Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, panikařím, dnes se mimi ještě ani nehnulo. přitom vždy po snídani tančí…nemůžu ho vzbudit, šťouchám do něj, mluvím a nic. Jely byste?
První dítě se mi v břiše nehýbalo skoro vůbec, tohle druhé ale jo…Ale já jsem dneska vydeptaná z jiných věcí, tak se třeba jen zbytečně sleduju…hysterka?
Hysterka určitě nejsi. Každá máme o t své miminko strach.
Kdy jsi miminko cítila naposledy? Určitě jen tvrdě spinká a nemá náladu kopat
Zkus udělat to, při čem kope vždycky. U mě to bylo třeba hodně se napít. A pokud by to nezabralo, asi bych pro svůj klid jela. Ale jak říkám, určitě je vše v pořádku
Přeji Ti co nejdříve pořádný kopanec ![]()
Na moje holky vždycky platilo, když jsem snědla něco sladkého nebo když jsem si lehla na záda a natáhla nohy, to se začaly vrtět hned.
Neboj, je teprve ráno, určitě ještě spinká a za chvíli začne pořádně kopat!
Já bych radši jela… Všude se říká: Radši třikrát zbytečně, než jednou pozdě…
Majdina píše:
Holky, panikařím, dnes se mimi ještě ani nehnulo. přitom vždy po snídani tančí…nemůžu ho vzbudit, šťouchám do něj, mluvím a nic. Jely byste?
První dítě se mi v břiše nehýbalo skoro vůbec, tohle druhé ale jo…Ale já jsem dneska vydeptaná z jiných věcí, tak se třeba jen zbytečně sleduju…hysterka?
Zkus si lehce zacvičit, třeba ho to vzbudí, ale pokud cítíš strach, tak jeď, oni to pochopí
Ahojky Majdi taky se mi to stává, mám vždycky takový divný pocit, ale zkus udělat co píše Romik, kdyby se ti to nezdálo určitě zajed k doktoru, věřím tomu, že mimísek tě jenom zkouší a dělá všech naschvál, držím palečky ![]()
Ahojky nechci strašit i když to asi právě dělám ale já bych jela hned ted,jak tu kdosi psál radči třikrát a zbytečně než jednou a pozdě…já byla ve 40tt den před porodem a taky se mi zdálo že malou mín cítím,hned jsme vyrazili do porodnice,ujistili mě že je malá v pořádku…bohužel nebyla a za dva dny byla ve mě už mrtvá…dusila se a lékaři to nepoznali,opravdu tě nechci strašit,mimi muže jen odpočívat,já měla smulu že jsem trefila na lékaře amatera…držím palečky ![]()
Ševelka - masakr,promiň,jak dlouho jsi se z toho dostavala,maly se chtel vyklubat na svet ve 34tt a taky jsem mela desny strach a to se narodil v poradku.
Děkuju všem…už se hnula…vstávala jsem v 6 a na muesli nereagovala…tak teď jsem jí poslala rohlík se salámem a ona konečně zatančila…v noci se asi nějak malinko jinak natočila
Ale už jsem měla strach, blbý den…
Ševelko, ani mi nemluv
občas bychom všichni rádi vrátili čas, že ![]()
Dostávám se s toho do dnes i když je to už 14 měsícu co jsme o malou přišli ale už je to mnohem lepší…nejhorší to bylo asi první 3 měsíce…to jsem skončila i u psychiatra…naštěstí mám skvělého muže a 9 tiletého syna kteří mi hodně pomohli,ale nezapomeneš nikdy…snažíme se o další miminko,zatím se nám nedaří…
No mně se malá nehýbala celej svatební den
(byla sem 22+2) Asi trucovala, že sme na ní s tou svatbou nepočkali nebo co
Ale ze svatby sem do nemocnice jet nechtěla a taky se pak začala hýbat…No a později (asi ve 30tt) mi doktor řekl, že pokud neucítím pohyby dýl jak 3-4hod, tak radši hned jet do špitálu. Takže sem v noci pro jistotu skoro nespala ![]()
Tak to je dobře, že už se hemží ![]()
Tak to jsem moc ráda že mimi dalo o sobě vedět,užívej si kopancu… ![]()
Mě když se nehýbe, dám si na břicho zapnutý telefon a pouštím jí metál
Hlavně, že už se vrtí ![]()
ševelka píše:
Dostávám se s toho do dnes i když je to už 14 měsícu co jsme o malou přišli ale už je to mnohem lepší…nejhorší to bylo asi první 3 měsíce…to jsem skončila i u psychiatra…naštěstí mám skvělého muže a 9 tiletého syna kteří mi hodně pomohli,ale nezapomeneš nikdy…snažíme se o další miminko,zatím se nám nedaří…
Držím pěsti
Časem to bude lepší. Ať se další miminko podaří a pak už to bude jenom dobré!!!
Zapomenout se nedá:-(