Pohyby

221
14.9.10 20:40

pohyby

Ahojky maminky…chtěla bych se zeptat…Na pohyby..Mají být pravidelné ..Mě se totiž někdy stane že se celý den nepohne a někdy mi může pomalu prokopnout břich..Jsem ve 25tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
14.9.10 20:45

jeto individuální… ještě si na opravdu pravidelné počkej, mimčo má ještě pořád dost místa, nemusíš cítit každý pohyb :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 20:51

Nekde kdesi jsem cetla, ze se ma dite pohnout x krat za den co za nejaky casovy usek. Nastesti jsem to cetla az po porodu :mrgreen:
Mates obcas delal rodeo vecer pred usnutim, ale pres den treba chrnel, pomerne dlouho a na nejaky hejbani kaslal. Rika se, ze kdyz clovek dyl neciti pohyby, melo by se dite zkontrolovat, no nejdriv hlavne pokusit vzbudit, u me celkem spolehlive fungovalo lehnout si, dat si neco dobreho, popripade vzit si kocoura na klin nebo chvili tukat na notasu na kline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.9.10 21:02

Ahoj,malej se taky hejbal nejvíc večer,to kopal jak vzteklej.Vždycky když jsem šla na monitor,tak spal,a pokaždé ho museli budit :mrgreen: I když je pravda,že když jsem si dala sluchátka na uši,nebo lehla na levý bok,tak hned protestoval :mrgreen: Pokud máš nějaké pochyby,tak si zajdi k Dr,určitě ti nikdo nevynadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.9.10 21:14

ahojky tady jsem zkopčila něco co jsem nedávno četla píšou to ve 28 týdnu--

Děťátko otvírá a zavírá očka a stále vesele poskakuje. Periody mimořádné aktivity jsou střídané dlouhými periodami odpočinku a spánku. Neměla by jsi z toho být zbytečně nervózní, protože děťátko potřebuje po takových výkonech oddych .. :huban:

• Citovat
  • Upravit
9859
14.9.10 21:44

Ničeho se neboj, jak říkaj holky, má tam ještě hafo místa, tak nemusíš cítit každý pohyb. taky hodně spinušká. Já jsem 34tt a už bych byla raději, aby už ten můj kolohnát dělal ty svoje cviky mimo mé tělo, nebo spoň spinkal víc jak hodinu :mrgreen:

Přeji klidné těhulkování. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.9.10 22:50

Ahoj,buď v klidu,ještě ve 26týdnu jsem malou necítila třeba několik dní,tak jsem letěla na pohotovost a všechno v pořádku,jenom otočená bříškem k páteři :wink:Teď jsem 37tt a taky ty pohyby nejsou nijak moc silný,občas ucítím patičku jak se mi zavlní pod žebrama,ale tím to hasne,oproti první je tohle mimčo pěknej lenoch :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9859
14.9.10 22:55
rozmary píše:
Teď jsem 37tt a taky ty pohyby nejsou nijak moc silný,občas ucítím patičku jak se mi zavlní pod žebrama,ale tím to hasne,oproti první je tohle mimčo pěknej lenoch :mrgreen:

Ježiš to ti závidim :mrgreen: já mám dost často pocit, že mi ten můj akrobat vycestuje z břicha pupíkem :mrgreen: Jestli bude živé i na světě, tak se asi dost pobavíme (a nevyspíme) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí