Vliv psychiky na pohyby dítěte

744
25.7.12 10:38

pohyby a psychika

Ahoj, měla bych dotaz. Mužou psychické stavy ovlivnit pohyby miminka? Ted dost trpím úzkostlivými stavy a příjde mi že se mi miminko v břiše nehýbe? Jaký máte na to názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4112
25.7.12 10:48

Ahojík :mavam: Myslím si, že to nijak neovlivní..některé miminka jsou aktivnější, jiné prostě spí :hug: Záleží s čeho jsou ty úskostné stavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 10:55

Ne, nemůže. Pohyby jednak nevnímáš v každé (své) poloze stejně, můžeš mít uloženou placentu tak, že pohyby vnímáš méně, každé miminko je jinak aktivní a každé miminko má dny, kdy je aktivní více a dny, kdy je aktivní málo.

• Citovat
  • Upravit
744
25.7.12 10:58

O vídendu jsem pohyby cítila více ted mi přijde že je vůbec necítím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
25.7.12 11:01

@Jana.49 Kolikátý jsi týden? Neboj, zase se pohne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
25.7.12 11:02

V 26 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
25.7.12 11:04

Neboj ja tohle taky porad v tehotensvi resila a jak uz psali holky kazdy den nebude stejny a cim vic na pohyb cihas tak jako na potvoru nic neucitis… Kolikaty jsi tyden? Pohyby se ustaluji kolem toho 25-27 tydne…
Ale pokud mas pochyby zajdi k doktorovi…

• Citovat
  • Upravit
4112
25.7.12 11:04

@Jana.49 No tak klid, zrovna v takovém období jsem přemýšlela všelijak i já, taky miminko bývalo víc v klidu..ale pokud jej cítíš alespoň párkrát za den, tak je to v pohodě…ale pokud jsi opravdu vynervovaná, klidně zajeď do porodky a oni udělají ultrazvuk :hug: Budeš klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
25.7.12 11:08

Já se totiž pořád stresuji že o miminko příjdu.. Třeba se ráno probudím a začnu brečet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
25.7.12 11:10

@Jana.49 Zkus nečíst nějaké přízpevky tady na takové téma!..Podle mě, jsou to i hormony a přirozenost..ale,pokud nemáš nějaké problémy tak není důvod nad tím tak přemýšlet..né? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
25.7.12 11:12

Od včerejška mám tuhnutí břicha a pobolívíní v podbřišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
25.7.12 11:13

@Jana.49 Tak zajdi k doktorovi..on ti poví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 11:15

Takže, pohyby se začínají počítat až od 28tt - takže na pravidelnost máš ještě čas. Už tu bylo psáno, že miminka mají aktivnější dny a dny, kdy jsou více spavé a tolik se nepohybují. A někdo má miminka líná obecně (případně jinak uloženou placentu, vývojovou vadu dělohy), nezná kopance, prudké přemety a velké pohyby a také je to v pořádku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1021
25.7.12 13:12

Ja myslim, ze na pohyby mimca to vliv nema. Ale taky si myslim, ze miminko je s maminkou hodne propojene a vi, kdyz jsi nestastna, vystresovana, nervozni. A bala bych se, ze se to nejak projevi. Ja jsem nastesti pohodovej clovek, ale mama rikala, ze kdyz jsem byla miminko a ona kvuli necemu brecela a byla nestastna, tak ja jsem taky brecela a byla uskvrcene mimco. A v brisku to to mimi musi vycitit jeste vic. Pokud mas vsechny testy v poradku, tak se nestresuj zadnymi spatnymi myslenkami. Bud v pohode a mimco bude taky v pohode! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí