla kvůli každé opilecké libačce v mládí skákat pod vlak, tak zastavím dopravu na železnici na 10 let :mrgreen: a jaká jsem teď počestná matka 3 detiček, manžílek, domeček…jak z časopisu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.10.19 13:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli :zed:…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.
Děkuji, pokud jste to někdo dočetl, a omlouvám se za kažení soboty.

Zlato :hug: je to úplně normální :D. Nedělej z toho vědu. Co já jsem se natropila za blbosti :D…myslim, že si timhle projde každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.10.19 14:10

Jéééje, to se ti stane ještě mockrát! Nepanikař, nic se nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.10.19 14:15

Opravdu bych chtěla řešit jen takové malicherné problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.10.19 14:30

Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.10.19 14:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že sem to sem píšu, ale potřebuji to ze sebe nějak dostat, a nemůžu to říct mamce ani nikomu jinému. Minulý týden jsme byli s kamarády venku a něco jsme popíjeli. Když už jsem byla v nálladě a začínala se motat, začal mě objímat jeden kluk, a později jsme se několikrát vykousnuli :zed:…Já jsem nikdy předtím kluka neměla, a možná už jsem se kvůli tomu cítila strašně zaostale, nicméně se po vystřízlivění cítím strašně. Nemůžu se přestat nenávidět, a nejraději bych skočila někam pod vlak. Cítím se jako strašná špína, i když jem ho nenechala udělat nic víc. Později se omlouval, ale mně až teďka dochází, co jsem udělala…Nedokážu si představit, že bych v budoucnu mohla mít s někým vztah.

Prosím tě neblbni…hlavně nikam neskač…Třeba ses mu líbila a alkohol mu dodal odvahu, aby to zkusil. Nic hrozného se nestalo, lidi dělaj horší věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33418
12.10.19 14:44
@Anonymní píše:

Vždyť o nic nejde, tak jste se do sebe párkrát zakousli no :mrgreen: Fakt není důvod skákat pod vlak, ani si připadat jako nějaká špína. Ty jsi nějak věřící? Jinak si nedokážu vysvětlit tvé myšlenkové pochody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
12.10.19 15:24

Ber to jako zkusenost. Ja se kolikrat v opilosti i s nekym vyspala, ty roky na vysoke byly dost divoky, pak mi z toho bylo kolikrat taky zle, ale zasmala jsem se na tom a zivot jde dal. A clovek ty zkusenosti nejak zjiskat musi, jak jinak chces prijit na to, co ti na chlapech vyhovuje a co ti vadi? ;) nebo cekas ze si v mladi najdes prvniho chlapa a zustanes snim do konce zivota? Vzdyt vubec o nic nejde, i kdyby ses vyspala s pulkou mesta, nikomu do toho nic neni. A to ze ses s nekym opila libala.. Neudelala jsi nic spatnyho. Tak se prestan obvinovat, v zivote udelas jeste spoustu mnohem horsich hlouposti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
12.10.19 22:50

Jej, užívej si nezávislosti, nikdy už to nebude takové, jako dřív - U Tebe teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
13.10.19 00:41

Známá byla na návštěvě a docela vehementně se tam začalo panákovat, jedna dívka z hostů se sťala tak, že u líbání s přítelem to neskončilo, normálně mu prý začala u toho stolu přede všemi kouřit, hostitelka je musela vyhodit. To byl pořádný trapas, zakladatelko. Hlavně neskákej pod vlak, jestli teda nechceš zpožděním naštvat stovky lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150
13.10.19 07:19

Nevim kolik ti je, ale vzhledem k opilosti predpokladam ze mas na libani vek, vetsinou je driv vek na libani nez na chlast, tak moc nechapu, o co jde. Z opilosti si hlavu nedelas a z libani jo? Libani snad patri k zivotu.On byl. nejakej hnusnej nebo.co?Proc by se ti mel hnusit sex.Ja tomu nerozumim.Asi spis nepis na net a s nekym o tom hod rec.Ja byla z libani stastna a zamilovana a ne ze bych skakala pod vlak.To bych se spis stydela ze chlastam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová