Ve 22tt necítím týden pohyby

78
12.4.10 14:15

pohyby

Mám dotaz,jsem právě 21tt+5 a ve 20tt+1 jsem poprvé ucítila pohyby,pak ještě druhý den a od té doby nic,myslíte že je to normální,nebo může být něco v nepořádku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22190
12.4.10 14:20

Myslím, že je to normální :lol: - mimčo je ještě malé, různě se tam mrská a schovává - já ze začátku taky chvíli cítila, pak zas pár dní ne… To až ke konci je potřeba víc hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.4.10 14:20

miminka mají dny kdy jsou klidnější, ale když to bude trvat dýl, určitě jdi k doktorovi on udělá ultrazvuka budeš mít po strarostech, jestli ted začíná kopak tak mě taky nejdřív kopla že jsem to cítila občas, ale za chvilku se rozkpe, třeba zrovna když budeš chtít jít spinkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.4.10 14:26

Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
12.4.10 16:01

Ahoj, jsem 22+3 a taky pohyby nic moc…Některé dny vůbec a když ano, tak max. 2× za den…Jednak mám placentu na přední straně a hodně podkožního tuku a někde jsme jěště slyšela :jazyk: , že kluci kopou míň…
Vidím, že máš taky termín v srpnu, tak kdybys chtěla, máme tady skupinu Srpen 2010, kde tohle všechno spolu řešíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.4.10 16:20

Ahojky, ze začátku je to normální, že pohyby cítíš a pak třeba ne, záleží také jestli máš placentu uloženou na přední nebo zadní stěně…, já ji mám na zadní stěně a pohyby jsem cítila od 18.týdne každý den, nejdřív teda jen s dlaní přiloženou na bříšku a sem tam večer se objevila bublinka, postupem času, je to již krásně vidět a cítit samo…, kamarádka má placentu na přední straně a pohyby začala cítit kolem 22.týdne a to ještě tak, že ji malá kopla 1-2× za den a pak třeba 2 dny nic..... každá to vnímáme asi jinak, ale kdybys měla nějaké pochybnosti, tak zajdi za doktorem…držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.4.10 16:43

Ono asi také záleží na tom miminku jak je hodně akční. Při prvním těhotenství jsem malou cítila většinou až večer, kdy měla svojí hodinku a pravidelně se hlásila a teď u toho druhého je to úplně jiné, ten do mě šije skoro pořád, někdy až bolestivě:-) Ale pokud si nebudeš jistá, tak určitě pro klid duše je dobré obrátit se na svého lékaře, který to může zkontrolovat. Držím palečky, ať je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
12.4.10 16:55

Ahojky - u prvního dítěte jsem taky pohyby cítila kolem 21.tt, ale pak pár dní nic. Až postupem času se to „rozjelo“ a intervaly se (výrazně) zkracovaly. Ale jak píšou holky - pokud chceš být naprosto v klidu, zajdi ke svému gynekologovi. Hodně štěstí :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky