Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky od 18tt mám pohyby,ted jsem ve 20tt a dnes poprve muj malej milaček skoro v bříšku není ani cítit,žádné pohyby.obávám se jestli se mu něco nestalo…je sobota a doktorka neordinuje,,,nevím jestli zbytečně neplaším a nemám raději jed na kontrolu do nemocnice…pomoc ![]()
No pokud cítíš, že je něco špatně, tak bych neváhala a určitě bych jela do nemocnice aspoń pro jistotu.
vůbec se neboj. taky jsem s klárkou mívala dny, kdy se skoro vůbec nehýbala. a pak si to druhý den vynahradila
asi bych na pohotovost nejezdila a počkala do zítřka. pokud se „neozve“ ani zítra, tak bych to začala řešit.
mám podobný problém miminko cítím od 15+1 dneska jsem 18+0 a miminko nějak pospává už od rána
tak mám strach zda je v pořádku,ve středu jsem byla amnio tak třeb aby to mimču neulbížilo ale cítím se fajn žádné potíže tak asi jak jsem byla celý den venku a nejsem na to zvyklá tak to miminko uspalo nevím…
tak se konečně začalo hýbat hurá…je to moje první těhu..takže chápete že nervy na pochodu a sleduju vše co se děje…strach dělá své
ale jinak si to těhu užívám a na dny kdy mě bolí záda jako prasátko ![]()
snad to budeš mít v pohodě…mě už se hýbe miláček…ale sem asi přehnaná
vyděsí mě každá maličkost.. ![]()
mishka2 píše:
Já je cítila dnes poprvé,mám z toho fakt radost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem 15+1
tak to je super a budou větší a větší
poprvé sem je cítila asi kolem 3měsíce ale asi jenom 3dny,teda jestli to nebyli prdíky
a ty fakt pohyby tak od 18tt ale je to super cítit že v tobě někdo je…i můj manžel když si polužil ruku na bříškoa cítil malé kopnutí byl z toho vytřískanej ![]()
bábätko sa môže otočiť aj chrbátikom a kope vás do kostrče, preto niekedy necítite pohyby ![]()
No mně to mimčo vynahradilo asi v 10 večer tam dělalo psí kusy a pak v 6 ráno mě to vzbudilo to zas kopalo:)
večer se poádně rozjel a vrátil mi to co proto až do rána..ted je 10.30a pořád kope.Aspon vím že tam je miláček ![]()
jojo někdy hold miminka spí nebos e otočí já to ted beru s rezervou naposled mi tvrdili že mám placentu na řpední stěně ale ty ranní kopanečky byly teda dost cítit:)
Hihi to jo ted jen jesti je to malej nebo malá
ale za 10 dní se to dozvíme a budem mít jistotu žádný překvápko pak aspon nebude:)