Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky…chtěla bych se zeptat…Na pohyby..Mají být pravidelné ..Mě se totiž někdy stane že se celý den nepohne a někdy mi může pomalu prokopnout břich..Jsem ve 25tt…
jeto individuální… ještě si na opravdu pravidelné počkej, mimčo má ještě pořád dost místa, nemusíš cítit každý pohyb ![]()
Nekde kdesi jsem cetla, ze se ma dite pohnout x krat za den co za nejaky casovy usek. Nastesti jsem to cetla az po porodu ![]()
Mates obcas delal rodeo vecer pred usnutim, ale pres den treba chrnel, pomerne dlouho a na nejaky hejbani kaslal. Rika se, ze kdyz clovek dyl neciti pohyby, melo by se dite zkontrolovat, no nejdriv hlavne pokusit vzbudit, u me celkem spolehlive fungovalo lehnout si, dat si neco dobreho, popripade vzit si kocoura na klin nebo chvili tukat na notasu na kline.
Ahoj,malej se taky hejbal nejvíc večer,to kopal jak vzteklej.Vždycky když jsem šla na monitor,tak spal,a pokaždé ho museli budit
I když je pravda,že když jsem si dala sluchátka na uši,nebo lehla na levý bok,tak hned protestoval
Pokud máš nějaké pochyby,tak si zajdi k Dr,určitě ti nikdo nevynadá ![]()
ahojky tady jsem zkopčila něco co jsem nedávno četla píšou to ve 28 týdnu--
Děťátko otvírá a zavírá očka a stále vesele poskakuje. Periody mimořádné aktivity jsou střídané dlouhými periodami odpočinku a spánku. Neměla by jsi z toho být zbytečně nervózní, protože děťátko potřebuje po takových výkonech oddych .. ![]()
Ničeho se neboj, jak říkaj holky, má tam ještě hafo místa, tak nemusíš cítit každý pohyb. taky hodně spinušká. Já jsem 34tt a už bych byla raději, aby už ten můj kolohnát dělal ty svoje cviky mimo mé tělo, nebo spoň spinkal víc jak hodinu ![]()
Přeji klidné těhulkování. ![]()
Ahoj,buď v klidu,ještě ve 26týdnu jsem malou necítila třeba několik dní,tak jsem letěla na pohotovost a všechno v pořádku,jenom otočená bříškem k páteři
Teď jsem 37tt a taky ty pohyby nejsou nijak moc silný,občas ucítím patičku jak se mi zavlní pod žebrama,ale tím to hasne,oproti první je tohle mimčo pěknej lenoch ![]()
rozmary píše:
Teď jsem 37tt a taky ty pohyby nejsou nijak moc silný,občas ucítím patičku jak se mi zavlní pod žebrama,ale tím to hasne,oproti první je tohle mimčo pěknej lenoch
Ježiš to ti závidim
já mám dost často pocit, že mi ten můj akrobat vycestuje z břicha pupíkem
Jestli bude živé i na světě, tak se asi dost pobavíme (a nevyspíme) ![]()