Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mě spíš střeva, já jsem stihla a pohyby u druhého jsem cítila kolem 17tt. Břicho se mi vlní I teď za netehotna když si lehnu. Ještě chvilku počkej, pak už to 100% bude prcek ![]()
@Violla podle mě srtřeva.. taky jsem cítila pohyby 15+4 ale já jsem byla teda hodně hubená a bylo to jen když jsme si lehla takové tukání.. vidět to vůbec nebylo..musela jsem být v klidu a ležet… a každným dnem se to stupnovalo víc a víc ale určitě ne žádné vlnění
Jako poprvi jsem je citila az nekdy okolo 18tt.. nekdy ve 22 uz to bylo lehce videt. ![]()
Já u prvního cítila takové ty bublinky někdy kolem 18tt, u druhého ještě později. Placenta vzadu, musela sem ležet a byla sem po prozvracenem prvním trimestru dost vyhubla. Nějaké pohyby že bych je dokonce videla přišly až někdy 25tt a déle.
Taky bych to viděla na střeva
Mimino ještě nemá takovou páru, aby se ti viditelně vlnilo břicho
Já teda nosím dvě, ale první fakt rovnou kopanečky jsem cítila na začátku 18tt a viditelně se mi vlní břicho někdy od konce 21tt.
Pohyby jsem citila taky v 16tt, vleze bylo tukani videt - boulicky. Ale jsem hodne hubena a malinka. Videt to bylo skoro neznatelne, rozhodne neslo o zadne vlneni
)