Pohyby miminka - denně?

9.4.24 12:36

Pohyby miminka - denně?

Ahoj holky, jsem ve 24tt a chci se zeptat, zda jsou pohyby miminka cítit každý den, nebo je možné, že o sobě ještě nedává tolik vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.4.24 12:40

Ahoj. Tak ono se hybe kazdy den, ale je mozne, ze nekdy treba jdes nebo neco delas a uplne se na to nesoustredis/necitis. Ja jsem 23 tt. Kolik jsi pribrala od zacatku? Me to ted nejak desne leti nahoru. Ach jo :)

• Citovat
  • Upravit
758
9.4.24 12:42

Ja citim pohyby pernamentne..snad vubec nespi :D ale u prvniho jsem citila treba jen jeden den a pak tri dny nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 12:43

Je pravda, že jak chodim do práce tak jsem pořád v pohybu, ale ani večer když ležím jsem o něm nevěděla.. nechci zbytečně plašit
Hele já první 3-4 měsíce přibrala 6 kilo, ale zjistili mi těhu cukrovku takže nakonec jsem ještě asi 2 kila pod původní váhou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 12:44

@vabarbora Fakt? Takže když ho 1-2 dny neucítím tak je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.4.24 12:45

Jestli necitis denne, muze byt mimco otocene jakoze ti kope smerem do patere 🙂 tes jsem kolem 26 tydne par dni necitila skoro nic no a pak se zase otocila a jede bomby 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 12:48

Neměla jsem aktivní plod. Cítit bylo nejvíc večer a jen na jedné straně. Jinak přes den skoro nic. Spíš tlak jak pohyb. Takové ty vlny, vůbec neznám. Škytavku jsem nikdy nezaznamenala a už vůbec otočení nebo to jak tam je. :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
9.4.24 12:50

@Nikous 92 včera jsem totiž zaznamenala pohyb jen ráno a od tel doby nic, ale nechci zbytečně plašit, přijde mi, že je ještě malý na to, abych ho cítila neustále 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.4.24 12:51

@Michaelaa715 pokud se ti neco nezda tak radsi zajdi na kontrolu, ale ja to tak mela no ;) sle taky jsem kvuli tomu byla nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 12:57

@vabarbora normálně bych to asi neřešila, ale vyplašila mi kolegyně, která mi hned na začátku těhu řekla, že ho musim cítit každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.4.24 12:59

Já měla placentu vpředu a malá byla spáč už v bříšku, takže jsem cítila pohyby jen občas, když jsem si lehla. Ale taky jsem z toho byla nesvá a byla jsem ráda, když jednou za čas dostala škytavku a já věděl, že je v pohodě. Ani monitor v průběhu porodu mi nešel pořádně natočit, vždycky přišla sestra s houkačkou, takovou tou z jízdního kola, jak se mačká a houkala mi s ní na břicho, aby se malá laskavě na chvíli vzbudila :lol: Ale samozřejmě pokud se ti něco nezdá, tak si raději skoč na kontrolu, ať nejsi zbytečně ve stresu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 13:00

Já to měla kolem 25tt stejně. Občas se stalo, že jsem den/ den a půl nic necítila. V práci jsem plašila a kolegyně mě musely uklidňovat :lol: Teď ve 29tt cítím pořád a někdy to jsou pořádné rány :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 13:08

@Barevné klubíčko Já si právě myslím, že ty pohyby jsou zatím málo cítit, musela bych celý den jenom ležet abych to cítila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.4.24 13:13

@Michaelaa715 no kazdopadne kdyz pojedes na kontrolu s tim ze se ti neco nezda tak za cvoka nebudes 🙂 ale urcite bude miminko v poradku 🙂 a pozdeji budes rada vzpominat na to, jak jsi ho jeste moc necitila 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 21:34

Tak jsem se bála zbytečně 😅 dal mi o sobě dostatečně vědět, nejdříve jsem váhala zda to nejsou střeva, jak to bylo slabé, ale pak se to pěkně rozjelo 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí