Jak vypadá církevní pohřeb?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
7.12.21 05:36
@Kvačka1012 píše:
Ahoj, obnovuji téma.. zítra mě čeká pohreb babicky, s kterou jsem strávila většinu dětství, a teď poslední půl rok, kdy dostala mrtvici, vše zůstalo na mě, 4 dcery(vč. mé matky) se na to proste doslova vysra.. a takže vše jsem zarizovala já.. babi poslední roky do kostela nechodila, ale byla křtěná a bude pohreb v kostele, ale ne se mší, a pak bude zpopelněni..
Bylo to babi přaní, ze chce v kostele…
Je mi trapné se na to ptát, ale farářovi se něco dává? Zapomněla jsem se zeptat v pohřební službě, a už nechci otravovat ještě s tím… 🥴

Většinou obálka po obřadu v sakristii, kde se mu poděkuje. Většinou chce farář mluvit s pozůstalým před obřadem, aby si nachystal, třeba co měl zesnulý rád a tak. Ale asi to máte jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.12.21 08:41

@Tinuvien
Děkuji.. na tom už jsme domluveni, ze bude všeobecně mluvit.. protože už takhle je to pro mě psychicky dost náročný.. a kolik se má davat nebo je to na každém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.12.21 21:43
@Kvačka1012 píše:
@Tinuvien
Děkuji.. na tom už jsme domluveni, ze bude všeobecně mluvit.. protože už takhle je to pro mě psychicky dost náročný.. a kolik se má davat nebo je to na každém?

To nevím, může to být různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný